acct Σεπτέμβριος 21, 2019 #5821 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2019 13 hours ago, f117 said: Πολυμπριζο ασφαλείας APC PM5U-GR με θέσεις για 4 φις και δύο usb 2.4a Ή εγώ βλέπω λάθος ή έχεις μια σούκο παραπάνω από όσες γράφεις... 12 hours ago, tommybertsen said: Οι USB πάντως δεν δουλεύουν όπως θα έπρεπε Κι εγώ έχω το 5πλό, στις USB του φορτίζω εδώ και χρόνια τα κινητά του σπιτιού, χωρίς κανένα πρόβλημα. Ταχύτητα φόρτισης εφάμιλλη με φορτιστή 2A. Με τις 2 κατειλημμένες δεν θα έχει αρκετά A για δύο βαριές συσκευές, αλλά πολύ σπάνια τις καταλαμβάνω ταυτόχρονα με κάτι απαιτητικό. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Σεπτέμβριος 21, 2019 #5822 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2019 Μλκιες γράφω....5! Δίκαιο έχεις 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 21, 2019 #5823 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2019 πριν 7 ώρες, το μέλος acct έγραψε: Ή εγώ βλέπω λάθος ή έχεις μια σούκο παραπάνω από όσες γράφεις... Κι εγώ έχω το 5πλό, στις USB του φορτίζω εδώ και χρόνια τα κινητά του σπιτιού, χωρίς κανένα πρόβλημα. Ταχύτητα φόρτισης εφάμιλλη με φορτιστή 2A. Με τις 2 κατειλημμένες δεν θα έχει αρκετά A για δύο βαριές συσκευές, αλλά πολύ σπάνια τις καταλαμβάνω ταυτόχρονα με κάτι απαιτητικό. Δεν το γνώριζα, εγώ έχω σχεδόν όλες κατειλημμένες τις θέσεις, αλλά δεν θυμάμαι αν είχα κλειστό το PC (αυτό έχω πάνω, την οθόνη, ηχεία, και μία κάμερα, καθώς και ένα router - είχα και ένα εξωτερικό που μας άφησε όμως χρόνους) όταν δοκίμαζα. Σε κάθε περίπτωση, το σημείο στο οποίο έχω βιδώσει το πολύπριζο, δεν διευκολύνει την πρόσβασή μου σε αυτό γενικώς και πόσο μάλλον στις USB. Σαν να μην υπάρχουν είναι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Geo_K Σεπτέμβριος 23, 2019 Δημοφιλής Δημοσίευση #5824 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2019 Sapphire Radeon RX 5700 XT Nitro+ 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Nektar2018 Σεπτέμβριος 24, 2019 Δημοφιλής Δημοσίευση #5825 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2019 Πολυ καλο μηχανημα δειχνει με ευκολη λειτουργια και χρηση. Δυο μειονεκτηματα. 1)Δεν εχει την ελληνικη γλωσα στο μενου και κυριως αμεσα διαθεσιμους ελληνικους χαρακτηρες. 2) σε καθε εκτυπωση αφηνει στην αρχη 2,5cm κενο χαρτι ανεξαρτητα του μηκους του κειμενου. Κοιταξα στο μενου για καποια ρυθμιση αλλα νομιζω ειναι τεχνικο θεμα. Προκειται για την αποσταση μεταξυ κοπτικου και θερμικου εκτυπωσης. Βγαινει η ταινια δηλαδη απο το θερμικο μεχρι το κοπτικο ματα δυομιση εκατοστα περιπου. Δηλαδη σε χρηση ετικετων που το θελω γω, η μιση ταινια θα παει για πεταμα. Αλλα σε μαζικες εκτυπωσεις, θα δοκιμασω, αν γραφω τις ετικετες μια πισω απο την αλλη με λιγο κενο, στο τελος θα κοψω μονο μια «αρχη». Οποτε εχουμε μια εξοικονομηση, μαζι με ρυθμισεις για narrow και small gap. Απο καυκα στα 35€ περιπου. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Σεπτέμβριος 25, 2019 #5826 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2019 @Nektar2018 Κάπου, κάπως, κάποτε, κάποιος ανέφερε πως είχε πάρει ένα μικρό brother (το ίδιο; θα σε γελάσω) και είχε ψάξει και για αναλώσιμα από amazon κλπ κι έβγαιναν αρκετά οικονομικά. Αν το ψάξεις, ίσως έχει αναφέρει κι άλλες πληροφορίες όπως ποιότητα και αντοχή εκτύπωσης, δεν θυμάμαι ακριβώς. Εγώ από την άλλη προσπαθώ να πείσω πως χρειαζόμαστε το μεγάλο του αδερφάκι PT-E300VP στο εργοστάσιο, γιατί το ακόμη μεγαλύτερο δεν το σκέφτονται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιώργος 1 Σεπτέμβριος 25, 2019 #5827 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2019 (edited) Υπάρχει παρόμοιος εκτυπωτής επιγραφών να τυπώνει Ελληνικά; Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 25, 2019 από Γιώργος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Σεπτέμβριος 25, 2019 #5828 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2019 (edited) 2 hours ago, Γιώργος 1 said: Υπάρχει παρόμοιος εκτυπωτής επιγραφών να τυπώνει Ελληνικά; ψαξε για dymo , εχουν υποστηριξη Ελληνικων αλλα θα πρεπει να ειναι απο το επισημο καναλι αν ειναι παραεισαγωγη μαλλον δεν εχουν Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 25, 2019 από makio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nektar2018 Σεπτέμβριος 25, 2019 #5829 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος makio έγραψε: ψαξε για dymo , εχουν υποστηριξη Ελληνικων αλλα θα πρεπει να ειναι απο το επισημο καναλι αν ειναι παραεισαγωγη μαλλον δεν εχουν Νομιζω μονο οσοι ειναι εκτυπωτες μεσω κινητου/υπολογιστη. Οι εχοντες πληκτρολογιο δεν... πριν 5 ώρες, το μέλος Arkan έγραψε: @Nektar2018 Κάπου, κάπως, κάποτε, κάποιος ανέφερε πως είχε πάρει ένα μικρό brother (το ίδιο; θα σε γελάσω) και είχε ψάξει και για αναλώσιμα από amazon κλπ κι έβγαιναν αρκετά οικονομικά. Αν το ψάξεις, ίσως έχει αναφέρει κι άλλες πληροφορίες όπως ποιότητα και αντοχή εκτύπωσης, δεν θυμάμαι ακριβώς. Εγώ από την άλλη προσπαθώ να πείσω πως χρειαζόμαστε το μεγάλο του αδερφάκι PT-E300VP στο εργοστάσιο, γιατί το ακόμη μεγαλύτερο δεν το σκέφτονται Τα εχω δει, δελεαστικες τιμες. Τα σχολια ομως ειναι διφορουμενα και ως απαιτητικος καταναλωτης τα φοβαμαι τα ιμιτασιον. Οσο για το εργοαστασιο, σιγα τα λεφτα, γιατι κολλανε... πριν 4 ώρες, το μέλος Γιώργος 1 έγραψε: Υπάρχει παρόμοιος εκτυπωτής επιγραφών να τυπώνει Ελληνικά; πριν 1 ώρα, το μέλος makio έγραψε: ψαξε για dymo , εχουν υποστηριξη Ελληνικων αλλα θα πρεπει να ειναι απο το επισημο καναλι αν ειναι παραεισαγωγη μαλλον δεν εχουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Σεπτέμβριος 25, 2019 #5830 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2019 (edited) 7 minutes ago, Nektar2018 said: Νομιζω μονο οσοι ειναι εκτυπωτες μεσω κινητου/υπολογιστη. Οι εχοντες πληκτρολογιο δεν... η πληροφορια απο εδω > dymo edit> αν και θυμαμαι οτι ειχα χρησιμοποιησει πριν αρκετα χρονια dymo και αν δεν κανω λαθος τοτε ειχαν προβλημα με το τελικο πεζο σιγμα (ς) Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 25, 2019 από makio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Σεπτέμβριος 25, 2019 #5831 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2019 6 minutes ago, Nektar2018 said: Τα εχω δει, δελεαστικες τιμες. Τα σχολια ομως ειναι διφορουμενα και ως απαιτητικος καταναλωτης τα φοβαμαι τα ιμιτασιον. Οσο για το εργοαστασιο, σιγα τα λεφτα, γιατι κολλανε... Το ανέφερα μήπως και βοηθήσει, ακόμη δεν το έχω ψάξει. Για την δουλειά δεν θα ασχοληθώ, θα παίρνουμε τα αυθεντικά. 3 minutes ago, makio said: η πλροφορια απο εδω > dymo Έχω την εντύπωση πως έχουν τους χαρακτήρες στα special symbols ή κάτι τέτοιο κι όχι σαν 2η γλώσσα. Αν έχει κανείς κάποιο ας μας διαφωτίσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Σεπτέμβριος 25, 2019 #5832 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2019 ναι στους ειδικους χαρακτηρες ειναι - δεν υπαρχει περιπτωση να εχουν καν Ελληνικο πληκ/γιο πιστευω αν καποιος ενδιαφερεται για αγορα, καλο ειναι να επικοινωνησει με την εταιρεια για πληροφοριες η δικη μου εμπειρια παει αρκετα πισω οποτε δεν ξερω τι γινεται τωρα οσο αφορα την υποστηριξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nektar2018 Σεπτέμβριος 25, 2019 #5833 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2019 πριν 12 λεπτά, το μέλος makio έγραψε: η πληροφορια απο εδω > dymo edit> αν και θυμαμαι οτι ειχα χρησιμοποιησει πριν αρκετα χρονια dymo και αν δεν κανω λαθος τοτε ειχαν προβλημα με το τελικο πεζο σιγμα (ς) Αλλο εχει ελληνικους χαρακτηρες ως γλωσσα και αλλο τους εχει σε καποιο μενου, οπως συμβαινει στη πραγματικοτητα. Κατινπου εχει και ο αδερφος αλλα οχι ολους. Το τζαπονι ηρθε και ειναι ωραιο και ευδιακριτο! απο αμαζον. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 25, 2019 #5834 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2019 Εγώ να ρωτήσω γιατί μιλάμε για ετικετογράφο στα εργαλεία κ όχι στο οι αγορές μας? Θα μεταφέρω τα μηνύματα σε λιγάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Σεπτέμβριος 25, 2019 #5835 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2019 (edited) Για να ρθεις και να ρωτησεις ενταξει; Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 25, 2019 από Seek & Find 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol77 Σεπτέμβριος 25, 2019 #5836 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2019 23 minutes ago, Arkan said: Έχω την εντύπωση πως έχουν τους χαρακτήρες στα special symbols ή κάτι τέτοιο κι όχι σαν 2η γλώσσα. Αν έχει κανείς κάποιο ας μας διαφωτίσει. Στη δουλειά έχω το Dymo LabelManager 280 και στο σπίτι το Dymo LabelManager 420P. Και τα 2 αγορασμένα στην Αγγλία, και τα 2 έχουν Ελληνικά μέσα στα special characters. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegr Σεπτέμβριος 25, 2019 #5837 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2019 2 hours ago, pol77 said: Στη δουλειά έχω το Dymo LabelManager 280 και στο σπίτι το Dymo LabelManager 420P. Και τα 2 αγορασμένα στην Αγγλία, και τα 2 έχουν Ελληνικά μέσα στα special characters. Το ίδιο και το μικρότερο αδερφάκι Dymo 160. Στους ειδικούς χαρακτήρες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιώργος 1 Σεπτέμβριος 25, 2019 #5838 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2019 (edited) πριν 3 ώρες, το μέλος pol77 έγραψε: Στη δουλειά έχω το Dymo LabelManager 280 και στο σπίτι το Dymo LabelManager 420P. Και τα 2 αγορασμένα στην Αγγλία, και τα 2 έχουν Ελληνικά μέσα στα special characters. Λέω να αγοράσω έναν Dymo. Υπάρχει λόγος να μην πάρω το φτηνό μοντέλο 160 και να πάω σε ακριβότερο 210D η 280 ή 420P; Εκτύπωση Barcode και Σύνδεση με Η/Υ δεν με ενδιαφέρουν. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 25, 2019 από Γιώργος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
etien4 Σεπτέμβριος 25, 2019 #5839 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2019 Έχω το ίδιο με 6 θέσεις και 2 USB. Οι USB πάντως δεν δουλεύουν όπως θα έπρεπε, αλλά δεν είναι κάτι που με ενδιέφερε, αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι είναι εξαιρετικό και δουλεύει αδιάκοπα (και με εφ'όρου ζωής εγγύηση) Εγώ έχω πάρει αυτό για την τηλεόραση και 2 μονά για πλυντήριο και ψυγείο!Το μεγάλο προστατεύει και τηλέφωνα με κεραία!Γιατί μπορεί να την φας και από εκει δυστυχώς!Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 25, 2019 #5840 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2019 Η τιβι μου ας καεί μπας και πάρω καμιά καινούρια Ένα μονό έχω στο router. Στο ψυγείο δεν μπορώ να βάλω Αν δεις πως είναι, θα καταλάβεις γιατί. Κατά τα άλλα, είναι ωραία αυτά. Δεν ξέρω αν παρέχουν προστασία όπως ένα UPS ας πούμε, αλλά μου φαίνονται κομπλέ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts