yanni Μάϊος 28, 2017 #3781 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2017 Πάντως όσα ποντίκια έχουν τέτοιο μηχανισμό στην ροδέλα, επισκευάζονται εύκολα και με ελάχιστο κόστος. π.χ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Μάϊος 28, 2017 #3782 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2017 26 minutes ago, ronin13 said: Γενικα ειναι το καλυτερο ποντικι που ειχα ποτε. Ερχομαι απο Microsoft Sidewinder X5 και ειναι απλα αλλη κατηγορια προιοντος και ποιοτητας. Οσο για τη ροδελα, δεν αλλαζε mode απο κλιμακωτη σε ελευθερη κυλιση, και που και που δεν επιανε η λειτουργια της ελευθερης περιστροφης της ροδελας σε γρηγορη κυλιση. Το είχες καθαρίσει ποτέ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Μάϊος 28, 2017 #3783 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2017 Το ποντικι το δουλευα 9 μηνες, και το προσεχα σαν τα ματια μου, δε νομιζω να δικαιολογειται τετοιο πραγμα. Το μοναδικο καθαρισμα που του ειχα κανει ηταν με ενα νοτισμενο πανι, δστην παλαμη και τα κουμπια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Μάϊος 28, 2017 #3784 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2017 Αν αυτή είναι η εντύπωση που έχεις για το καθάρισμα, δεν λέω τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 28, 2017 #3785 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2017 Οι ροδέλες είναι θέμα ακόμα και σε επώνυμα, ακόμα και με λίγους μήνες χρήση. Τα παλιά όντως κρατάγανε περισσότερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάϊος 28, 2017 #3786 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2017 Ειχα ποντικι των 30€ (trust gxt 31), το οποιο ειναι απο το 2012, λειτουργει ακομη στο διπλα πισι, ποτέ δεν ειχε θεμα με ροδελα, ποτε δε το ανοιξα για καθαρισμα. Υποθετω οτι ειναι και θεμα τυχης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Μάϊος 28, 2017 #3787 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2017 Γατάκι. Έχω ποντίκι από το 2004 που δούλευε κάθε μέρα από τότε μέχρι τον Ιούνιο του 2016, λίγο πριν φύγω για Γερμανία. Πρόβλημα στο καλώδιο έβγαλε, δεν πρόλαβα να ασχοληθώ να το φτιάξω. Μόλις επιστρέψω θα το φτιάξω και θα μπει στη θέση του. Φυσικά όποτε είχε βρομίσει, άνοιγμα και βγάλσιμο τη σκόνη που μάζευε στο μηχανισμό περιστροφής της ροδέλας. Και άλλη μια φορά επισκευή στο καλώδιο, είχε κοπεί ένα από τα καλωδιάκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Μάϊος 28, 2017 #3788 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2017 Αν αυτή είναι η εντύπωση που έχεις για το καθάρισμα, δεν λέω τίποτα.Θα έπρεπε δηλαδή να ανοίξω με κατσαβίδι το ποντίκι, πριν καν κλείσει χρόνο, για να του καθαρίσω τη ροδέλα; Και με την εγγύηση τί θα γινόταν; 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Μάϊος 28, 2017 #3789 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2017 Γενικά τα τελευταία 2-3 χρόνια έχει ρίξει το quality control της η Logitech. Βέβαια παίζει και το ενδεχόμενο επειδή είναι από τις μεγάλες εταιρείες του χώρου λόγω περισσότερων πωλήσεων να "φαίνεται" περισσότερο το "πρόβλημα" . Πάντως το Logitech G403 που είχα είχε πρόβλημα στη ροδέλα , το είχε το 80% των αρχικών παρτίδων . Στο δεύτερο που μου έστειλαν δε ξέρω αν το είχε. Και ένα Razer deathadder που είχα κι αυτό προβληματική ροδέλα στο 3ο χρόνο παρουσίασε. Απεναντίας ένα Microsoft wheel optical 1.1A. δουλεύει σαν καινούριο από το 2007 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 29, 2017 #3790 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2017 (edited) Άλλο ένα φτηνό μπιχλιμπίδι από εμένα, μέσω eBay. Οι τιμές ξεκινάνε στα 3,3 ευρώ. USB 3.0 To ESATA External SATA | eBay Μετατροπέας από eSATA σε USB 3.0. Αν έχετε καμιά παλαιότερη εξωτερική θήκη με USB 2.0 και eSATA και το eSATA δεν σας βολεύει τόσο όσο θα σας βόλευε ένα USB 3.0, αυτό εδώ το ανταπτοράκι μπορεί να βοηθήσει. Δούλεψε τόσο με έναν παλιό 1,8'' 32GB Transcend external SSD όσο και με έναν 3,5'' δίσκο σε εξωτερική θήκη με eSATA έξοδο. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 29, 2017 από yanni 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Μάϊος 29, 2017 #3791 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2017 Τι ταχύτητες πιάνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 29, 2017 #3792 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2017 Ο σκληρός δίσκος τουλάχιστον (1TB) στο CrystalDiskMark χτυπάει πάνω από 80MB/sec οπότε φαντάζομαι είναι κανονικό USB 3.0. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Μάϊος 31, 2017 #3793 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2017 eSata & USB 2.0 ειναι αδερφακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
and64 Ιούνιος 1, 2017 #3794 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2017 Ήρθε σήμερα, την είχα δει σε superdry store αλλά αγοράστηκε από εδω: https://www.john-andy.com/gr/ περίπου 12 ευρώ κάτω! Μια χαρά το κατάστημα και η τσάντα επίσης, χωράει 17αρι laptop + τη μπροστινή θήκη και τα διάφορα τσεπάκια, έχει ιμάντες και πλάτη με επένδυση...μένει να δούμε πόσο θα κρατήσει! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση idonthave Ιούνιος 1, 2017 Δημοφιλής Δημοσίευση #3795 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2017 (edited) Την καρτούλα την έχω εδώ και μια βδομάδα+, δεν έχει μπει ακόμα στο pc , το home cinema δώρο για τα κουμπαράκια Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 1, 2017 από idonthave 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιούνιος 1, 2017 #3796 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2017 (edited) πριν 54 λεπτά, το μέλος idonthave έγραψε: Την καρτούλα την έχω εδώ και μια βδομάδα+, δεν έχει μπει ακόμα στο pc , το home cinema δώρο για τα κουμπαράκια Έφυγες από το 1070 club Μεγια και περιμένουμε φωτογραφίες σύντομα! Σε τι κουτάκι θα μπει; Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 1, 2017 από SpirosKGR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Ιούνιος 1, 2017 #3797 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2017 πριν 1 λεπτό, το μέλος SpirosKGR έγραψε: Έφυγες από το 1070 club Μεγια και περιμένουμε φωτογραφίες σύντομα! Σε τι κουτάκι θα μπει; Ευχαριστώ Μου δόθηκε ευκαιρία να διώξω την "θερμάστρα" (έβαλα και τα pads της evga) και ανέβηκα ένα σκαλί. Σε corsair 760T θα μπει, αν και κάθε φορά βρίσκω και μια νέα εξωτερική βελτίωση που θέλω να κάνω (ελπίζω να είναι και η τελευταία ). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιούνιος 1, 2017 #3798 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2017 (edited) πριν 11 λεπτά, το μέλος idonthave έγραψε: Ευχαριστώ Μου δόθηκε ευκαιρία να διώξω την "θερμάστρα" (έβαλα και τα pads της evga) και ανέβηκα ένα σκαλί. Σε corsair 760T θα μπει, αν και κάθε φορά βρίσκω και μια νέα εξωτερική βελτίωση που θέλω να κάνω (ελπίζω να είναι και η τελευταία ). Wow τεράστιο το "κουτάκι", νομίζω παλιά δεν είχες ένα mini itx ή micro; Εξωτερικα είναι κουκλί. Μέσα προσωπικά μια καλύπτρα για το τροφοδοτικό δε θα ήταν κακή ιδέα Edit: τώρα άνοιξα τις δευτερεύον φωτό από κάτω. Έχεις ήδη την καλύπτρα. Χμ μήπως να της πρόσθετες καμιά "πινελιά" ( χρωματικό συνδυασμό; ) Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 1, 2017 από SpirosKGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Ιούνιος 1, 2017 #3799 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2017 πριν 4 λεπτά, το μέλος SpirosKGR έγραψε: Wow τεράστιο το "κουτάκι", νομίζω παλιά δεν είχες ένα mini itx ή micro; Εξωτερικα είναι κουκλί. Μέσα προσωπικά μια καλύπτρα για το τροφοδοτικό δε θα ήταν κακή ιδέα Edit: τώρα άνοιξα τις δευτερεύον φωτό από κάτω. Έχεις ήδη την καλύπτρα Ναι, το metis είχα και το αντικατέστησα με το plexi bench modular 69 το έχω για την τηλεόραση. Για το 760Τ θέλω να πιστεύω αυτήν την φορά το πολύ μέχρι το τέλος ή την άλλη βδομάδα να ανεβάσω και το worklog. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Nemesis89 Ιούνιος 3, 2017 Δημοφιλής Δημοσίευση #3800 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2017 1080ti + το spinner 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts