tommybertsen Αύγουστος 30, 2019 #5781 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2019 Αγάπη, καταλαβαίνεις ότι είναι το section αγορών και όχι των review, έτσι; Καλορίζικη. Φτιάξε τα χρώματα. Φωτεινότητα στο 70 είναι πάρα πολύ υψηλή Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 30, 2019 #5782 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2019 πριν 4 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε: Αγάπη, καταλαβαίνεις ότι είναι το section αγορών και όχι των review, έτσι; Ξέρω τον admin του site και κάνω ότι θέλω πριν 4 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε: Φτιάξε τα χρώματα. ΝΟ πριν 4 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε: Φωτεινότητα στο 70 είναι πάρα πολύ υψηλή ΝΟ 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Αύγουστος 30, 2019 #5783 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2019 πριν 2 ώρες, το μέλος karmen1983 έγραψε: Χρειάστηκα μία βοηθητική οθόνη χωρίς να δώσω πολλά μιας και δεν θα έχει τρελή χρήση και κατέληξα στην AOC Q3279VWFD8 Quad HD 31.5" IPS with FreeSync https://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=25492 H κούτα τέρας μέσα τα φελιζολ κάνανε καλή δουλειά μιας και την παρέλαβα σώα Τρία καλώδια μέσα HDM, DP και τροφοδοσίας μαζί με ένα cd/dvd what ever δε το κοιταξα καν Η συναρμολόγηση της βασης με την οθονη είναι εύκολη και γίνεται με μία βίδα χωρίς τη χρήση κάποιου εργαλείου Θύρες έχουμε DVI, HDMI, DP VGA και jack για ήχο Αρνητικό το γεγονός ότι δεν εχει VESA mount για όσους θέλουν να την κρεμάσουν. Αλλά για όλα υπάρχουν λύσεις Δεν ρυθμίζεται ως προς το πάνω κάτω ή το αριστερά δεξιά. Η βάση είναι σταθερή και το μόνο που μπορεί κάποιος να ρυθμισει είναι το tilt Και εδώ δίπλα δίπλα με την 27αρα Dell μου με συντροφεύει τα τελευταία χρόνια Είμαι αρκετά ευχαριστημένη με την αγορά. Κάνει για όλα όσα τη χρειάζομαι (παιχνίδια δεν παίζω να σημειωθεί) και δεν στοίχησε και πολλά. Πρώτη ρύθμιση που της έκανα ήταν να μειώσω την φωτεινότητα από το 90% που ήταν out of the box στο 70% Καλορίζικη και πολλά like για το headphone stand (diy perks). Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 30, 2019 #5784 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2019 πριν 3 ώρες, το μέλος karmen1983 έγραψε: Με το κινητό δε μπορώ να πετύχω με τίποτα αυτό που βλέπω. Πάρε iphone να μπορέσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση GoMaR Αύγουστος 30, 2019 Δημοφιλής Δημοσίευση #5785 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2019 Ήρθε στη δουλειά.. το ανοίξαμε λίγο και μετά φόρτωμα για σπίτι. Καινούργιο κουρσακι απο Γερμανία. Canyon endurance al 8.0 Και οι μ@λακες εριξαν τν τιμή 150€ όταν μου ρθε 25 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 30, 2019 #5786 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2019 πριν 4 ώρες, το μέλος karmen1983 έγραψε: Ξέρω τον admin του site και κάνω ότι θέλω Είναι καλό να γνωρίζεις τον εαυτό σου σιγά σιγά πριν 4 ώρες, το μέλος karmen1983 έγραψε: Ξέρω τον admin του site και κάνω ότι θέλω Καλά. Άστα ροζ πριν 4 ώρες, το μέλος karmen1983 έγραψε: ΝΟ Θα σε συνοδεύσω στον οφθαλμίατρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiS Αύγουστος 30, 2019 #5787 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2019 Και οι μ@λακες εριξαν τν τιμή 150€ όταν μου ρθε [emoji23][emoji23]Μ ένα mail στη εταιρία δεν έχεις να χάσεις κάτι. Μου χουν πιστώσει τη διαφορά 2-3 φορές άλλες εταιρίες αν και φυσικά δεν ήταν υποχρεωμένοι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 30, 2019 #5788 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος GoMaR έγραψε: Ήρθε στη δουλειά.. το ανοίξαμε λίγο και μετά φόρτωμα για σπίτι. Καινούργιο κουρσακι απο Γερμανία. Canyon endurance al 8.0 Και οι μ@λακες εριξαν τν τιμή 150€ όταν μου ρθε Από περιέργεια. Πόσες σελίδες είναι το manual? Διότι δείχνει τεράστιο. Τι στο καλό μπορεί να γράφει μέσα ένα manual ποδηλάτου; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 30, 2019 #5789 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2019 πριν 28 λεπτά, το μέλος yanni έγραψε: Από περιέργεια. Πόσες σελίδες είναι το manual? Διότι δείχνει τεράστιο. Τι στο καλό μπορεί να γράφει μέσα ένα manual ποδηλάτου; Για εγκυκλοπαίδεια μου μοιάζει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Αύγουστος 30, 2019 #5790 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2019 1088 σελιδες το εχει σε παρα πολλες γλωσσες και επισης σου εξηγει για λυσιμο δεσιμο ποδηλατου, σερβις κλπ.. προφανως δεν εκατσα να το διαβασω. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 30, 2019 #5791 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2019 πριν 7 λεπτά, το μέλος GoMaR έγραψε: 1088 σελιδες το εχει σε παρα πολλες γλωσσες και επισης σου εξηγει για λυσιμο δεσιμο ποδηλατου, σερβις κλπ.. προφανως δεν εκατσα να το διαβασω. Αν θέλεις να είσαι σωστός, θα το διαβάσεις και μάλιστα σε όλες τις γλώσσες 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Σεπτέμβριος 1, 2019 #5792 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2019 On 30/8/2019 at 8:39 ΜΜ, το μέλος GoMaR έγραψε: Καινούργιο κουρσακι απο Γερμανία. Να ειχε και ενα δισκοφρενακι... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 1, 2019 #5793 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2019 1 hour ago, slalom said: Να ειχε και ενα δισκοφρενακι... Δεν ηθελα. Πολυ παραπανω βαρος. Και για να ερθει στα κιλα που ειναι αυτο, επρεπε να πληρωσω πολλα. Επισης τα φρενα του σκοτωνουν. Εκανα εντο με την κουρσα ρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Σεπτέμβριος 1, 2019 #5794 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2019 ,,,δεν υπαρχει λογος να μπει δισκοφρενο σε κουρσα. Δε θα κατεβει τον Ολυμπο με αυτο. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Σεπτέμβριος 1, 2019 #5795 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2019 πριν 33 λεπτά, το μέλος GoMaR έγραψε: Εκανα εντο με την κουρσα ρε Με τετοιου τυπου φρενα ειναι ευκολο. Το "προβλημα" ειναι να σταματαει το ποδηλατο και να θες εσυ να φυγεις μπροστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 2, 2019 #5796 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2019 Αν και δε κατάλαβα το πρόβλημα.. Τι εννοείς είναι εύκολο με τέτοιου τύπου φρένα; Όσες κούρσες έχω οδηγήσει και τόσα χρόνια με το δικό μου, τα φρένα δεν ήταν δυνατά. (Εννοώ σα του mtb που γονατίζει κάτω) Επίσης με αυτό, πραγματικά έχω πολύ δυνατό φρένο (Όχι σα του μτβ εννοείται) και για πρώτη φορά σε τεσταρισμα έκανα εντο με τν κουρσα. Για να δω πως φρενάρει δλδ. Τώρα για τα δισκόφρενα, το θεωρώ υπερβολή για κούρσα εκτόςαν βγαίνεις σε βροχές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Σεπτέμβριος 2, 2019 #5797 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2019 πριν 6 ώρες, το μέλος GoMaR έγραψε: Τι εννοείς είναι εύκολο με τέτοιου τύπου φρένα; Οτι εκει που πιανει τη ροδα κανει μοχλο και σε σηκωνει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Σεπτέμβριος 3, 2019 Author #5798 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2019 Περιμένουν τη σειρά τους στη μπουγάδα [emoji23][emoji23]Sent from my MI 8 using Tapatalk 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Σεπτέμβριος 4, 2019 #5799 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2019 Vag things, dont mind me. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iseeklife Σεπτέμβριος 7, 2019 #5800 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2019 Τα αγόρασα μετά από τα καλά ρεβιού του ινερ φιδελιτυ που το χαρακτηρίζει το καλύτερο ακουστικό της δεκαετίας και το επειδή το βρήκα σε καλή τιμή . Δεν με ικανοποιούν οι φωνές είναι λίγο αδύναμες και σε κάποιες ηχογραφήσεις στο foobar 2000 έχω το ίδιο αποτέλεσμα . Στο ιπαντ που το δοκίμασα δεν είχα το ίδιο φαινόμενο . Οι φωνές ακούγονταν κανονικές . Ίσως είχαν δίκιο κάποια ρεβιού που έλεγαν ότι θέλουν ενισχυτή . Το ντακ μου ίσως δεν είναι αρκετό . Είναι 300 ομ. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts