bassplayer Σεπτέμβριος 28, 2017 #3981 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2017 Καλα, δεν είδατε το transformer σηματάκι? Με ένα κουμπάκι θα γίνει Honda!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Οκτώβριος 1, 2017 #3982 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2017 Ένα συγκεκριμένο άλεν χρειαζόμουν για μια περίεργη πετσετοκρεμάστρα που είχε χαλαρώσει και κατέληξα με ολόκληρο σετ + extension που δεν είχα + μια λαβή να υπάρχει.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thefou Οκτώβριος 3, 2017 #3983 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2017 Καλησπέρα σε όλους. Τα πρώτα σοβαρά (ελπίζω) ακουστικά που αγοράζω. Μια πρώτη γρήγορη εντύπωση.Πολύ καλή ηχομόνωση και άνετα. Ελπίζω να με δικαιώσουν σε βάθος χρόνου. Υπάρχει κάποια ρύθμιση-πληροφορία που μπορεί να μου χρειαστεί???Στο θέμα ήχος,δεν έχω ιδέα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Οκτώβριος 3, 2017 #3984 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2017 Υπάρχει το Dolby headphone που προσομοιάζει την ακρόαση ηχείων μέσω ακουστικών. Μπορείς να το υλοποιήσεις είτε στην ακρόαση μουσικής από τον υπολογιστή, είτε στη θέαση ταινιών μέσω υπολογιστή. Υπάρχει και μια υλοποίηση που προσομοιάζει ακρόαση πολυκάναλης μουσικής από 5.1 ηχεία, από τα ακουστικά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thefou Οκτώβριος 3, 2017 #3985 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2017 Με το πρόγραμμα razer surround, αξίζει να ασχοληθώ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Οκτώβριος 3, 2017 #3986 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2017 Δεν το ξέρω. Θα το δοκιμάσω αύριο και θα σου πω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Οκτώβριος 3, 2017 #3987 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2017 49 minutes ago, thefou said: Με το πρόγραμμα razer surround, αξίζει να ασχοληθώ??? Οχι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Οκτώβριος 4, 2017 #3988 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2017 17 hours ago, thefou said: Καλησπέρα σε όλους. Τα πρώτα σοβαρά (ελπίζω) ακουστικά που αγοράζω. Μια πρώτη γρήγορη εντύπωση.Πολύ καλή ηχομόνωση και άνετα. Ελπίζω να με δικαιώσουν σε βάθος χρόνου. Υπάρχει κάποια ρύθμιση-πληροφορία που μπορεί να μου χρειαστεί???Στο θέμα ήχος,δεν έχω ιδέα. Φαντάζομαι τα χρησιμοποιείς με το USB? Έχεις δοκιμάσει το μικρόφωνο? Η έντασή του στο μέγιστο είναι ικανοποιητική? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Οκτώβριος 4, 2017 #3989 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2017 Love in first sight. Καλά οκ, τα παραλέω. 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thefou Οκτώβριος 4, 2017 #3990 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2017 πριν 9 ώρες, το μέλος minast έγραψε: Φαντάζομαι τα χρησιμοποιείς με το USB? Έχεις δοκιμάσει το μικρόφωνο? Η έντασή του στο μέγιστο είναι ικανοποιητική? Δεν το έχω δοκιμάσει το μικρόφωνο και δεν έχω άποψη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimisb13 Οκτώβριος 5, 2017 #3991 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2017 Ήρθαν και οι ''κάλτσες'' για την κεφαλή εκτύπωσης παρέα με Haribo. Πολύ γρήγορη παραλαβή ( τρεις ήμερες μόνο) για αποστολή με απλό ταχυδρομειο από Αγγλία. Η αγορά έγινε από εδώ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση idonthave Οκτώβριος 7, 2017 Δημοφιλής Δημοσίευση #3992 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2017 *οι μνήμη είναι για άλλο σύστημα (στα ύψη έχουν πάει οι τιμές τους) 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efialtis Οκτώβριος 7, 2017 #3993 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2017 Με γειές το καινούργιο σύστημα! Βρήκες εύκολα τον 8700Κ γιατί ακούγονται παράπονα για την διαθεσιμότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Οκτώβριος 7, 2017 #3994 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2017 (edited) Ναι εύκολα, από msystems την Πέμπτη που τον ανέβασαν στους καταλόγους θα έκαναν παραλαβή από Δευτέρα αλλά με πήραν Παρασκευή απόγευμα ότι μπορώ να παραλάβω. Και στο πλαίσιο υπάρχει, απ'ότι βλέπω τελευταία κομμάτια, απ'όπου και τον αγόρασα μιας και έριξαν την τιμή και αξιοποίησα μια δωροεπιταγή που είχα. Σχετικά με άλλες φορές υπολόγιζα θα μου έπαιρνε γύρω στις 2+ βδομάδες για να συγκεντρώσω τα πράγματα, τώρα και διαθεσιμότητα υπάρχει και οι τιμές είναι μια "χαρά" σε σύγκριση με παλιότερα upgrades. Τελευταία φορά "νορμάλ" τιμές είχαν μέχρι τους 4790k (300€) τουλάχιστον στις αρχές, μετά πήραν.... *Ευχαριστώ Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 7, 2017 από idonthave Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Οκτώβριος 10, 2017 #3995 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2017 Hρθανε και τα ψυγεια.Παραδοξως γρηγορα και χωρις τελη (ναι αυτα των ελτα) Σιγα σιγα να ζωντανευει η γρια. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Οκτώβριος 10, 2017 #3996 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2017 Ποιά γριά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Οκτώβριος 10, 2017 #3997 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2017 Ωραίος ! ! Πόσα κυβικά είναι είπαμε το μηχάνημα ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση gdp77 Οκτώβριος 10, 2017 Δημοφιλής Δημοσίευση #3998 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2017 Το έχω ποσταρει σε άλλο thread, αλλά ας το βάλω και εδώ:Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Οκτώβριος 10, 2017 #3999 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2017 πριν 26 λεπτά, το μέλος PetrosD έγραψε: Ποιά γριά; Aυτη πριν 24 λεπτά, το μέλος Seafalco έγραψε: Ωραίος ! ! Πόσα κυβικά είναι είπαμε το μηχάνημα ? 400 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση lefteriz Οκτώβριος 11, 2017 Δημοφιλής Δημοσίευση #4000 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2017 Ήρθαν και τα τελευταία κομμάτια. Προβλέπεται ενα δυνατό ΣΚ.. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts