GriGaS Φεβρουάριος 17, 2018 #4401 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2018 Ρε συ πολύ ωραίο το Μi A1 αλλά έχω το κόλλημα να αγοράζω κινητά μόνο επίσημης αντιπροσωπίας, οπότε μιλάμε για πάνω από 100 ευρώ διαφορά... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση haris013 Φεβρουάριος 17, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #4402 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2018 πάει ο μισθός... FreeNAS server now loading 17 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_noob Φεβρουάριος 17, 2018 #4403 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2018 3 hours ago, haris013 said: πάει ο μισθός... FreeNAS server now loading Αν σου είναι εύκολο δώσε μερικές πληροφορίες σχετικά με την χρήση του, τι raid θα θα χρησιμοποιήσεις κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris013 Φεβρουάριος 18, 2018 #4404 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2018 13 hours ago, rip_noob said: Αν σου είναι εύκολο δώσε μερικές πληροφορίες σχετικά με την χρήση του, τι raid θα θα χρησιμοποιήσεις κτλ Η χρήση θα είναι προσωπική, θα καλύψει τις ανάγκες του σπιτιού μου, θα ρίχνω τα backups του PC (veeam backups) καθώς και media files από το κατεβαστήρι. Ήθελα ένα αξιόπιστο storage να βρίσκεται, ποιο πολύ κάνω την κ@υλα μου αλλά κυρίως να έχω safe κάποια data μου. Έχω ένα δεύτερο serverάκι σπίτι όπου εκεί τρέχω proxmox με διάφορα VM πάνω. Στον nas server θα ρίξω τις μηχανές γιατί έχω γεμίσει τον εσωτερικό δίσκο του άλλου μηχανήματος. Επίσης έχω σηκώσει vm με plex που θα διαβάζει τα media files του nas καθώς και own cloud. Θα χρησιμοποιήσω 2 δίσκους σε mirror vdevs και μετέπειτα με τον 1 spare δίσκο που πήρα θα φτιάξω άλλο 1 mirror vdev αγοράζοντας 1 ακόμα σκληρό μόλις αυξυθούν οι ανάγκες χώρου. Απλά στα λεφτά που είχε ο σερβερ ρίχνει κάτω όλα τα έτοιμα nas της αγοράς και προσφέρει πολύ μεγαλύτερη αξιοπιστία και αναβαθμισιμότητα. Φυσικά έχει και καλύτερο performance. Το μόνο που μου μένει είναι να ρίξω ένα switch που θα πέσουν όλα πάνω(τώρα τα έχω όλα κουμπομένα στο router asus n17u και έχει ψιλοκλατάρει) έχετε να προτείνετε κανά καλό gigabit switch? Επίσης σκέφτομαι μήπως έκανα βλακεία με το ups και δεν με καλύψει η ισχύς γιατί σκεφτόμουνα να έχω μόνο το nas server πάνω αλλά θέλω να βάλω και τα router/switch καθως και τον VM server. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Φεβρουάριος 18, 2018 #4405 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2018 (edited) Γιατί δε πήγες σε microserver Gen10 αντί για Thinkserver? Εγώ προτιμώ microserver για θέμα χώρου κυρίως και βγαίνει κανα 50άρι ποιο κάτω. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 18, 2018 από swatoner 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris013 Φεβρουάριος 18, 2018 #4406 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2018 4 hours ago, swatoner said: Γιατί δε πήγες σε microserver Gen10 αντί για Thinkserver? Εγώ προτιμώ microserver για θέμα χώρου κυρίως και βγαίνει κανα 50άρι ποιο κάτω. γιατί έχει marvell controller στις sata με αποτέλεσμα να έχουν ασυμβατότητα στο freebsd καθώς και κακό performance. Έτσι θα χρειαζόμουν έξτρα HBA + καλώδια κλπ. Επίσης ελλάδα φέρναν τον μικρό gen10 που ο επεξεργαστής του είναι λιγάκι ψώφιος. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση DEADLAZARUS Φεβρουάριος 20, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #4407 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2018 Μόλις παρέλαβα: Το πρώτο βήμα για την προγραμματισμένη αναβάθμιση. Αγοράστηκαν από τον Μάριο (@icy20). Τον ευχαριστώ δημοσίως για την άψογη συνεννόηση, την άψογη εξυπηρέτηση και την (ναι, καλά μαντέψατε) άψογη, εν γένει, συναλλαγή. Τον ευχαριστώ, επίσης, ιδιαιτέρως για το ενδιαφέρον που έδειξε, όταν το πακετάκι φαινόταν ότι δεν έχει παραληφθεί. Με κάλεσε αμέσως στο τηλέφωνο, για να με ρωτήσει. Τα λέμε στα πεδία των μαχών, σύντροφε-τσολιά. Spoiler Το κατάστημα της acs απέχει 5 λεπτά με τα πόδια από το γραφείο μου. Πέρασα το πρωί, αλλά δεν πρόλαβα την αποστολή. Τους ενημέρωσα ότι δεν θα ήμουν στο γραφείο (θα επέστρεφα αργά το μεσημέρι). Έλαβα την ειδοποίηση ότι δεν παραδόθηκε το πακέτο και, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, πέρασα από το κατάστημα πριν λίγο και παρέλαβα το δέμα. 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Φεβρουάριος 20, 2018 #4408 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2018 18 minutes ago, DEADLAZARUS said: Μόλις παρέλαβα: Το πρώτο βήμα για την προγραμματισμένη αναβάθμιση. Αγοράστηκαν από τον Μάριο (@icy20). Τον ευχαριστώ δημοσίως για την άψογη συνεννόηση, την άψογη εξυπηρέτηση και την (ναι, καλά μαντέψατε) άψογη, εν γένει, συναλλαγή. Τον ευχαριστώ, επίσης, ιδιαιτέρως για το ενδιαφέρον που έδειξε, όταν το πακετάκι φαινόταν ότι δεν έχει παραληφθεί. Με κάλεσε αμέσως στο τηλέφωνο, για να με ρωτήσει. Τα λέμε στα πεδία των μαχών, σύντροφε-τσολιά. Hide contents Το κατάστημα της acs απέχει 5 λεπτά με τα πόδια από το γραφείο μου. Πέρασα το πρωί, αλλά δεν πρόλαβα την αποστολή. Τους ενημέρωσα ότι δεν θα ήμουν στο γραφείο (θα επέστρεφα αργά το μεσημέρι). Έλαβα την ειδοποίηση ότι δεν παραδόθηκε το πακέτο και, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, πέρασα από το κατάστημα πριν λίγο και παρέλαβα το δέμα. Μεγειες συντροφε...(κακος ρωσος η καλος ρωσος? Οπως και να εχει, καλος ρωσος = νεκρος ρωσος :P) Αντε με το καλο και τα υπολοιπα πραγματακια να γινεις και εσυ ανθρωπος να παιζεις σωστα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Φεβρουάριος 20, 2018 #4409 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2018 11 minutes ago, icy20 said: (κακος ρωσος η καλος ρωσος? Οπως και να εχει, καλος ρωσος = νεκρος ρωσος :P) απαπα....εντάξει...και σε ειχα για καλό παιδί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Φεβρουάριος 20, 2018 #4410 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2018 8 minutes ago, sstav said: απαπα....εντάξει...και σε ειχα για καλό παιδί... Δεν λεω για σενα ρε φιλος. Εσυ εισαι μονο στο nickname... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση kazaboy Φεβρουάριος 20, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #4411 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2018 Να καθαρίσουν τα πνευμόνια . Xiaomi Air Purifier 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Φεβρουάριος 21, 2018 #4412 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2018 Μεταχειρισμένο αγορά από εξωτερικο Αλλά αξίζει σε λύνει τα χέρια. Πολλές επιλογές για το 4D max cinema 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazaboy Φεβρουάριος 22, 2018 #4413 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2018 Μια αγορά τελευταίας στιγμής εχθές. Οι πρώτες εντυπώσεις καλές αλλά θέλει πολύ δουλειά για να συγχρονίσεις τις smart home συσκευές και αν αυτές που έχεις θα πρέπει να είναι σε διαφορετικούς servers ανα τον κόσμο για να λειτουργήσουν σωστά πιφφφ μ@λ@κι@ γμτ, κάποιοι ίσως κατάλαβαν για ποιές αναφέρομαι. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiko_Xoiridio Φεβρουάριος 22, 2018 #4414 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2018 On 2/21/2018 at 8:32 PM, def said: Μεταχειρισμένο αγορά από εξωτερικο Αλλά αξίζει σε λύνει τα χέρια. Πολλές επιλογές για το 4D max cinema Ποιας εταιρείας είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Φεβρουάριος 23, 2018 #4415 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2018 11 hours ago, Indiko_Xoiridio said: Ποιας εταιρείας είναι; Φίλε μου καλημέρα, είναι της 3dconnexion, είναι της γυναίκας μου είναι καθηγήτρια γραφιστικής και μαθαίνω και γω. Η Αγορα έγινε από Σουηδία και το αγόρασα 250 ευρό. Η κανονική τιμή του είναι 450 ευρό. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση GFFermari Φεβρουάριος 24, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #4416 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2018 On 16/02/2018 at 8:12 PM, GFFermari said: ....κέρδισα το παραπάνω στικάκι. Θα ανεβάσω φώτος μόλις έρθει. Στην αρχή άρχισα να τρέμω μόλις διάβασα το you were selected as a winner for the Star Wars Titan Xp Collector's Edition Gleam Contest. Λέω αυτό ήταν. Κέρδισα Τατιάνα! Αλλά μετά μου κόπηκε η φόρα... 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Φεβρουάριος 25, 2018 #4417 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2018 Καλορίζικο! Πέραν της συλλεκτικής εμφάνισης, είναι κάτι ιδιαίτερο όσον αφορά επιδόσεις; Νομίζω το είχα δει στο Linus Tech Tips αλλά δε θυμάμαι καθόλου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Φεβρουάριος 25, 2018 #4418 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2018 12 hours ago, GFFermari said: Πωωω ρε φιλε. Στο παρα τσακ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Φεβρουάριος 25, 2018 #4419 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2018 (edited) 3 hours ago, GriGaS said: Καλορίζικο! Πέραν της συλλεκτικής εμφάνισης, είναι κάτι ιδιαίτερο όσον αφορά επιδόσεις; Νομίζω το είχα δει στο Linus Tech Tips αλλά δε θυμάμαι καθόλου! Απ'οτι θυμαμαι ειχαν πει οτι ειναι αξιπρεπες, αλλα οχι κατι τρελο. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 25, 2018 από ronin13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Φεβρουάριος 25, 2018 #4420 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2018 πριν 36 λεπτά, το μέλος ronin13 έγραψε: Απ'οτι θυμαμαι ειχαν πει οτι ειναι αξιπρεπες, αλλα οχι κατι τρελο. Να μια λύση για την έλλειψη καρτών. Κάρτες μινιατούρες. Εννοείται ότι θα κοστίζουν 500-600 ευρώ, αλλά θα δώσουν λύση στο πρόβλημα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts