rip_noob Φεβρουάριος 27, 2018 #4421 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2018 On 2/22/2018 at 2:24 PM, kazaboy said: Μια αγορά τελευταίας στιγμής εχθές. Οι πρώτες εντυπώσεις καλές αλλά θέλει πολύ δουλειά για να συγχρονίσεις τις smart home συσκευές και αν αυτές που έχεις θα πρέπει να είναι σε διαφορετικούς servers ανα τον κόσμο για να λειτουργήσουν σωστά πιφφφ μ@λ@κι@ γμτ, κάποιοι ίσως κατάλαβαν για ποιές αναφέρομαι. Ήρθε επιτέλους και το δικό μου Βγάζει αρκετά καλό ήχο για το μέγεθος και τα λεφτά του. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Μάρτιος 1, 2018 #4422 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2018 Έτοιμοι για μαστορέματα! 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jniki10 Μάρτιος 1, 2018 #4423 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2018 Μια αγορά τελευταίας στιγμής εχθές. Οι πρώτες εντυπώσεις καλές αλλά θέλει πολύ δουλειά για να συγχρονίσεις τις smart home συσκευές και αν αυτές που έχεις θα πρέπει να είναι σε διαφορετικούς servers ανα τον κόσμο για να λειτουργήσουν σωστά πιφφφ μ@λ@κι@ γμτ, κάποιοι ίσως κατάλαβαν για ποιές αναφέρομαι. Παρεμπιπτόντως εαν σκέφτεσαι για broadlink, μακριά. Μπορείς να χειριστεις πλέον μονο συσκευές με ir. Το echo dot το εχω 2 μήνες αλλά μου φαίνεται πως τελευταία αρχίζει και δεν τα πιάνει τόσο καλά. Δεν λέω πως δεν είναι ωραία φαση αλλα πρέπει να προσεξεις με τι συσκευες θα το σεταρεις!Sent from my Nexus 5X using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Μάρτιος 2, 2018 #4424 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2018 On 1/29/2018 at 11:43 AM, ronin13 said: On 2/3/2018 at 3:03 PM, PetrosD said: Μου άρεσε τόσο η εμφάνιση σε σχέση με την τιμή και μόλις αγόρασα ένα σε χρυσό. Μόλις ήρθε και ξενέρωσα, γιατί δεν είχα προσέξει ότι είναι Type C. Το δικό μου κινητό θέλει Micro-B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
and64 Μάρτιος 2, 2018 #4425 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2018 Τσίμπησα εναν black σήμερα γιατί οι green με μεγάλα tiff και dng κάνουν το lightroom να σέρνεται ακόμα περισσότερο... 13 minutes ago, PetrosD said: Μόλις ήρθε και ξενέρωσα, γιατί δεν είχα προσέξει ότι είναι Type C. Το δικό μου κινητό θέλει Micro-B. Type c αλλά της πλάκας! Το εχω πάρει και γω αλλά το χρησιμοποιώ πολύ σπάνια, τελικά με βόλεψε πολύ καλύτερα η ασύρματη φόρτιση 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση artyom Μάρτιος 2, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #4426 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2018 Σημερα επειτα απο αρκετα χρόνια στα Θερμικά R/C με αγανακτηση και οχι μονο, με τους κινητηρες,καυσιμο,υπερθερμανσεις κτλπ, αγορασα το πρωτο μου ηλεκτρικο. Ειναι σε κατασταση καινουργιου ,traxxas e revo το μοντελο,με τις καλυτερες μπαταριες που υπαρχει για αυτο το οχημα.Και σε δυναμη και σε χωρητικοτητα. Ακομα δε το ετρεξα,απο αυτα που εχω διαβασει μεχρι στιγμης ειναι οτι με αυτες τις μπαταριες πιανει ~110κμ Αν δωσεις αποτομα τερμα γκαζι,ισως σου μεινουν πλαστικα στο χερι. Αν πας με τερμα το γκαζι σε χωμα για πανω απο 10s, λιωνει το μοτερ και τα γραναζια. Ειναι waterproof Kαι αν βαλεις το bluetooth module, βλεπεις απο το κινητο temps,rpms και διαφορα αλλα τετοια. Και τελευταιο διαβαζω για τις μπαταριες εδω και 3 ωρες και βλεπουν εχουν πολλα μυστικα. Απο τον τροπο και aH που τις φορτιζεις,τροπο που τις κανεις αποφορτιση,το ρυθμο τους αδειασματος το C, τα amps που τραβαει το αυτοκινητο.Για να σου βγαλει αρκετους κυκλους. Ολα θα φανουν στη πραξη.Και σιγουρα θα αγοραστει κιαλλο πακετο γιατι αν ειναι να βγασουν μισαωρο στο βουνο,δε μου φτανει Aυτα 14 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Μάρτιος 2, 2018 #4427 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2018 Το παραπάνω μου είναι ότι είναι αρκετά ακριβό το hobby, τουλάχιστον όσο αφορά τα θερμικά. Πάνε χρόνια βέβαια που έχω να ασχοληθώ και κάποια στιγμή πρέπει να φτιάξω και το δικό μου που του χα πιει το αίμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάρτιος 2, 2018 #4428 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2018 (edited) πριν 3 ώρες, το μέλος artyom έγραψε: Αν πας με τερμα το γκαζι σε χωμα για πανω απο 10s, λιωνει το μοτερ και τα γραναζια. Καλοριζικο Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 2, 2018 από kpetros Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Μάρτιος 3, 2018 #4429 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2018 Ultrab χωρίς να ξέρω ακόμα αλλα υποψιαζομαι οτι και τα ηλεκτρικά θα είναι ακριβό hobby.Kpetros πιανει πολυ υψηλες θερμοκρασιες. Να φανταστείς οι παραπάνω μπαταριες δεν συστηνωνται για αρχάριους αλλα οκ αυτες ειχε αυτος που το αγορασα. Με νορμάλ χρηση λεει το manual μεχρι 130 βαθμούς είναι ασφαλη. Τωρα αν το πας τσιτα και πιασει 200,θα λιωσουν τα πλαστικα. Τελος σε αυτο το τοπικ. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Μάρτιος 4, 2018 #4430 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2018 μερικές αγορές samsung microsd 64gbx2 (η δεύτερη ήδη μέσα στο κινητό) fiio e17k (used), κάνει παρέα στα 598sr που πήρα στις γιορτές amazon microusb3.0 (γιατί 1-2 απο το ebay απλά δεν δούλευαν, αγοράστηκε για εξωτερική θήκη 2,5) 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση fuz10n Μάρτιος 4, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #4431 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2018 On 3/2/2018 at 9:22 PM, artyom said: Σημερα ...Aυτα μεεγαλε τι ειπες τωρα. εχω ρεβο εδω και 5-6 χρονια, και εχω κανει τις περισσοτερες μοντες παγκοσμιως , πολλη customια και πολλες ιδεες και δικες μου, αλλα πλεον δεν σπαει. Θα με βρεις και στο φορουμ τους. θα πω οτι ισως βιαστηκες γιατι βγαινει τωρα το 2.0 και πραγματικα αναβαθμισαν τα παντα. παιζει να ειναι πλεον το σκληροτερο ΜΤ της κατηγοριας (αντιθετα με το 1.0 που θα καταλαβεις γρηγορα γιατι δεν ειναι ) να και το δικο μου στην τελευταια του βερσιον: οτι θες με ρωτας, τα χω προσφατα, ξαναπιαστηκα με το αθλημα λιγο. ON TOPIC: Ηρθε ο καιρος να αλλαξω κράνος μετα απο 6 χρονια και πέτυχα κανα 200ρι φτηνοτερα τουτο δω και το πηρα 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση haris013 Μάρτιος 5, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #4432 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2018 new toy 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάρτιος 8, 2018 #4433 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2018 Τα βρήκα σε πολύ καλή προσφορά στα 149 ευρό ! Πολύ καλύτερα από τα 373D 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 8, 2018 #4434 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2018 Μετά τη βόλτα στη Νέα Υόρκη μπήκα σε ένα Footlocker και πήρα σε προσφορά ημέρας αυτα: Τελευταίο κομμάτι στο νούμερο μου $99. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Μάρτιος 8, 2018 #4435 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2018 πριν 1 λεπτό, το μέλος jax7480 έγραψε: Μετά τη βόλτα στη Νέα Υόρκη μπήκα σε ένα Footlocker και πήρα σε προσφορά ημέρας αυτα: Τελευταίο κομμάτι στο νούμερο μου $99. Εννοείται ότι μετά επισκέφτηκες playground στο Bronx και έδειξες ότι οι λευκοί μπορούν να πηδήξουν ψηλά. Μεγειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 8, 2018 #4436 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2018 Έτοιμος ήμουν να πάω να τους δείξω γιατί τους σκισαμε το 2005 αλλά μάλλον δεν θα γλίτωνα το βιασμό... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάρτιος 8, 2018 #4437 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2018 Η αντρικη πλευρα των παγκ ? πουγκ ? (ξερετε αυτα τα γυναικεια περιεργα ( Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 8, 2018 #4438 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2018 Τα Ούγκ εννοεις; (UGG) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάρτιος 8, 2018 #4439 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2018 πριν 13 λεπτά, το μέλος jax7480 έγραψε: Τα Ούγκ εννοεις; (UGG) ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μπραβο , αυτα ακριβος μου ρθαν φλασια Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 8, 2018 #4440 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2018 Μάλλον. Είχα ίδιο στυλ Timberland και είπα να τα αλλάξω με κάτι πιο αθλητικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts