beastie Ιανουάριος 11, 2018 #4281 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2018 2 σε 1... Κινητάκι και ένα πολύ ποιοτικό led φωτιστικό για το γραφείο 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Ιανουάριος 11, 2018 #4282 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2018 (edited) και εκεί που είπα ότι δεν θα έπαιρνα τίποτα άλλο για φέτος τα xiaomi pistons έκαναν μπουγάδα 2 φορες με το παντελόνι στο πλυντήριο και άρχισαν να μου παραπονούνται ότι ακούγομαι σαν να μιλάω μέσα από πηγάδι (πάντως δουλεύουν ακόμα) είχα άχτι και ένα καλο σετ in ear ακουστικά εδώ και πολύ καιρό και βρήκα την ευκαιρία για τα RHA Η τιμή που γραφουν είναι άκυρη Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 11, 2018 από Deus 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
beastie Ιανουάριος 11, 2018 #4283 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2018 Αφού επιτέλους το έστησα... Αγορά Black Friday Αυτή ειναι απο το Site της Sim-Lab 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιανουάριος 12, 2018 #4284 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2018 vans ski h8 mte Κυριος λογος εκτος απο το στυλ ειναι επειδη λεει πως ειναι αδιαβροχα Υποθετω καποια στιγμη θα το μαθω , Αλλη μερα σκουπα . 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
euaggelos71 Ιανουάριος 13, 2018 #4285 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2018 Την έχω βάλει σε αγγελια αλλά δεν παύει να είναι μια αγορά, οπότε είπα να την βάλω εδώ 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση trib Ιανουάριος 14, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #4286 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2018 (edited) Τελικά δεν άντεξα. Μου άρεσε πολύ το τηλέφωνο το οποίο αντικατάστησε ένα LG G3 το οποίο παρεμπιπτόντως, σκυλί. Αν και 5.9 ιντσες κάθεται πολύ ωραία στο χέρι και δεν δημιουργεί άβολες καταστάσεις που θα σε ανάγκαζαν να αλλάξεις συνήθειες. Στο κράτημα ένα πράγμα πρέπει να συνηθίσω να μην βάζω το αριστερό μικρό δάχτυλο στο ηχείο που βρίσκεται στο κάτω μέρος. Αυτό το κάνω καθώς χρησιμοποιώ την οθόνη. Σε γενικές γραμμές feels like home. Σε επίπεδο performance η μέρα με τη νύχτα με το G3 πάντα. Όμορφη 2k οθόνη πολύ φωτεινή κάτι που με εξέπληξε γιατί δεν το περίμενα. Μέσα στο κατάστημα δεν μπορούσα να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα λόγω του υψηλού φωτισμού. Μνήμη RAM 4GB νομίζω υπεραρκετή για τα δικά μου δεδομενα. Κυρίως πλοήγηση, νέα, ειδήσεις, facebook και gmail. Περίπου 10 εφαρμογές σύνολο. Είμαι lite τύπος όπως το τηλέφωνο Επίσης μεγάλος χώρος 64GB πολύ χρήσιμος γιατί βγάζω πολλές φωτογραφίες αν και ήδη έχω βάλει μια επιπλέον micro SD. Η κάμερα έχει πααααρα πολλές λειτουργίες. Προσωπικά δεν τις χρησιμοποιώ μόνο στο Τσακίρ κέφι για να πω "κοίτα κάνει και αυτό". Αρκετά καλή ποιότητα κάτι που είχα συνηθίσει στο G3 το οποίο είχε τρομερή κάμερα ακομη και για τα σημερινά δεδομενα. Το μόνο που μετανιώνω είναι ότι έπρεπε να το αγοράσω πριν λίγες εβδομάδες που είχε δώρο και ένα άλλο τηλέφωνο να το κάνω δώρο στην πεθερουλα Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 14, 2018 από trib 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιανουάριος 16, 2018 #4287 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2018 Xiaomi mi in-ear pro HD. Μετά την πλήρη απογοήτευση από τα piston II, αυτά είναι η μέρα με την νύχτα, πραγματικά. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιανουάριος 16, 2018 #4288 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2018 Τι έχουν τα Piston 2; Άψογα ήταν για την τιμή τους. Μήπως έπεσες σε ιμιτασιόν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιανουάριος 16, 2018 #4289 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2018 Δεν έπεσα σε ιμιτασιόν. Όχι φίλε μου. Υπερεκτιμημένα είναι τα piston II. Τόσο κακή ποιότητα κατασκευής δεν αξίζει ούτε 5€, όχι 12 που τα αγόρασα. Μιλάμε ότι απλά τα έβαζα στο τσαντάκι μου, όπως έβαζα τα LG που είχα χρόνια ολόκληρα, και αυτά απλά, από τη μία στιγμή στην άλλη, σταμάτησαν να παίζουν. 10 ημέρες τα είχα. Τα LG είχαν φάει χοντρή κακομεταχείριση, και δεν κατάλαβαν χριστό. Και τα άλλαξα γιατί κατά λάθος κάθισα για ώρα πάνω τους και αλλοιώθηκε ο ήχος στο δεξί ακουστικό. Συν το ότι προσπαθείς να αλλάξεις μαξιλαράκι στα piston II και μπορεί να βγάλεις όλο το ακουστικό μαζί... Been there, αλλά το πρόσεξα. Αυτά τα in-ear pro δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τα piston. Η διαφορά στην τιμή δικαιολογείται απόλυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιανουάριος 16, 2018 #4290 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2018 Το ίδιο είχε πάθει και φίλος. Εγώ πάντως τα δουλεύω καθημερινά στο PC παραπάνω ένα χρόνο (ξέρω και άτομα που τους έχουν πιει το "αίμα") και δεν έχουν κάνει κιχ και η ποιότητα τους μου φαίνεται παραπάνω από καλή για τα χρήματα τους (τότε). Ίσως να βγήκαν παρτίδες με κατώτερη ποιότητα, ίσως να ήσασταν απλά άτυχοι, who knows... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιανουάριος 16, 2018 #4291 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2018 μιλάμε για δύο ζευγάρια. Να ήταν το ένα από τα 2 να πω οκ... Αλλά και τα 2; Η Όλγα όπως βάζει κάτι ακόμα παλιότερα της LG στην τσάντα της, έτσι έβαζε και αυτά. Αυτά απλά...κόπηκαν (στο ακουστικό). Αυτό δείχνει κακή κατασκευή. Δεν μπορεί τα άλλα να τα πετούσε όπως να'ναι και να ζουν ακόμη και αυτά σε 10 μέρες να κόβονται..κάτι δε στέκει. Τέλος πάντων, από τα pro hd είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και η ποιότητα κατασκευής τους είναι πραγματικά η μέρα με τη νύχτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Ιανουάριος 16, 2018 #4292 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2018 Τα pistons II ήταν πολύ φρουφρού και αρώματα, τα έβαζαν και σε ωραίο κουτί με άρωμα καφέ ή ότι ήταν και ψάρωσε κόσμος και κοσμάκης Και εγώ χάλασα 2-3 ζευγάρια απλά βάζοντας τα σε τσέπες από μπουφαν. Αλλά ο ήχος είναι πολύ καλός συγκριτικά με το τι αγόραζες εκεί έξω σε αυτά τα λεφτά τότε. Μου θύμιζε πολύ τα κινέζικα Awei που πολλά μοντέλα είχαν άπιαστο μπάσο και πρίμα αλλά δεν έπαιρνες χαμπάρι για το πότε ξεκολούσε το ακουστικό από το καλώδιο. Τώρα έχω "παντρευτεί" όλα τα μοντέλα της σειράς basic της xiaomi (3-5 ευρώ που κάνουν) και μπορώ να πω ότι είναι πολύ πιο ανθεκτικά από τα piston II αλλά και από τα πιο ανθεκτικά που έχουν περάσει από τα χέρια μου. Δεν είμαι music freak για να ψάχνω τις διαφορές στον ήχο εφόσον δεν μου χαλάει κάτι την ακουστική και να παίρνω πιο ακριβά μοντέλα απλά θέλω αν σκαλώσει σε κανένα φερμουάρ να μην χαλάσουν με ένα ελαφρύ τράβηγμα μέχρι να τα βγάλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιανουάριος 16, 2018 #4293 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2018 Με τον ήχο δεν είχα πρόβλημα. Απλά υπερβολικά δυνατά αλλά κομπλέ. Αυτά που πήρα τώρα τα κοίταξα πριν τα πάρω, πρόσεξα και δεν πήγα μόνο με όσα διαβάζω. Αν δεν τα έχεις δοκιμάσει, στο συνιστώ. Νομίζω (και ελπίζω) πως ξεμπέρδεψα. YΓ: Τα bluetooth που μου χάρισες @BasiliCeLew είναι καλύτερα ποιοτικά από τα piston II 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
euaggelos71 Ιανουάριος 16, 2018 #4294 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2018 Με γεια Τομμυ εγω εχω τα προηγουμενα απο τα δικα σου και τα εχω ευχαριστηθει αυτα πρεπει να ειναι ενα σκαλι επανω, υπαρχουν βεβαια και αλλοι σημαντικοι συντελεστες που παιζουν ρολο στο τελικο αποτελεσμα, τα ακουστικα που ειχαν οσα lg ειχα ηταν μαπα το καρπουζι και ειδικα σε G5, v10, v20, που ηταν και με επεξεργαστη ηχου, αυτα που με εξεπληξαν ευχαριστα ηταν του s8 plus..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιανουάριος 16, 2018 #4295 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2018 Τα LG που αναφέρω είναι από τo optimus G (ναι, αυτό του 2012) και του G4. Ήταν ανεκτά και από άποψη ποιότητας κατασκευής και αντοχής πολύ καλύτερα από τα piston II που πήρα. Τώρα τα συγκεκριμένα που πήρα για καθημερινή χρήση στο λεωφορείο πηγαίνοντας στη δουλειά αλλά και για handsfree, είναι άψογα και έχουν πολύ καλό ήχο (και το xiaomaki δεν του φαίνεται αλλά πολύ καλό ήχο as well ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
euaggelos71 Ιανουάριος 16, 2018 #4296 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2018 πριν 8 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε: Τα LG που αναφέρω είναι από τo optimus G (ναι, αυτό του 2012) και του G4. Ήταν ανεκτά και από άποψη ποιότητας κατασκευής και αντοχής πολύ καλύτερα από τα piston II που πήρα. Τώρα τα συγκεκριμένα που πήρα για καθημερινή χρήση στο λεωφορείο πηγαίνοντας στη δουλειά αλλά και για handsfree, είναι άψογα και έχουν πολύ καλό ήχο (και το xiaomaki δεν του φαίνεται αλλά πολύ καλό ήχο as well ) Βαλε usb audio player pro απο το play store στο κινητο και θα με θυμηθεις τουλαχιστον εσυ θυμασαι οταν ειχα φατσοβιβλιο τι τρελα ειχα με την μουσικη.....και οχι μονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιανουάριος 16, 2018 #4297 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2018 πριν 3 λεπτά, το μέλος euaggelos71 έγραψε: Βαλε usb audio player pro απο το play store στο κινητο και θα με θυμηθεις τουλαχιστον εσυ θυμασαι οταν ειχα φατσοβιβλιο τι τρελα ειχα με την μουσικη.....και οχι μονο Είναι κομματάκι ακριβός Έχω τον μαμά player (έχει και παραμετροποιήσεις ανάλογα τα ακουστικά), αλλά έχω και τον JetAudio pro! Άσε που δεν ξέρω αν έχει νόημα να το βάλω Φυσικά θυμάμαι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 16, 2018 #4298 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2018 (edited) 5 hours ago, tommybertsen said: Δεν έπεσα σε ιμιτασιόν. Όχι φίλε μου. Υπερεκτιμημένα είναι τα piston II. Τόσο κακή ποιότητα κατασκευής δεν αξίζει ούτε 5€, όχι 12 που τα αγόρασα. Μιλάμε ότι απλά τα έβαζα στο τσαντάκι μου, όπως έβαζα τα LG που είχα χρόνια ολόκληρα, και αυτά απλά, από τη μία στιγμή στην άλλη, σταμάτησαν να παίζουν. 10 ημέρες τα είχα. Τα LG είχαν φάει χοντρή κακομεταχείριση, και δεν κατάλαβαν χριστό. Και τα άλλαξα γιατί κατά λάθος κάθισα για ώρα πάνω τους και αλλοιώθηκε ο ήχος στο δεξί ακουστικό. Συν το ότι προσπαθείς να αλλάξεις μαξιλαράκι στα piston II και μπορεί να βγάλεις όλο το ακουστικό μαζί... Been there, αλλά το πρόσεξα. Αυτά τα in-ear pro δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τα piston. Η διαφορά στην τιμή δικαιολογείται απόλυτα. Με αυτά που διαβάζω με έκανες και άνοιξα την τσάντα της γυναικάς να τα βρω... τα χρησιμοποιεί καθημερινά στο λεωφορείο. Δουλεύουν μια χαρά, έβγαλα τα μαξιλαράκια χωρίς κανένα πρόβλημα. Είναι το πρώτο ζευγάρι που είχα αγοράσει τον Μάιο 2014 για το mi2s μου, έχω και ένα if edition στο ντουλάπι που δεν το χρειάστηκε ποτέ. BTW τα CDLA της LeEco άντεξαν ~2 μήνες πριν σταματήσουν να λειτουργούν το μικρόφωνο και το κουμπί. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 16, 2018 από FrOsT Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιανουάριος 16, 2018 #4299 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2018 Σε 2 ζευγάρια το ίδιο πρόβλημα φίλε μου. Τα μαξιλαράκια βγαίνουν μεν, αλλά αν τα τραβήξεις λίγο παραπάνω θα πάρεις το ακουστικό στο χέρι. Το έχω διαβάσει κι αλλού αυτό (αφού το πρόσεξα και ΑΦΟΥ τα αγόρασα φυσικά). Σου λέω του LG Optimus G του 2012 ακουστικά ακόμη going strong... Που υποτίθεται ήταν generic ακουστικά της πλάκας στη συσκευασία του κινητού. Κι όμως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
euaggelos71 Ιανουάριος 16, 2018 #4300 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2018 Περιεργο ομως γιατι τα ΙΙ τα ειχα χαρισει στον Γιαννη και τουλαχιστον μια διετια μου ελεγε οτι ηταν οτι καλυτερο ειχε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts