def Μάρτιος 8, 2018 #4441 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2018 16 minutes ago, jax7480 said: Μάλλον. Είχα ίδιο στυλ Timberland και είπα να τα αλλάξω με κάτι πιο αθλητικό. Παπουτσαρες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Stelios13 Μάρτιος 8, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #4442 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2018 Τυχαια τωρα που ανοιξα ,ανακαλυψα αυτη την ενοτητα... Οποτε ας βαλω 2 σημερινα ! Ενα τελευταιο ζευγαρι απο μαγαζι στον Πειραια, 40 ευρω , μου φανηκαν ποιοτικα κ τα πηρα για το γιο....πρωτη φορα βλεπω αυτη τη μαρκα - γλωσσοδετη! Ξεχασμενο αρμονιο [μαλλον 20ετιας κ βαλε ,υπολογιζω] καινουριο στο κουτι του απο φιλο με μαγαζι με παλια, 15 ευρω μου τ αφησε... δοκιμαστηκε κ λειτουργει τελεια, δωρο για το γιο κ αυτο, γιατι η κοπελα του παιζει κιθαρα!!!!!!! Ποοοοολυ μπροστα τα 13αχρονα τη σημερινη εποχη!!!!!!!!!!!!!! 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Μάρτιος 8, 2018 #4443 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2018 Το αποκαλούμενο και new old stock. Tι μαγαζί έχει ο φίλος σου; Μόνο με όργανα μουσικής; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Μάρτιος 8, 2018 #4444 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2018 πριν 6 λεπτά, το μέλος GriGaS έγραψε: Το αποκαλούμενο και new old stock. Tι μαγαζί έχει ο φίλος σου; Μόνο με όργανα μουσικής; Στην Ερμου ,στο Μοναστηρακι , παλιατζιδικο...Οχι, μπορει να πετυχεις εκει οτι χωραει ο νους σου, καθε μερα διαφορετικα πραγματα.... Περνανε διαφοροι που εχουν πραγματα για πουλημα κ τ αφηνουν....συνηθως τα περισσοτερα ειναι περασμενων εποχων αλλα διαμαντακια! Το yamaha απιστευτο ηχο κ απειρες δυνατοτητες, πρεπει να ταν αρκετα ακριβο σαν καινουριο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάρτιος 8, 2018 #4445 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2018 πριν 40 λεπτά, το μέλος Stelios13 έγραψε: Ξεχασμενο αρμονιο [μαλλον 20ετιας κ βαλε ,υπολογιζω] καινουριο στο κουτι του απο φιλο με μαγαζι με παλια, 15 ευρω μου τ αφησε... δοκιμαστηκε κ λειτουργει τελεια, δωρο για το γιο κ αυτο, γιατι η κοπελα του παιζει κιθαρα!!!!!!! Έχω το PSR-310 ακόμη, και δουλεύει as it should 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Μάρτιος 8, 2018 #4446 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2018 5 hours ago, def said: Τα βρήκα σε πολύ καλή προσφορά στα 149 ευρό ! Πολύ καλύτερα από τα 373D Καλύτερα από ποιά άποψη? Σχεδόν ίδια δεν είναι? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάρτιος 8, 2018 #4447 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2018 1 hour ago, minast said: Καλύτερα από ποιά άποψη? Σχεδόν ίδια δεν είναι? Ποιο ελαφρύ, και κατά εμέ καλύτερη κάρτα ήχου. Βέβαια εγώ τα έβαλα στο SRX 1000 που έχω, γιατί έχω και τα 373D και έκανα μια σύγκριση. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Μάρτιος 9, 2018 #4448 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2018 Με λίγο σκονίτσα: 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Stelios13 Μάρτιος 11, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #4449 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2018 Οθονη ,αρκετα μεγαλη, απο το παλαιοπωλειο στο Μοναστηρακι.... Τη δοκιμασαμε εκει κ δεν αναβε, οποτε μου την εδωσε δωρο! Ο μικρος ,μολις του την εφερα , εκανε τα μαγικα του με κατι πινακια στο τροφοδοτικο κ δουλεψε!!!!!!!!!!!! Μολις ειδε τα χρωματα κ το ποσο γρηγορα επαιζε ,εβγαλε ολες τις καινουριες κ εβαλε ως κυρια αυτη....Ακομα παραμιλαει απ τη χαρα του... Απαλευτα τα 13αχρονα ...εμεις στην ηλικια τους ημασταν στοκοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
euaggelos71 Μάρτιος 12, 2018 #4450 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2018 Καλησπερες Μολις το πηρα απο την προσφορα που ειναι διαθεσιμη και βαζω και το λινκ για οποιον ενδιαφερεται https://www.germanos.gr/product/router-netgear-dual-band-ac1900-premium/20301674/ 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάρτιος 13, 2018 #4451 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2018 Να τα δοκιμάσουμε και αυτα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Μάρτιος 13, 2018 Author #4452 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2018 Καλησπερες [emoji4] Μολις το πηρα απο την προσφορα που ειναι διαθεσιμη και βαζω και το λινκ για οποιον ενδιαφερεται [emoji6] https://www.germanos.gr/product/router-netgear-dual-band-ac1900-premium/20301674/ Εξαφανιζόλ Sent from my A0001 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
euaggelos71 Μάρτιος 13, 2018 #4453 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2018 πριν 6 λεπτά, το μέλος Spirosssss έγραψε: Εξαφανιζόλ Sent from my A0001 using Tapatalk Καλημέρα, πιστεύω θα βγει σύντομα όπως έγινε ήδη για δεύτερη ή τρίτη φορά, έχει ο ΟΤΕ μεγάλα αποθεματικά. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Μάρτιος 13, 2018 #4454 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2018 Τόσο καλό είναι ρε παιδιά; Με βάζετε σε πειρασμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάρτιος 13, 2018 #4455 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2018 Υποθέτω ότι αν δεν βολτάρεις μέσω ασύρματου οικιακού δικτύου τεράστιες ποσότητες δεδομένων συχνά, αυτά τα router είναι ολίγον overkill ή κάνω λάθος; Τι παραπάνω δίνουν από το 300άρι του ΟΤΕ(Speedport Entry 2i) ; (αν είναι απλά η επιπλέον εμβέλεια δικτύου, αυτό λύνεται εύκολα με 1-2 repeaters). Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Μάρτιος 13, 2018 #4456 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2018 16 minutes ago, DEADLAZARUS said: Τόσο καλό είναι ρε παιδιά; Με βάζετε σε πειρασμό. αν και ξεφεύγουμε (μήπως να κάνουμε νέο thread?) σημαντική είναι η 5ghz band που πάει να πει πρακτικά αντί να έχω άλλα 20 σήματα wi-fi να "ανταγωνίζονται" το δικό μου(και να χάνω ταχύτητα και εμβέλεια) βέβαια η 5ghz έχει χειρότερη εμβέλεια από την κλασσική 2.4(αλλά επειδή δεν ανταγωνίζεσαι όλη την ώρα το wifi του γείτονα, καταλήγεις αρκετά καλύτερα συνήθως) επίσης θετικά βλέπω ότι λογικά θα έχει πολύ καλύτερο qos από ένα κλασσικό φθηνό modem/router (συν ότι άλλο υποστηρίζει) βολικό για κάποιους θα είναι και οι usb θύρες επίσης υποθέτω η περισσότερη ram που έχει και λογικά ο πιο δυνατός επεξεργαστής θα βοηθάει αν έχει πολλές συσκευές ταυτόχρονα συνδεδεμένες πιστεύω ότι είναι για άτομα που θέλουν να ρυθμίσουν μια φορά και απλά να το ξεχάσουν (και να μην έχουν 3-4 διαφορετικές συσκευές σε όλο το σπίτι) ακόμη και πάροχο να αλλάξουν, αλλάζουν το modem του παρόχου και έχουν κάτι τέτοιο για το "εσωτερικό" δίκτυο το οποίο συνεχίζει να λειτουργεί δίχως θέμα προφανώς όλα αυτά έχουν νόημα αν μιλάμε όπως είπε ο yanni για μεγάλες ποσότητες δεδομένων (πχ ταυτόχρονο streaming σε 2-3 πηγές σε υψηλό bitrate) ή/και απλά θέλουν την άμεση πιο γρήγορη ταχύτητα που προσφέρει μια τέτοια συσκευή ps. το speedport αν θυμάμαι καλά έχει lan 100mbps με λίγο σοβαρό file sharing δημιουργεί θέματα (10 ΜB/sec max χοντρικά) τουλάχιστον με 1gbps lan μπορείς να γεμίσεις σχετικά σύντομα μηχανικό δίσκο (εσείς που έχετε ssd παντού , ρίχτε χρηματα για 10gbe lan μπας και βρείτε τοίχο) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση yog-sothoth Μάρτιος 14, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #4457 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2018 Ήρθε για να ξεζουμιστεί! 22 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Μάρτιος 14, 2018 #4458 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2018 OmgJesus Christ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 14, 2018 #4459 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2018 Crysis παιζει; 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yog-sothoth Μάρτιος 14, 2018 #4460 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2018 2 hours ago, jax7480 said: Crysis παιζει; Δεν δοκίμασα παιχνίδια. Για δουλειά την πήρα. Το πολύ πολύ να τη δοκιμάσω σε racing titles. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts