f117 Δεκέμβριος 26, 2017 #4241 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2017 Σαλακια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 26, 2017 #4242 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2017 πριν 5 ώρες, το μέλος Deus έγραψε: Αυτό στο κάτω μέρος της συσκευής, είναι το σαλάκι μου που τρέχει Δεν είναι κανενός είδους αντικατοπτρισμός ή κάτι άλλο 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 26, 2017 #4243 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2017 (edited) 2 hours ago, daospi said: Δεν είναι και η καλύτερη φωτο αλλά you get the idea. Moonphase ε . καλη φαση καπου εχουμε και θεμα με ρολογια.. Bell & Ross ειναι το αλλο ? για βαλε φωτο να δουμε Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 26, 2017 από SirDiman Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 26, 2017 #4244 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2017 45 minutes ago, tommybertsen said: Αυτό στο κάτω μέρος της συσκευής, είναι το σαλάκι μου που τρέχει Δεν είναι κανενός είδους αντικατοπτρισμός ή κάτι άλλο IP68? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Δεκέμβριος 26, 2017 #4245 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2017 Μία ώρα πριν, το μέλος SirDiman έγραψε: Moonphase ε . καλη φαση καπου εχουμε και θεμα με ρολογια.. Bell & Ross ειναι το αλλο ? για βαλε φωτο να δουμε Οχι, Ball είναι, automatic με tritium tubes 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση ronin13 Δεκέμβριος 27, 2017 Δημοφιλής Δημοσίευση #4246 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2017 Μετά από δύο χρόνια άψογης συνύπαρξης με το CK104 (blue) μου, ήταν λίγο μονόδρομος η επιλογή του red αδερφού του για τη δική μου αδερφή όταν μου ζήτησε μηχανικο+οικονομικο+καλο+αθορυβο πληκτρολόγιο... Οι πρώτες της εντυπώσεις είναι άριστες. Και έναν LiitoKala Lii-500 για το σύνολο των επαναφορτιζόμενων μπαταριών του σπιτιού (μαζί με μια αγκαλιά 18650, από παλιές μπαταρίες laptop, που θέλω να τσεκάρω). 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση def Δεκέμβριος 27, 2017 Δημοφιλής Δημοσίευση #4247 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2017 (edited) Μετά από πολύ καιρό ας ξαναρχίσουμε με καινούρια χειριστήρια! Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 27, 2017 από def διορθωση 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 27, 2017 #4248 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2017 πριν 4 ώρες, το μέλος ronin13 έγραψε: μηχανικο+οικονομικο+καλο+αθορυβο αυτά τα 2 μαζί , δεν μπορούν να συνυπάρξουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Δεκέμβριος 27, 2017 #4249 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2017 αυτά τα 2 μαζί , δεν μπορούν να συνυπάρξουν [emoji14] Έχεις ένα δίκιο! [emoji39]Να επαναδατυπωσω λοιπόν σε "όσο γίνεται πιο αθορυβο"...!Μέχρι στιγμής της αρέσει. Περιμένω και κατι o-rings, να της το κάνω σούπερ "περίπου αθορυβο"! [emoji13][emoji13][emoji13] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 27, 2017 #4250 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2017 Τώρα μιλάς σωστά. Το πιο αθόρυβο που δοκίμασα ήταν ένα natec genesis με μαύρους διακόπτες, δεν κάνει για πολύωρη πληκτρολόγηση όμως. Με orings κάτι θα γίνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση GeoF1 Δεκέμβριος 28, 2017 Δημοφιλής Δημοσίευση #4251 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2017 Θαυμα.Κατω απο το δεντρο.Ευχαριστω ΜπιλΣτάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Δεκέμβριος 28, 2017 #4252 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2017 (edited) πριν 55 λεπτά, το μέλος GeoF1 έγραψε: Θαυμα. Κατω απο το δεντρο. Ευχαριστω Μπιλ Spoiler Με γειες, Το κουτί μου θυμίζει το παρακάτω Spoiler που πιτσιρικάς ήθελα, αλλά δεν...... Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 28, 2017 από idonthave 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση euaggelos71 Δεκέμβριος 28, 2017 Δημοφιλής Δημοσίευση #4253 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2017 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Έφυγε το Mate ήρθε ο Γαλαξίας 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Δεκέμβριος 28, 2017 #4254 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2017 Δωράκια για την οικογένεια, ένας 500άρης (κι εν αναμονή και του 2ου που είναι από τα χαρίσματα του Ζάχου), έπρεπε να γίνει upgrade στο laptop της μανούλας (το pc της αδερφής μου με τον καινούριο χρόνο το upgrade ). 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση DEADLAZARUS Δεκέμβριος 29, 2017 Δημοφιλής Δημοσίευση #4255 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2017 Κλασικά βιβλία. Του Καζαντζάκη τα έχω καταχωνιασμένα κάπου στη σοφίτα του πατρικού μου και επειδή δεν τα έβρισκα, τα παρήγγειλα εκ νέου. Στα 77 ευρώ περίπου από τα public. Το βιβλίο "Θουκυκίδου Ιστορία" το είχα παραγγείλει περί τα τέλη Νοεμβρίου και έκαναν έναν μήνα να το βρουν. Δεν ακύρωσα, γιατί με τόση δουλειά που έπεσε το είχα ξεχάσει. Μου έστειλαν σήμερα μήνυμα ότι η παραγγελία μου είναι έτοιμη προς παραλαβή και ότι θα την κρατούσαν δεσμευμένη για 5 ημέρες. Ούτε συγγνώμη για την ταλαιπωρία δεν ζήτησαν. Αργά το βράδυ, λίγο πριν κοιμηθώ, θα ξεκινήσει η ανάγνωση. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 29, 2017 #4256 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2017 πριν 13 λεπτά, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Κλασικά βιβλία. Του Καζαντζάκη τα έχω καταχωνιασμένα κάπου στη σοφίτα του πατρικού μου και επειδή δεν τα έβρισκα, τα παρήγγειλα εκ νέου. Στα 77 ευρώ περίπου από τα public. Το βιβλίο "Θουκυκίδου Ιστορία" το είχα παραγγείλει περί τα τέλη Νοεμβρίου και έκαναν έναν μήνα να το βρουν. Δεν ακύρωσα, γιατί με τόση δουλειά που έπεσε το είχα ξεχάσει. Μου έστειλαν σήμερα μήνυμα ότι η παραγγελία μου είναι έτοιμη προς παραλαβή και ότι θα την κρατούσαν δεσμευμένη για 5 ημέρες. Ούτε συγγνώμη για την ταλαιπωρία δεν ζήτησαν. Αργά το βράδυ, λίγο πριν κοιμηθώ, θα ξεκινήσει η ανάγνωση. Έπρεπε να τα είχες πάρει από Πολιτεία 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 29, 2017 #4257 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2017 Πάλι θα καθυστερούσε Αντώνη. Τέτοια περίοδο είναι φυσιολογικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 29, 2017 #4258 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2017 Ναι αλλά θα υπήρχε ειδοποίηση. Πάντα ενημερώνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Δεκέμβριος 29, 2017 #4259 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2017 Το ξέρω. Είναι ένα λάθος που δεν θέλω να επαναλάβω. Με ενόχλησαν δύο πράγματα: α) το βιβλίο φαινόταν διαθέσιμο, οπότε θεώρησα ότι θα το έχω στα χέρια μου σύντομα. Εξάλλου, η παραγγελία έγινε σε μη εορταστική περίοδο (τέλη Νοέμβρη). Εκτός αν στα public γιορτάζουν τα Χριστούγεννα μαζί με τους Wham. β) Καθυστέρησαν τόσες μέρες και με ενημέρωσαν ότι θα κρατούσαν το βιβλίο για 5 ημέρες. Μετά από τέτοια αναμονή, θα έπρεπε να το κρατήσουν 15 ημέρες. Anyway, η Πολιτεία έχει πολλά και ενδιαφέροντα βιβλία και θα την τιμήσω σε μια από τις επόμενες αγορές μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 29, 2017 #4260 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2017 πριν 25 λεπτά, το μέλος astrolabos έγραψε: Ναι αλλά θα υπήρχε ειδοποίηση. Πάντα ενημερώνουν. I am aware of that, believe me Κάτι πήρε το αυτί μου ότι έχουν ψυχαναγκαστικούς εκεί στο τύλιγμα των πακέτων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts