suboy Αύγουστος 23, 2019 #5761 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2019 @jax7480 γιατί qvo και όχι evo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 23, 2019 #5762 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2019 Γιατί τους βρηκα καλη τιμουλα στα 4ΤΒ και θα αντικαταστήσουν 2 μηχανικους που εχω για ταινίες και σειρές οπότε τη δουλεια τους θα την κάνουν κι έτσι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση gdp77 Αύγουστος 23, 2019 Δημοφιλής Δημοσίευση #5763 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2019 (edited) 2 hours ago, jax7480 said: Γιατί τους βρηκα καλη τιμουλα στα 4ΤΒ και θα αντικαταστήσουν 2 μηχανικους που εχω για ταινίες και σειρές οπότε τη δουλεια τους θα την κάνουν κι έτσι. H οδυνηρή στιγμή που αντιλαμβάνεσαι ότι ο άλλος αγοράζει 2x4TB ssd για αποθήκη.... Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 23, 2019 από gdp77 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Αύγουστος 23, 2019 #5764 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2019 On 22/8/2019 at 11:42 ΠΜ, το μέλος karmen1983 έγραψε: Τι μήκος έχει η περιοχή που ακουμπάει το πέλμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Αύγουστος 24, 2019 #5765 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2019 πριν 6 ώρες, το μέλος Lakisss έγραψε: Τι μήκος έχει η περιοχή που ακουμπάει το πέλμα; Μόνο για το πέλμα θα σου κάνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 24, 2019 #5766 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2019 πριν 10 ώρες, το μέλος Lakisss έγραψε: Τι μήκος έχει η περιοχή που ακουμπάει το πέλμα; ~29cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Αύγουστος 24, 2019 Author #5767 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2019 ~29cmΑααα δεν μου κάνει χεχεχεε Sent from my MI 8 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Αύγουστος 24, 2019 #5768 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2019 Υπάρχει και κόσμος με μεγάλα νούμερα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 27, 2019 #5769 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2019 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 27, 2019 #5770 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2019 ρε γμτ κολλησα στο raid πως γινεται στην x570?????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 27, 2019 #5771 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2019 πριν 17 λεπτά, το μέλος def έγραψε: ρε γμτ κολλησα στο raid πως γινεται στην x570?????????? Σε νέο θέμα ή ερώτηση στο σχετικό νήμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση yanni Αύγουστος 27, 2019 Δημοφιλής Δημοσίευση #5772 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2019 (edited) VESTA Μεταλλική Γαλβανιζέ Ραφιέρα 5όροφη 90x40x180cm με Μοριοσανίδες Πάχους 4mm 13.4kg Πάχος Δοκών 6.3mm MAX Αντοχή 875kg | apothiki365.gr Στα 27€ δεν ξέρω πόσο καλή τιμή είναι, αλλά με βάση το skroutz και τις τιμές σε άλλες ανάλογες ραφιέρες μάλλον μπορεί να θεωρηθεί πολύ καλή αγορά. Έρχεται σε σχετικά compact συσκευασία, οπότε μπορεί να μεταφερθεί άνετα με αμάξι. Η συναρμολόγηση γίνεται μέσα σε μια ώρα και το μόνο που χρειάζεστε είναι μια πένσα, η οποία θα παίξει τον ρόλο και του μικρού σφυριού. Αν έχετε λίγο δυνατά δάκτυλα δεν χρειάζεται καν η πένσα. Η συναρμολόγηση είναι tool free. Αρχικά δεν σε πείθει και τόσο για την αντοχή της, αλλά όταν ολοκληρωθεί η συναρμολόγηση και το δέσιμο των σίδερων, δείχνει πολύ πιο στιβαρή κατασκευή. Τα ράφια είναι από πιο σκούρο καφέ μοριοσανίδες, όχι αυτό το ανοιχτόχρωμο της φωτογραφίας, οι οποίες δεν έχω ιδέα πόσο θα αντέξουν στον χρόνο. Μάλλον θα πα΄ρω και δεύτερη, άλλωστε το μαγαζί είναι κοντά σε μένα. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 28, 2019 από yanni 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση AlexanderK Αύγουστος 27, 2019 Δημοφιλής Δημοσίευση #5773 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2019 Καινούργιος υπολογιστής για τον πατέρα.... ένας q9650 παρέδωσε πνεύμα.....Sent from my MI 9 using Tapatalk 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση fuz10n Αύγουστος 27, 2019 Δημοφιλής Δημοσίευση #5774 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2019 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Αύγουστος 28, 2019 #5775 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2019 VESTA Μεταλλική Γαλβανιζέ Ραφιέρα 5όροφη 90x40x180cm με Μοριοσανίδες Πάχους 4mm 13.4kg Πάχος Δοκών 6.3mm MAX Αντοχή 875kg | apothiki365.gr Στα 27€ δεν ξέρω πόσο καλή τιμή είναι, αλλά με βάση το skroutz και τις τιμές σε άλλες ανάλογες ραφιέρες μάλλον μπορεί να θεωρηθεί πολύ καλή αγορά. Έρχεται σε σχετικά compact συσκευασία, οπότε μπορεί να μεταφερθεί άνετα με αμάξι. Η συναρμολόγηση γίνεται μέσα σε μια ώρα και το μόνο που χρειάζεστε είναι μια πένσα, η οποία θα παίξει τον ρόλο και του μικρού σφυριού. Αν έχετε λίγο δυνατά δάκτυλα δεν χρειάζεται καν η πένσα. Η συναρμολόγηση είναι tool free. Αρχικά δεν σε πείθει και τόσο για την αντοχή της, αλλά όταν ολοκληρωθεί η συναρμολόγηση και το δέσιμο των σίδερων, δείχνει πολύ πιο στιβαρή κατασκευή. Τα ράφια είναι από πιο σκούρο καφέ μοριοσανίδες, όχι αυτό το ανοιχτόχρωμο της φωτογραφίας, οι οποίες δεν έχω ιδέα πόσο θα αντέξουν στον χρόνο. Μάλλον θα πα΄ρω και δεύτερη, άλλωστε το μαγαζί είναι κοντά σε μένα. Μια ερώτηση.... σκέφτομαι να πάρω 2. Αλλά τις θέλω για μία αποθήκη με αρκετή υγρασία ειδικά τον χειμώνα.Λέει μοριοσανίδα. Αυτό είναι ξύλινο; Θα είναι ανθεκτικό ή θα έχω σαπίσματα και μούχλες; Πως το βλέπεις;Sent from my MI 9 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 28, 2019 #5776 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2019 35 minutes ago, AlexanderK said: Μια ερώτηση.... σκέφτομαι να πάρω 2. Αλλά τις θέλω για μία αποθήκη με αρκετή υγρασία ειδικά τον χειμώνα. Λέει μοριοσανίδα. Αυτό είναι ξύλινο; Θα είναι ανθεκτικό ή θα έχω σαπίσματα και μούχλες; Πως το βλέπεις; Sent from my MI 9 using Tapatalk Δεν ειμαι ειδικος για να ξερω και ναι ξυλινο το ραφι. Αν δεν κανω λαθος, πριονιδι και ειδικη κολλα ειναι η μοριοσανιδα. Ισως, σαν ιδεα, αν τυλιχθουν τα ραφια σε ζελατινη να εξασφαλιστει μικροτερου βαθμου εκθεση στην υγρασια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Αύγουστος 28, 2019 #5777 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2019 Aν δεν έχεις μεγάλες απαιτήσεις σε φορτίο, η Hyllis του IKEA είναι όλη γαλβανιζέ και σε πάρα πολύ καλή τιμή. Έχω 2 στην αποθήκη. https://www.ikea.gr/proioda/kipos-exoterikoi-horoi/apothikeusi-exoterikou-horou/doulapia-rafieres-exoterikou-horou/hyllis-rafiera/00278578 https://www.ikea.gr/proioda/kipos-exoterikoi-horoi/apothikeusi-exoterikou-horou/doulapia-rafieres-exoterikou-horou/hyllis-rafiera-eswterikoy-ekswterikoy-xwroy/30428326 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση karmen1983 Αύγουστος 30, 2019 Δημοφιλής Δημοσίευση #5778 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2019 Χρειάστηκα μία βοηθητική οθόνη χωρίς να δώσω πολλά μιας και δεν θα έχει τρελή χρήση και κατέληξα στην AOC Q3279VWFD8 Quad HD 31.5" IPS with FreeSync https://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=25492 H κούτα τέρας μέσα τα φελιζολ κάνανε καλή δουλειά μιας και την παρέλαβα σώα Τρία καλώδια μέσα HDM, DP και τροφοδοσίας μαζί με ένα cd/dvd what ever δε το κοιταξα καν Η συναρμολόγηση της βασης με την οθονη είναι εύκολη και γίνεται με μία βίδα χωρίς τη χρήση κάποιου εργαλείου Θύρες έχουμε DVI, HDMI, DP VGA και jack για ήχο Αρνητικό το γεγονός ότι δεν εχει VESA mount για όσους θέλουν να την κρεμάσουν. Αλλά για όλα υπάρχουν λύσεις Δεν ρυθμίζεται ως προς το πάνω κάτω ή το αριστερά δεξιά. Η βάση είναι σταθερή και το μόνο που μπορεί κάποιος να ρυθμισει είναι το tilt Και εδώ δίπλα δίπλα με την 27αρα Dell μου με συντροφεύει τα τελευταία χρόνια Είμαι αρκετά ευχαριστημένη με την αγορά. Κάνει για όλα όσα τη χρειάζομαι (παιχνίδια δεν παίζω να σημειωθεί) και δεν στοίχησε και πολλά. Πρώτη ρύθμιση που της έκανα ήταν να μειώσω την φωτεινότητα από το 90% που ήταν out of the box στο 70% 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 30, 2019 #5779 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2019 Φτιαξε και τα χρωματα γιατί ροζιζει πολυ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 30, 2019 #5780 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2019 Είναι ανάλογα τη γωνία αλλά θα το δω λίγο. Αν βρω και χρόνο για ένα καλιμπράρισμα θα είναι ότι πρέπει. Προς το παρόν την έχω έτσι γιατί καίγομαι να φτιάξω κάποια πράγματα. πριν 4 λεπτά, το μέλος jax7480 έγραψε: Φτιαξε και τα χρωματα γιατί ροζιζει πολυ. Τώρα πρόσεξα τη φωτο που ανέβασα από το κινητό. Σου μοιάζει ροζ η dell η οποία δεν ροζίζει Εχουν μικρές διαφορές στις αποχρώσεις αλλά το καταλαβαίνεις αν καθίσεις μπροστά τους. Με το κινητό δε μπορώ να πετύχω με τίποτα αυτό που βλέπω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts