DEADLAZARUS Δεκέμβριος 8, 2018 #5021 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2018 πριν 26 λεπτά, το μέλος sstav έγραψε: δεν έχουμε νέα ...να βαρέσουμε αμπε λελέ? Spoiler Off topic. Κοιμήθηκα νωρίς. Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους. RTX off and out. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση idonthave Δεκέμβριος 8, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #5022 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2018 (edited) καλοδούλευτες οι καρτούλες, @DEADLAZARUS (mention #79) μια τηγανιά δεν είναι τίποτα, θα γίνουν rtx off ( σκοτάδι παντού ) -------------- -------------- παραλαβές τις τελευταίες μέρες τροφοδοτικό (επιτέλους) καρτούλα για linux (μιας και δεν έχω καταφέρει να κάνω να δουλεύουν σωστά τα γραφικά των coffe lake) ελπίζω να προλάβω να στήσω το διήμερο ηχειάκια (συγκεντρωτικά με τα προηγούμενα πράγματα ) Spoiler *έγινε αλλαγή στην asrock Β450Μ με msi Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 8, 2018 από idonthave 16 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 8, 2018 #5023 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2018 πριν 7 λεπτά, το μέλος idonthave έγραψε: καρτούλα για linux (μιας και δεν έχω καταφέρει να κάνω να δουλεύουν σωστά τα γραφικά των coffe lake) Αν τα έκανες να δουλεύουν σωστά, θα ήταν θαύμα. Μιλάμε για drivers οι οποίοι δεν ξέρουν τι τους γίνεται. 3 BSOD σε 4 μέρες που τα είχα πάνω, artifacts, στιγμιαία κολλήματα, και όλα αυτά άσχετα από το OC του 8700Κ (το προσπάθησα και στοκ). Την καλύτερη δουλειά έκανες. πριν 7 λεπτά, το μέλος idonthave έγραψε: Reveal hidden contents *έγινε αλλαγή στην asrock Β450Μ με msi Έγινε επεξεργασία πριν 4 λεπτά - idonthave (see edit history) Εσύ θες ένα δωμάτιο μόνο για τις κούτες Καλορίζικα τα πράγματα 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
black66.gr Δεκέμβριος 8, 2018 #5024 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2018 (edited) πριν 2 ώρες, το μέλος sstav έγραψε: πριν 2 ώρες, το μέλος sstav έγραψε: δεν έχουμε νέα ...να βαρέσουμε αμπε λελέ? Λες να είναι DEAD o LAZARUS ;;;;;;;; Edit: Τώρα είδα ότι ξανά αναστήθηκε!!! Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 8, 2018 από black66.gr 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση GeoF1 Δεκέμβριος 8, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #5025 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2018 Απωθημένο.Το παρακολουθουσα μπας και πεσει η τιμη. Τπτ179 απο logi .Ηθελα φωτισμο και ασυρματοΣτάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Δεκέμβριος 9, 2018 #5026 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2018 Ενα ζευγαρακι ακουστικα μιας και τα ακουστικα του κινητου κατι παθανε και το αριστερο παιζει πολυ χαμηλα. Ελπιζω να μας τα καλυψει η εγγυηση ομως... 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση GFFermari Δεκέμβριος 10, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #5027 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2018 Round 2.5 Ναι έκανα ταρζανιά μεγάλη. Με συνεπήρε ο ενθουσιασμός για το κουτί που χωράει λίγα πράγματα παραπάνω από το Dan case... 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Δεκέμβριος 11, 2018 #5028 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2018 Black Friday ψώνια. Είχα προλάβει και το Fallout Anthology, αλλά ήρθε στραπατσαρισμένο σα να έπαιζαν μπάλα μαζί του 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση DEADLAZARUS Δεκέμβριος 11, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #5029 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2018 Επειδή είμαι pc builder (, χθες έλεγα στον Χρυσόστομο ότι δεν μπορούσα να κουμπώσω την κάρτα γραφικών, μην με ρωτάτε τι και πώς, απλά δεν μπορούσα) ολκής, ιδού μία ακόμη black friday αγορά: Μίνι εργαλειοθήκη, η οποία έχει πολλά και ενδιαφέροντα εργαλεία. Από amazon.de, στα 30 ευρώ. Άψογη η εξυπηρέτηση του καταστήματος, καθώς, όταν στις 7/12 τους ενημέρωσα μέσω chat ότι δεν είχα παραλάβει (εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης η 5η Δεκεμβρίου), μου είπαν ότι, λόγω της ταλαιπωρίας που υπέστην, θα πιστώσουν τα μεταφορικά (6 ευρώ περίπου) στον λογαριασμό μου. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση iseeklife Δεκέμβριος 11, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #5030 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2018 Να γράψω και εγώ τις αγορές τώρα που δουλεύει καλά ο υπολογιστής : α)2χ 970 προ 500 γίγα .Ο ένας για λειτουργικό και ο άλλος για εφαρμογές και παιχνίδια . Β)1χ860 έβο 1τέρα για παιχνίδια γιατί ο 970 προ είναι μικρός για τα συγχρονα παιχνίδια που είναι 80 γίγα . Γ) κατά την πρώτη μεταφορά έσπασε το ποδαράκι του haf 932 και αναγκάστηκα να αλλάξω κουτί . Πήρα το phanteks entoo luxe tempered glass edition . Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι οι δίσκοι σε μεταφορά από τον προ στον προ δεν τερματίζουν την απόδοση τους και πάνε μόνο 40 / 100 . Στην τελευταία δοκιμή έκανα copy paste και πήγε μέχρι 1,2 γίγα το δευτερόλεπτο . Και ένα μικρό πρόβλημα στο κουτί στο πάνω μέρος του . Το φίλτρο φαίνεται να βγαίνει εύκολα . 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Δεκέμβριος 11, 2018 #5031 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2018 πριν 28 λεπτά, το μέλος iseeklife έγραψε: Να γράψω και εγώ τις αγορές τώρα που δουλεύει καλά ο υπολογιστής : α)2χ 970 προ 500 γίγα .Ο ένας για λειτουργικό και ο άλλος για εφαρμογές και παιχνίδια . Β)1χ860 έβο 1τέρα για παιχνίδια γιατί ο 970 προ είναι μικρός για τα συγχρονα παιχνίδια που είναι 80 γίγα . Γ) κατά την πρώτη μεταφορά έσπασε το ποδαράκι του haf 932 και αναγκάστηκα να αλλάξω κουτί . Πήρα το phanteks entoo luxe tempered glass edition . Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι οι δίσκοι σε μεταφορά από τον προ στον προ δεν τερματίζουν την απόδοση τους και πάνε μόνο 40 / 100 . Στην τελευταία δοκιμή έκανα copy paste και πήγε μέχρι 1,2 γίγα το δευτερόλεπτο . Και ένα μικρό πρόβλημα στο κουτί στο πάνω μέρος του . Το φίλτρο φαίνεται να βγαίνει εύκολα . Καλορίζικα τα πράγματα. Δώσε info για τις κάλτσες... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 11, 2018 #5032 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2018 πριν 6 ώρες, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Επειδή είμαι pc builder (, χθες έλεγα στον Χρυσόστομο ότι δεν μπορούσα να κουμπώσω την κάρτα γραφικών, μην με ρωτάτε τι και πώς, απλά δεν μπορούσα) ολκής, ιδού μία ακόμη black friday αγορά: Η παραπάνω αγορά δείχνει ότι υπάρχουν Oria στο πόσο PC Builder είσαι 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Δεκέμβριος 11, 2018 #5033 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2018 πριν 17 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε: Η παραπάνω αγορά δείχνει ότι υπάρχουν Oria στο πόσο PC Builder είσαι Ότι είμαι, είμαι... Δεν αμφισβητείται αυτό. Απλά έψαχνα την κατάλληλη εργαλειοθήκη. Αυτήν που θ' αναδείκνυε το ταλέντο μου (στη γκάφα).... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iseeklife Δεκέμβριος 12, 2018 #5034 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2018 πριν 7 ώρες, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Καλορίζικα τα πράγματα. Δώσε info για τις κάλτσες... οι κάλτσες είναι κάτι παλιές νικε που τις χρησιμοποιώ για πρώτη φορά . Οι δίσκοι που αντικατέστησα είναι οι 850 προ 128 και 256 αντίστοιχα . Ένας για λειτουργικό και ένας για παιχνίδια. Από το 2014 καλά αντέξανε . Σκέφτομαι πάντως ότι ίσως είναι οι τελευταία φορά που κάνω αναβάθμιση δίσκων . Εάν δεν πέσουν δραματικά οι τιμές, οι 2 τέρα που θα χρειάζομαι κατά το 2014 , θα είναι πανάκριβοι . Και θα δούμε τι αύξηση στην κατανάλωση θα έχουν τα παιχνίδια . Το 12 που έβαλα αυτή τη χωρητικότητα ssd τα παιχνίδια ήταν 10 με 30 γίγα . Το mw3 πρέπει να ήταν 10 γίγα . Τώρα στο battlefiled 1 για παράδειγμα, έχουμε πάει στα 80 γίγα .Εαν οκταπλασιαστούν τα παιχνίδια μέχρι το 2024 δεν με βλέπω να κάνω άλλη αναβάθμιση δίσκων . Εκτός εαν παίζω ακόμα με δεύτερο σκληρό για αποθήκευση παιχνιδιών . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση icy20 Δεκέμβριος 13, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #5035 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2018 3 χρονια με τη markus. Ειπα να παω σε κατι διαφορετικο. Λογικα το καλοκαιρι μονο με κλιματιστικο θα παλεύεται αλλα χαλαλι. Το καθισμα ειναι πολυ καλο. 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Δεκέμβριος 13, 2018 #5036 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2018 πριν 6 ώρες, το μέλος icy20 έγραψε: 3 χρονια με τη markus. Ειπα να παω σε κατι διαφορετικο. Λογικα το καλοκαιρι μονο με κλιματιστικο θα παλεύεται αλλα χαλαλι. Το καθισμα ειναι πολυ καλο. Επαγγελματικό look. Εγκρίνω. Καλορίζικη και καλοκάθιστη. Από πού και πόσο την πήρες, αν επιτρέπεται; Υ.Γ. Το titan στην άκρη είναι με rtx off ή πήρες καμιά rtx titan και μας το φέρνεις σιγά-σιγά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yog-sothoth Δεκέμβριος 13, 2018 #5037 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2018 Καινούριο τροφοδοτικό για το Ncase M1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Δεκέμβριος 14, 2018 #5038 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2018 ΙΤΧ POWER Το εχω βάλει και γω στο ματι για το ΙΤΧ που ετοιμάζω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Δεκέμβριος 14, 2018 #5039 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2018 (edited) Πήρα καινούριο δίσκο, γιατί ο 1 TB που έχω απο το 2013 γέμισε. Spoiler 137 από Πλαίσιο, αλλά δεν πλήρωσα εγώ! Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 14, 2018 από PetrosD 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Ntontotis Δεκέμβριος 15, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #5040 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2018 Καλημέρα και από εμένα. Μετά από χρόνιο πρόβλημα στο χέρι λόγο χρήσης του pc είπα να δοκιμάσω ένα κάθετο ποντίκι. Είναι το ποιό οικονομικό που μπορούσα να βρώ και κάπως αξιόπιστο. Καλό πιάσιμο αλλά χρειάζεται mouse pad για να κυλάει σωστά. Ίσως πάω σε κάτι πιο ποιοτικό αν βολέψει. Προς το παρόν δοκιμή. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts