beastie Σεπτέμβριος 8, 2018 #4881 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2018 πες μας αν και ποια προβληματα σου έβγαλε... τα καλά του ειναι λίγο πολύ γνωστά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Σεπτέμβριος 8, 2018 #4882 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2018 400 ευρώ μου βγήκε το 128. Ξέρω ότι το mi8 σε κάποιους τομείς θεωρείται καλύτερο. Απλά δεν έχει ούτε fm ούτε sd. Είχα ξεμείνει από κινητό και δεν μπορούσα να περιμένω. Προς το παρόν δεν εντόπισα κάποιο από τα προβλήματα τα γνωστάSent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Spirosssss Σεπτέμβριος 10, 2018 Author Δημοφιλής Δημοσίευση #4883 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2018 Ήρθε και μένα ο ΚινέζοςSent from my A0001 using Tapatalk 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris2 Σεπτέμβριος 10, 2018 #4884 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος Spirosssss έγραψε: Ήρθε και μένα ο Κινέζος Sent from my A0001 using Tapatalk Καλορίζικο!!! Δηλαδή έτσι παρατάς το Oneplus one μετά από τόσα χρόνια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Σεπτέμβριος 11, 2018 Author #4885 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2018 Όχι τόσο εύκολα θέλει μικρο σιμ το 8 οπότε έχει μερικές ώρες ζωής ακόμα μέχρι να κόψω την υπάρχουσα. Πάντως η διάφορες σε κάμερα και ταχύτητα είναι εξωφρενικές. Sent from my A0001 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Σεπτέμβριος 11, 2018 #4886 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2018 (edited) On 8/24/2018 at 9:36 AM, jax7480 said: Όταν το ανοίξω με το καλό θα σου πω. Πάντως μία παρατήρηση που έχω γενικά με τα Note. Έγινε με το 8αρι, έγινε με το S6 Edge plus και με το 4αρι. Κάθε φορά που βγαίνει νέο Note στην αγορά/σε παρουσίαση, το προηγούμενο μοντέλο δέχεται κάποιες αναβαθμίσεις. Μετά από αυτές τις αναβαθμίσεις το τηλέφωνο δείχνει να δουλεύει πιο αργά. Ίσως είναι η ιδέα μου αλλά σκέφτηκα πως παίζει να το κάνουν και επίτηδες. Ίσως φταίει και το γεγονός πως το τηλέφωνο εδώ και ένα χρόνο δεν το έχω πειράξει καθόλου (φορμάτ δεν έχει παίξει). Μόνο αναβαθμίσεις τη μία μετά την άλλη. Sorry για το off. Σε ένα s6 τον Αύγουστο μου ήρθε αναβάθμιση μετά από 3 μήνες. Αν και η αναβάθμιση έλεγε κυρίως για το GDPR, παρατηρώ αυτό που λες και εσύ. Το κινητό δείχνει να βαριέται. Έλεγα ότι είναι ιδέα μου, όχι. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 11, 2018 από suboy Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 12, 2018 #4887 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2018 Αγόρασα ένα Kingston DataTraveler 100 G3 32GB για μια ανιψούλα από το Cosmodata Στουρνάρη, 6.75 ευρώ. Τώρα βλέπω άλλα μαγαζιά το έχουν φτηνότερα. Σε USB 2.0: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 12, 2018 #4888 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2018 Ταινία 14 Giga, σε 17 λεπτά είχε περάσει τη μισή (ήθελε άλλα 17 λεπτά) και η ταχύτητα ενώ ξεκίνησε από 30, έπεσε σε λίγα δευτερόλεπτα στα 10 και τελικά σταθεροποιήθηκε περίπου στα 8. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 12, 2018 #4889 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2018 Τα USB 2.0 πάνω κάτω τέτοιες επιδόσεις πιάνουν. Και η Kingston φτιάχνει προϊόντα του κιλού, οπότε και τα 8MB/sec καλά μου φαίνονται. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Σεπτέμβριος 13, 2018 #4890 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2018 iPhone Xs Max Μόλις το έφερε φίλος.... Spoiler ....το έφερε από τον εκτυπωτή. Ότι πιο κοντινό θα δω φέτος σε iPhone με τιμή στα 1700€. 3 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 13, 2018 #4891 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος trib έγραψε: iPhone Xs Max Μόλις το έφερε φίλος.... πριν 2 ώρες, το μέλος trib έγραψε: Reveal hidden contents ....το έφερε από τον εκτυπωτή. Ότι πιο κοντινό θα δω φέτος σε iPhone με τιμή στα 1700€. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Σεπτέμβριος 13, 2018 #4892 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος trib έγραψε: iPhone Xs Max Μόλις το έφερε φίλος.... Hide contents ....το έφερε από τον εκτυπωτή. Ότι πιο κοντινό θα δω φέτος σε iPhone με τιμή στα 1700€. Μα τι ωραία που δείχνει ο Λάμπης, ήθελα να 'ξερα ποιος τον σχεδίασε Φήμες λένε ότι αν όλα πάνε καλά θα έχουμε μικρο - ανανεώσεις από τέλος του μήνα. Α! Και για να τον προλάβω, ξέρετε για ποιον λέω, δε ρωτάω! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 13, 2018 #4893 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2018 πριν 4 λεπτά, το μέλος UltraB έγραψε: Α! Και για να τον προλάβω, ξέρετε για ποιον λέω, δε ρωτάω! Αυτόν. 1-0. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Cyber_Cookie Σεπτέμβριος 17, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #4894 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2018 @astrolabos Άσε το νεφρό εκεί που είναι και πάρε εδω με 2κατοσταρικάκια κινεζάκι καθαρό να κάνεις την δουλίτσα σου ναουμε. Ναι μεν δεν έχει NFC που το χρειαζόμουν αλλά για τα ψίχουλα που κάνει, δε μαμιεται. Σήμα πάντως ανώτερο απο το Νεξους. Εκει που είχα 2G και με το ζόρι 3g, έχω LTE μόνιμα τωρα. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 17, 2018 #4895 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2018 οι pocofonάκηδες τι λένε; Καλός ο μπακαλιάρος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Deus Σεπτέμβριος 18, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #4896 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2018 (edited) Αν και έχω κάνα δυο αναλογικά ρολόγια τα φοράω σπανια πάντα μου άρεσαν τα ηλεκτρονικά αλλα εδώ και πολλά χρονια δεν φοράω τίποτα Από όταν βγήκαν τα smartwatches αν και ψηνόμουν το ένα μου μύριζε το άλλο μου ξίνιζε και σίγουρα δεν ήθελα κάτι που να το φορτίζω κάθε μέρα η να μην βγάζει καν τη μέρα... και να μην είναι αδιάβροχο... Τελικά όταν είδα που ανακοινώθηκε το παρακάτω πήρα την απόφαση και περίμενα πως και πως να έρθει ελπίζω να μην καταλήξει και αυτό στο συρτάρι... Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 18, 2018 από Deus 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Σεπτέμβριος 18, 2018 #4897 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2018 Επειδή έβγαλα σχεδόν ένα χρόνο με το Gear S3 Frontier θα σου πω τη δική μου άποψη και πως το είδα όλο το σκηνικό εγώ. - Μπαταρία. Το θέμα της μπαταρίας είναι κλάμα για όλα τα smartwatches. Προσωπική άποψη πάντα το smartwatch θα έπρεπε να κρατάει τουλάχιστον μία εβδομάδα άνετα. - Κάμερα. Ποια; Ναι, ένα smartwatch θα έπρεπε να έχει κάμερα για την ευκολία και μόνο - Πληκτρολόγιο. Καλά εδώ γελάμε... Ναι ξέρω δεν είναι εφικτό αλλά στην τελική ας βρούνε λύση. - SIM. Θα έπρεπε να δέχονται τουλάχιστον μία nanoSIM. Έτσι ώστε όταν χάνεται η επικοινωνία με το τηλέφωνο να δουλεύει τελείως αυτόνομα. Δεν ξέρω αν θα πάρω το Watch. Δεν με έπεισε και πολύ. Το Gear S3 ήταν βεβιασμένη αγορά. Δεν το χρησιμοποίησα σχεδόν καθόλου και το μόνο που με βοήθησε ήταν να βλέπω ποιος με καλεί πριν βγάλω το τηλέφωνο από την τσέπη ή έστω να διαβάσω στα γρήγορα ένα email. Είχε θεματάκια, όπως π.χ. σήκωνες το χέρι να δεις την ώρα και απλά δεν άναβε. Δηλαδή δεν δούλευε ούτε σαν ρολόι σωστά. Καλοδούλευτο να είναι πάντως και πες μας μερικές εντυπώσεις μήπως και ψηθούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
euaggelos71 Σεπτέμβριος 19, 2018 #4898 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2018 Καλημέρα Οι δοκιμές έλαβαν τέλος πλέον Καλο το Νοτελι αλλά το συγκεκριμένο πακέτο με έχει βολέψει πολύ στην καθημερινή χρήση. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Σεπτέμβριος 19, 2018 #4899 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2018 (edited) On 9/18/2018 at 10:33 AM, jax7480 said: Επειδή έβγαλα σχεδόν ένα χρόνο με το Gear S3 Frontier θα σου πω τη δική μου άποψη και πως το είδα όλο το σκηνικό εγώ. - Μπαταρία. Το θέμα της μπαταρίας είναι κλάμα για όλα τα smartwatches. Προσωπική άποψη πάντα το smartwatch θα έπρεπε να κρατάει τουλάχιστον μία εβδομάδα άνετα. - Κάμερα. Ποια; Ναι, ένα smartwatch θα έπρεπε να έχει κάμερα για την ευκολία και μόνο - Πληκτρολόγιο. Καλά εδώ γελάμε... Ναι ξέρω δεν είναι εφικτό αλλά στην τελική ας βρούνε λύση. - SIM. Θα έπρεπε να δέχονται τουλάχιστον μία nanoSIM. Έτσι ώστε όταν χάνεται η επικοινωνία με το τηλέφωνο να δουλεύει τελείως αυτόνομα. Δεν ξέρω αν θα πάρω το Watch. Δεν με έπεισε και πολύ. Το Gear S3 ήταν βεβιασμένη αγορά. Δεν το χρησιμοποίησα σχεδόν καθόλου και το μόνο που με βοήθησε ήταν να βλέπω ποιος με καλεί πριν βγάλω το τηλέφωνο από την τσέπη ή έστω να διαβάσω στα γρήγορα ένα email. Είχε θεματάκια, όπως π.χ. σήκωνες το χέρι να δεις την ώρα και απλά δεν άναβε. Δηλαδή δεν δούλευε ούτε σαν ρολόι σωστά. Καλοδούλευτο να είναι πάντως και πες μας μερικές εντυπώσεις μήπως και ψηθούμε. Αυτό με την κίνηση για να ανάψει η οθονη το παρατήρησα και εγώ μερικές φορες στην δουλειά χθες Επειδή κρατάω joysticks όταν έκανα μιικρή κίνηση και πιο ομαλή γυρίζοντας τον καρπό καθιστός δεν άναψε μερικές φορες αν είναι μικρή η κίνηση νομίζω την θέλει λίγο ποιο απότομα για να την διαβάσει ίσως όμως και να μπερδευόταν και με τις υπόλοιπες κινήσεις που έκανε το χέρι ταυτόχρονα Η μπαταρία μετά από 26 ώρες είναι στο 61% αλλα με πολύ χρήση σαν πρώτη μέρα με αρκετά downloads σε watch faces 20-30 και μερικές εφαρμογές με BT μέσο το κινητού μηνύματα σε viber δοκιμες με το stress test - bixpi - heartrate μέτρησεις και διαφορα αλλα εκτος από κλήσεις και ομιλία που δεν το δοκίμασα ακόμα με της default ρυθμίσεις brightnes 7/10 με το auto enabled, gps off, BT on, notifications on, heart-rate monitor ανά 10min Η οθόνη του που πίστευα ότι στον ήλιο θα δυσκολευόταν το μεσημέρι και με σκούρα γυαλιά ηλιου είναι μια χαρά κανένα πρόβλημα στην ανάγνωση η στα χρώματα είναι πολύ φωτεινή Επίσης αν δεν περπατήσεις δεν καταγραφει βήματα για κανένα λόγο όσο το προσπάθησα ότι και αν δοκίμασα αλλα τα πρώτα βήματα αν είναι πιο λίγα από 5-10 δεν τα μετράει αν συνεχιστεί το περπάτημα τα καταγραφει όλα μαζί με μετά συνεχίζει ένα ένα επίσης είδα ότι η καταγραφή οροφων που υποτίθεται ότι ότι μετράει όροφο ανά 3 μετρα αν δεν υπάρχει πλατύσκαλο στη σκάλα δεν τους μετράει χθες ανέβηκα σκάλα 40 μετρα ύψος 2 φόρες μονο την μια έκανα μια στάση μονο έναν όροφο κατέγραψε Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 19, 2018 από Deus 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckbond Σεπτέμβριος 20, 2018 #4900 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2018 Υπάρχει περίπτωσή δοκιμής με iOS συσκευή...??? Εμένα οι πολυτέλειες μου είναι ψιλό αδιάφορες... το μόνο που ζητάω είναι να μπορώ να διαχειριστώ μουσική (spotify) από το ρολόι (αλλαγή κομματιών, volume) να βλέπω μηνύματα είτε SMS είτε WhatsApp και να βλέπω τον καλούντα όταν έχω εισερχόμενη κλήση. Για πλήρη συμβατότητα θα μου πείτε πήγαινε σε iWatch αλλά δυστυχώς τα θεωρώ κακάσχημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts