jax7480 Ιανουάριος 23, 2019 #5221 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2019 Storage θα είναι αυτοί. Θα σωζω και θα αποσυμπιεζω. Τίποτα άλλο. Άσε που τους πήρα σε ξεφτίλα τιμή οποτε μια χαρά είναι και ας μην έχουν τόσα IOPS και sequential writes. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιανουάριος 23, 2019 #5222 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2019 Μαζί με ένα Samsung S8,θήκες κινητού, UPS Cyberpower BU600E και άλλα μπλιμπλίκια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yog-sothoth Ιανουάριος 24, 2019 #5223 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2019 21 hours ago, jax7480 said: Έτοιμο το storage: Στο δικό μου πάντως (ίδιο setup) είδα 13.6GB/sec Reads (RAID-0 mdadm software raid) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 24, 2019 #5224 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2019 Τα 4Κ με ενδιαφέρουν πιο πολύ. Κυρίως γιατί ο επεξεργαστής δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Αλλά για το storage υπολογίζω περίπου 10-11GB/s σε sequential read/write. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_noob Ιανουάριος 29, 2019 #5225 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2019 Δεν είχα διαβάσει καθόλου saga και όλοι το προτείνουν μιας και όπως λένε είναι από τα καλύτερα της δεκαετίας οπότε τα τσίμπησα. Βγαίνει και το τρίτο βιβλίο το καλοκαίρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Φεβρουάριος 1, 2019 #5226 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2019 Ηρθαν και τα υπολοιπα κομματια για το δικτυο. Το ΣΚ εχει στησιμο. Και ενα φλασακι... 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Φεβρουάριος 1, 2019 #5227 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2019 Αι στο καλο . Απο χθες χωρις pc. Ο intel της υπογραφης πεθανε. Σχεδον 500 ευρ αγορασμενος το 15. ΚλαψΣτάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Φεβρουάριος 1, 2019 #5228 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2019 7 hours ago, tyxeros said: Ηρθαν και τα υπολοιπα κομματια για το δικτυο. Το ΣΚ εχει στησιμο. Και ενα φλασακι... Τι ακριβώς θες να κάνεις με τις κάρτες δικτύου; Για πόσταρε και bench με το φλασάκι στο αντίστοιχο thread και πόσο το πήρες και από πού. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Φεβρουάριος 1, 2019 #5229 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2019 Μία ώρα πριν, το μέλος GeoF1 έγραψε: Αι στο καλο . Απο χθες χωρις pc. Ο intel της υπογραφης πεθανε. Σχεδον 500 ευρ αγορασμενος το 15. Κλαψ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ελπίζω ο παραπάνω να είναι αποτέλεσμα από refund και τα ρέστα σουβλάκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Φεβρουάριος 1, 2019 #5230 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2019 Οχι βεβαια. Χθες χαλασε ο ιντελ σημερα πηρα αυτον απο you. Ο αλλος νομιζα οτι ειχε 3 χρονια εγγυηση. Αλλα τελικα εχει 5. Θα τον παω στο eshop αυριο και βλεπουμε. Δεν νομιζω να μου δωσουν δισκο ισης αξιας αφου εχουν πεσει οι τιμεςΣτάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Φεβρουάριος 1, 2019 #5231 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2019 πριν 3 λεπτά, το μέλος GeoF1 έγραψε: Οχι βεβαια. Χθες χαλασε ο ιντελ σημερα πηρα αυτον απο you. Ο αλλος νομιζα οτι ειχε 3 χρονια εγγυηση. Αλλα τελικα εχει 5. Θα τον παω στο eshop αυριο και βλεπουμε. Δεν νομιζω να μου δωσουν δισκο ισης αξιας αφου εχουν πεσει οι τιμες Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οκεικ. Ότι και αν σου δώσουν, make good use of it Και να μας πεις τι είναι έτσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Φεβρουάριος 1, 2019 #5232 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2019 Οχι βεβαια. Χθες χαλασε ο ιντελ σημερα πηρα αυτον απο you. Ο αλλος νομιζα οτι ειχε 3 χρονια εγγυηση. Αλλα τελικα εχει 5. Θα τον παω στο eshop αυριο και βλεπουμε. Δεν νομιζω να μου δωσουν δισκο ισης αξιας αφου εχουν πεσει οι τιμες Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είσαι σίγουρος ότι ψόφησε; Ένας 830 που ξαφνικά νέκρωσε στο PC του αδερφού μου και δεν έπαιζε με κανένα θεό, όταν τον έβαλα σε άλλο PC ξαφνικά "αναστήθηκε"!!! Το επανέφερα στο PC του bro στην ίδια θέση με τα ίδια καλώδια και έκτοτε παίζει απροβλημάτιστα.... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Φεβρουάριος 1, 2019 #5233 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2019 Χεχε οκ. Για να δουμε τι θα γινει. Τωρα βαριεμαι ξανα μανα εγκατασταση τι εχασα τι οχι κλπ. Βασικα ολα τα χασα[emoji39]Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕίσαι σίγουρος ότι ψόφησε; Ένας 830 που ξαφνικά νέκρωσε στο PC του αδερφού μου και δεν έπαιζε με κανένα θεό, όταν τον έβαλα σε άλλο PC ξαφνικά "αναστήθηκε"!!! Το επανέφερα στο PC του bro στην ίδια θέση με τα ίδια καλώδια και έκτοτε παίζει απροβλημάτιστα.... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Τον δοκιμασα σε όλες τις θυρες με το ιδιο αποτελεσμα. Μπαινω bios και δεν τον βλέπω καθολουΣτάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Φεβρουάριος 1, 2019 #5234 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2019 Τι ακριβώς θες να κάνεις με τις κάρτες δικτύου; Για πόσταρε και bench με το φλασάκι στο αντίστοιχο thread και πόσο το πήρες και από πού.Λογικα το φλασακι θα ναι απο crazy Sundays.Το πηρα και γω. ΓρηγοροΣτάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Φεβρουάριος 1, 2019 #5235 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2019 Χεχε οκ. Για να δουμε τι θα γινει. Τωρα βαριεμαι ξανα μανα εγκατασταση τι εχασα τι οχι κλπ. Βασικα ολα τα χασα[emoji39]Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤον δοκιμασα σε όλες τις θυρες με το ιδιο αποτελεσμα. Μπαινω bios και δεν τον βλέπω καθολουΣτάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο ίδιο έκανε και του αδελφού μου. Και σε άλλο PC έπαιξε!!!Sent from my Redmi Note 5 using TapatalkΛογικα το φλασακι θα ναι απο crazy Sundays.Το πηρα και γω. ΓρηγοροΣτάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠόσο?Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Φεβρουάριος 1, 2019 #5236 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2019 Εγω το πηρα 53. Τωρα εχει 49.9 νομιζωΣτάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Φεβρουάριος 2, 2019 Author #5237 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2019 πριν 12 ώρες, το μέλος GeoF1 έγραψε: Εγω το πηρα 53. Τωρα εχει 49.9 νομιζω Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk πριν 23 ώρες, το μέλος tyxeros έγραψε: Ηρθαν και τα υπολοιπα κομματια για το δικτυο. Το ΣΚ εχει στησιμο. Και ενα φλασακι... Το e-shop το πουλαέι σαν usb 3.0 και όχι 3.1. Παίζουν διαφορετικές εκδόσεις ή τυπογραφικό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Φεβρουάριος 2, 2019 #5238 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2019 Το e-shop το πουλαέι σαν usb 3.0 και όχι 3.1. Παίζουν διαφορετικές εκδόσεις ή τυπογραφικό; Μάλλον τυπογραφικό. Το supersonic rage 2 η Patriot το έχει στο site της 3.1 Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elapse Φεβρουάριος 2, 2019 #5239 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2019 (edited) usb 3.0 = usb 3.1 gen 1 https://www.msi.com/blog/usb-3-1-gen1-gen2-explained Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 2, 2019 από elapse 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Φεβρουάριος 6, 2019 #5240 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2019 Ήρθαν από την Πολωνία. Μου τα έστειλε ο Lewa... Ambibox device, ήτοι συσκευή φωτισμού. Έχω κάτι στο μυαλό μου για τη dell. Όταν τελειώσω το project (και εφόσον πάνε όλα καλά), θα δείτε σχετικές φωτογραφίες. Αγορασμένα από το labstore (πολωνικό κατάστημα), μέσω ebay. 15 ημέρες έκαναν για να έρθουν, συνολικό κόστος 98 ευρώ. Δεν είναι η πιο φθηνή λύση, αλλά το αποτέλεσμα (εάν βγει όπως το σκέφτομαι), θα με αποζημιώσει. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts