tommybertsen Φεβρουάριος 6, 2019 #5241 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2019 Δεν την παλεύεις @karmen1983, δες εδώ τι πήγε και πήρε Μεγιές αλλά τα λεφτά αυτά, είναι πολλά για λαμπάκια (αν κατάλαβα καλά). Βέβαια, δικά σου είναι 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas.karras Φεβρουάριος 6, 2019 #5242 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2019 On 1/2/2019 at 7:31 ΜΜ, το μέλος GeoF1 έγραψε: Οχι βεβαια. Χθες χαλασε ο ιντελ σημερα πηρα αυτον απο you. Ο αλλος νομιζα οτι ειχε 3 χρονια εγγυηση. Αλλα τελικα εχει 5. Θα τον παω στο eshop αυριο και βλεπουμε. Δεν νομιζω να μου δωσουν δισκο ισης αξιας αφου εχουν πεσει οι τιμες Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Aν ειναι απο you ζητα τα λεφτα σου πισω αν δεν υπαρχει ο ιδιος . Ετσι εκανα κι εγω με ssd corsair ls 240gb , ειχε 70% υγεια, τους τον πηγα και δεχτηκαν αντικατασταση. Μιας και δεν υπηρχε ο ιδιος μου προτειναν να παρω καποιον αλλο, αλλα δεν μου εκανε καποιος. Ετσι ζητησα τα χρηματα πισω και βγηκα κερδισμενος. Οταν ειχε πρωτοβγει ο συγκεκριμενος corsair ειχε 170 ευρω. Μετα απο σχεδον 3 χρονια οι 240αρηδες ειχαν γυρω στα 80. Πηρα ΟΛΟ το ποσο, πηρα αλλον ssd απο αλλου, και εβαλα και λεφτα στην τσεπη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Φεβρουάριος 6, 2019 #5243 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2019 πριν 2 ώρες, το μέλος tommybertsen έγραψε: Δεν την παλεύεις @karmen1983, δες εδώ τι πήγε και πήρε Μεγιές αλλά τα λεφτά αυτά, είναι πολλά για λαμπάκια (αν κατάλαβα καλά). Βέβαια, δικά σου είναι Ε, δεν είναι λαμπάκια ακριβώς. Θα δεις λίαν συντόμως περί τίνος πρόκειται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stavros Apo Φεβρουάριος 6, 2019 #5244 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2019 πριν 30 λεπτά, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Ε, δεν είναι λαμπάκια ακριβώς. Θα δεις λίαν συντόμως περί τίνος πρόκειται. Θέλω θέλω να δω τι φάση είναι όλο το project Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Φεβρουάριος 6, 2019 #5245 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2019 9 minutes ago, Stavros Apo said: Θέλω θέλω να δω τι φάση είναι όλο το project υποθέτω κάτι τύπου philips ambilighthttps://www.philips.gr/c-m-so/tv/p/ambilight 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Φεβρουάριος 7, 2019 #5246 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2019 πριν 8 ώρες, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Ε, δεν είναι λαμπάκια ακριβώς. Θα δεις λίαν συντόμως περί τίνος πρόκειται. Φωτάκια, συγγνώμη Είδα την φάση, δεν θα έδινα τόσα λεφτά, αλλά μακάρι να πιάσουν τόπο. Spoiler Δηλαδή να πεις στη γυναίκα ότι έδωσα 100€ για αυτά, πως σου φαίνονται; Spoiler Μετά, το nickname θα έχει άλλη βαρύτητα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Φεβρουάριος 7, 2019 #5247 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2019 Μα το λέω. Δεν είναι η πιο φθηνή λύση ούτε προτείνω την αγορά τους. Ο @shattered κατάλαβε περί τίνος πρόκειται. Θα κάνω τα μαγικά μου και θα δούμε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stavros Apo Φεβρουάριος 7, 2019 #5248 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2019 πριν 12 ώρες, το μέλος shattered έγραψε: υποθέτω κάτι τύπου philips ambilighthttps://www.philips.gr/c-m-so/tv/p/ambilight Aaaaaaaa πολύ καλή ιδέα Link to comment Share on other sites More sharing options...
beastie Φεβρουάριος 7, 2019 #5249 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2019 βλέπω 2 ambibox... να υποθέσω για 2 TV ή και τα 2 θα λειτουργούν μαζι? Με ενδιαφέρον για το αποτέλεσμα....! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Φεβρουάριος 7, 2019 #5250 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος beastie έγραψε: βλέπω 2 ambibox... να υποθέσω για 2 TV ή και τα 2 θα λειτουργούν μαζι? Με ενδιαφέρον για το αποτέλεσμα....! Στην tv έχω κάτι φθηνά (αλλά πολύ καλά) και απλά led lights (από amazon.de), τα οποία μου είχαν κοστίσει περί τα 13 ευρώ (δεν κάνω εκπτώσεις). Και οι δύο συσκευές θα πάνε στη dell. Ψάχνω λίγο το θέμα του software που πρέπει να τρέξω για καλύτερα αποτελέσματα, καθώς βλέπω πως η έκδοση που θα ήθελα (prismatik) δημιουργεί θέμα με το gsync. Δεν ξέρω το ambibox/lightpack πώς τα πάει. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Φεβρουάριος 7, 2019 #5251 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2019 Τα λατρευωΣτάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris013 Φεβρουάριος 7, 2019 #5252 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2019 7 hours ago, GeoF1 said: Τα λατρευω Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk πρέπει να έχεις καμια ντουλάπα μόνο merch του senna έτσι; απο που αν επιτρέπεται; έχω ένα φίλο φαν και βλέπω ωραίες προτάσεις για δωράκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Φεβρουάριος 8, 2019 #5253 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2019 Καλημερα haris013. Οντως αρχιζει και ξεφευγει το θεμα στην ντουλαπα!! https://www.ayrtonsennashop.com/en/ Οτι σχεδον θελεις θα το βρεις εκει!!! Μερος χρηματων πανε και στο Ινστιτουτο του Ayrton! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 8, 2019 #5254 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2019 Τι τα κάνεις όλα αυτά ήθελα να ξερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Φεβρουάριος 8, 2019 Author #5255 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2019 Τα βλέπει και χαίρεται. Τι άλλο κάνουν οι συλλέκτες δηλαδή; Sent from my MI 8 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Φεβρουάριος 8, 2019 #5256 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2019 Τα φοραω βρε Jason. Καλα. Οχι ολα. Καποια οντως τα βλεπω Link to comment Share on other sites More sharing options...
euaggelos71 Φεβρουάριος 8, 2019 #5257 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2019 Καλησπέρα Πρώτο smartphone για το 19...... LG G7 thinQ σε υπέροχο μπλε. Το dac του ήχου σε άλλη διάσταση, μάρτυρας & η γάτα 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stavros Apo Φεβρουάριος 8, 2019 #5258 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2019 Μία ώρα πριν, το μέλος euaggelos71 έγραψε: Καλησπέρα Πρώτο smartphone για το 19...... LG G7 thinQ σε υπέροχο μπλε. Το dac του ήχου σε άλλη διάσταση, μάρτυρας & η γάτα Με γειά σου φίλε. Αλλά σαν το G2 δεν ειναι ε;;;; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
euaggelos71 Φεβρουάριος 8, 2019 #5259 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2019 (edited) πριν 1 ώρα, το μέλος Stavros Apo έγραψε: Με γειά σου φίλε. Αλλά σαν το G2 δεν ειναι ε;;;; Σε ευχαριστώ πολύ, αλήθεια είναι, εκείνη την περίοδο κυκλοφορούσε και το Νοτε3 ου επισκιαζε τα υπόλοιπα. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 8, 2019 από euaggelos71 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris013 Φεβρουάριος 9, 2019 #5260 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2019 welcome to the dark side! official merchandise, αριθμημένο 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts