Δημοφιλής Δημοσίευση jax7480 Ιανουάριος 6, 2017 Δημοφιλής Δημοσίευση #3461 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2017 Ποιοτικότατο το κουτί, προσεγμένο αρκετά, εκτός από 1-2 σημεία που μάλλον ξέφυγαν στην Corsair. Πολύ καλή βαφή (όχι σαν την ξεφτύλα του Core X9) Για αρχή να πω, πως δεν είναι για αυτόν που θα ανοιγοκλείνει το κουτί συνέχεια γιατί οι δαχτυλιές φαίνονται αμέσως. Μητρική μπήκε η Rampage V Edition 10 η οποία αν και θεωρείται E-ATX μπήκε λίγο στριμωχτά μεν, αλλά αν δεν είχε το Aura για τον φωτισμό, θα έμπαινε άνετα. Καλύπτρα για το τροφοδοτικό έχει με φωτισμό Corsair όπως φαίνεται. Θερμοκρασίες για την ώρα δεν είδα κάτι διαφορετικό. Οι δίσκοι που είναι κουμπωμένοι στο πίσω μέρος από τη μητρική είναι χαμηλά (στους 37-38 περίπου) και CPU, GPU δείχνουν να παίζουν στα ίδια (39-40 με θερμοκρασία χώρου 25, αυτά είναι σε Idle). Το κουτί δεν είναι τελείως κλειστό, ευτυχώς. Τα κενά που αφήνει για να αναπνέει το σύστημα, κάνουν δουλειά και αφήνουν τους 3 ανεμιστήρες μπροστά να τραβήξουν αέρα άνετα. Τα σημεία που είδα εγώ και ξέφυγαν στην Corsair είναι το πλαστικό για το cable management στο πίσω μέρος, το οποίο έχει 3 "αυτάκια" για να κουμπωσει πάνω στο backplate. Πρέπει να γυρίσεις λίγο το πλαστικό για να κουμπώσουν τα αυτάκια και μετά να βιδώσεις τις χειρόβιδες. Όταν όμως μπαίνουν δίσκοι στο πίσω μέρος, δεν μπορείς να γυρίσεις το πλαστικό γιατί δεν έχει χώρο. Μπαίνει πάλι αλλά με λίγο κόπο. Το κακό είναι πως πάρα πολλά καλώδια δεν χωράνε κάτω από το πλαστικό. Τα καλώδια δηλαδή για μητρική και VGA δεν χωράνε να μπουν όλα. 2o σημείο που με χάλασε ήταν πως δεν είχε ανεμιστήρα στο πίσω μέρος (για εξαγωγή αέρα). Έβαλα έναν εγώ. Σε κουτί των 200€ είναι ψιλοαπαράδεκτο. Και τρίτο φάουλ για μένα είναι ο χώρος στο πάνω μέρος του κουτιού. Ναι μεν μπορείς να κουμπώσεις ψυγείο, αλλά μετά δεν χωράνε οι ανεμιστήρες γιατί βρίσκουν στη μητρική. Αν δηλαδή ήταν το κουτί 3-4 εκατοστά πιο ψηλό θα έμπαινε άνετα ψυγείο και στο επάνω μέρος. Χρησιμοποίησα το μπροστικό μέρος για να βάλω το ψυγείο από την Enermax αλλά δεν έχω σωστή ροή αέρα έτσι μιας και έχω 3 ανεμιστήρες να βάζουν και έναν να βγάζει. Αυτά τα λίγα. Αν θέλετε κάτι άλλο να ρωτήσετε, πολύ ευχαρίστως να βοηθήσω/απαντήσω. Το κουτί είναι πανέμορφο για τα δικά μου γούστα και δεν νομίζω πως θα το αλλάξω για καιρό (μέχρι να έρθουν τα πιτσιρίκια στο Όσλο και να το σπάσουν). Προσωπικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την αγορά του και το προτείνω σε όσους δεν έχουν πάρα πολλά πράγματα στο συστήμα τους (δεν παίρνει πάνω από 2χ3.5αρηδες δίσκους και πάνω από 2χ2.5αρηδες). Τις θέσεις των 2.5 ιντσών δεν τις χρησιμοποίησα μιας και έχω Μ.2 drive. Επειδή δεν έχει cage για drives όλες οι κάρτες γραφικών χωράνε (έχω Asus STRIX GTX1070) η οποία έχει ακόμα αρκετό χώρο μέχρι να φτάσει στο μπροστινό ψυγείο με τους ανεμιστήρες (άλλα 5 εκατοστά περίπου) με το ψυγείο της Enermax να είναι σε push-pull διάταξη. Επίσης έχει άπλετο χώρο και για μεγάλα τροφοδοτικά. Για SLI-Crossfire, υπάρχει χώρος, απλά η δεύτερη κάρτα θα είναι πολύ κοντά στην καλύπτρα του τροφοδοτικού (λογικά θα έχει χώρο 1-2 εκατοστά) αν η κάρτα είναι dual slot, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο θα αναπνέουν σωστά οι ανεμιστήρες της. Αν δεν βιάζεστε περιμένετε μήπως κάνει review το φιλαράκι μας ( @karmen1983 ). Και μία ακόμα για να φανεί πως είναι τα πράγματα μέσα: 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Ιανουάριος 6, 2017 #3462 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2017 Συγγνωμη για τις φωτογραφιες αρχικα... Αν και ειπα πως φτανει για αυτες τις γιορτες, τελικα παρασυρθηκα λιγο παλι... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 6, 2017 #3463 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2017 (edited) 1 hour ago, giorgos2187 said: Συγγνωμη για τις φωτογραφιες αρχικα... Αν και ειπα πως φτανει για αυτες τις γιορτες, τελικα παρασυρθηκα λιγο παλι... Αυτα ειναι buffs... (οποιος καταλαβε καταλαβε ) Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 6, 2017 από icy20 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Ιανουάριος 6, 2017 #3464 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2017 Εγω δεν πολυκαταλαβα παντως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Stavros Apo Ιανουάριος 12, 2017 Δημοφιλής Δημοσίευση #3465 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2017 Ο Άγιος Βασίλης συνεχίζει να μου φέρνει δώρα!! 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιανουάριος 12, 2017 #3466 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2017 @jax7480 η καλύπτρα απο το τροφοδοτικό ειναι ανοιχτή ? Οταν το κοιτας απο μπροστά φαίνονται τα καλώδια του τροφοδοτικού? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Ιανουάριος 18, 2017 #3467 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2017 Κινητο-Headphones-Mousepad 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 18, 2017 #3468 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2017 ωραίο το mousepad. Ποιο και από που; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση ronin13 Ιανουάριος 18, 2017 Δημοφιλής Δημοσίευση #3469 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2017 36 minutes ago, astrolabos said: ωραίο το mousepad. Ποιο και από που; Αν δεν επιτρεπονται τα ενεργα links παρακαλω τους mods να το αφαιρεσουν. http://www.ebay.com/itm/172455118072?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=471300262209&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 18, 2017 #3470 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2017 On 1/13/2017 at 0:20 AM, HellhammeR said: @jax7480 η καλύπτρα απο το τροφοδοτικό ειναι ανοιχτή ? Οταν το κοιτας απο μπροστά φαίνονται τα καλώδια του τροφοδοτικού? Ναι. Από μπροστά είναι ανοιχτή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
euaggelos71 Ιανουάριος 19, 2017 #3471 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2017 (edited) Καλή χρονια στην παρέα . Μετα από χρόνια αναβαθμίσεων και δοκιμής συσκευών στο αγαπητό ρομποτάκι, μια στροφή στο μηλοφωνο. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 19, 2017 από euaggelos71 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larry Ιανουάριος 19, 2017 #3472 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2017 On 1/18/2017 at 0:52 PM, ronin13 said: Αν δεν επιτρεπονται τα ενεργα links παρακαλω τους mods να το αφαιρεσουν. 900*400*2MM World Map Anti-Slip Computer Rubber Game Mouse Pad Mat Large XL Good | eBay Το pad είναι όλο rubber ή το πάνω μέρος είναι cloth ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Ιανουάριος 19, 2017 #3473 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2017 Από πάνω ύφασμα, από κάτω λάστιχο, και γύρω γύρω ρελιασμενο. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Ιανουάριος 20, 2017 #3474 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2017 Παρέλαβα Samsung 960 Pro 512GB από παραγγελία Σεπτεμβρίου (υπάρχει γενική έλλειψη)...το καλό έιναι ότι τον είχα κλείσει στα 275€ (τιμή τότε, τώρα έχει φτάσει πάνω από 340) και ότι λόγω καθυστέρησης μου κέρασαν τα μεταφορικά.... Φωτό δεν έχει γιατί πριν μερικές μέρες έκανα κούρμπα το κινητό μου (κωλότσεπη, ενώ γενικά δεν την χρησιμοποιώ για το κινητό)....το καλό είναι ότι η πλακέτα του είναι στο άνω μέρος της συσκευής και λειτουργεί κανονικά (οθόνη θρύψαλα αλλά ήταν σπασμένη ήδη)... Το pc μου δεν ανοίγει για κάποιο λόγο....αλλά ευτυχώς έχω το λαπτοπ και γράφω.... Για κάθε @@ υπάρχει και κάτι καλό ευτυχώς 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 20, 2017 #3475 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2017 Σε μια φάση σκάλωσα και λέω "υπάρχει κάρτα γραφικών με τόση μνήμη;" 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 20, 2017 #3476 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2017 32 minutes ago, astrolabos said: Σε μια φάση σκάλωσα και λέω "υπάρχει κάρτα γραφικών με τόση μνήμη;" Εγώ σκάλωσα στο πότε ξεκίνησε η Samsung και βγάζει κάρτες γραφικών. Καλά πάμε. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 20, 2017 #3477 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2017 Εκλαψα και με τους 2... Απο σεπτεμβρη? Wtf... Εγω τον ειχα παραγγειλει τελη νοεμβρη και μου ηρθε 22/12... Βεβαια τον ειχα παρει 300 οχι 275 αλλα και παλι. Τωρα εισαι σιγουρο; οτι εχει 340? Πολυ μου φαινεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Ιανουάριος 20, 2017 #3478 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2017 Τυχερό είναι, με τα shortage που έχει η Samsung σε NAND, οι παραλαβές παραγγελιών ήταν λοττο...Από το Mindfactory, ήταν εξαρχής "χωρίς ημερομηνία παραλαβής". Οπότε έτυχε και το βρήκα φθηνά αλλά περίμενα προφανώς σε κάποια σειρά αναμονής από τα λιγοστά κομμάτια που έφερναν. Μάλλον είχαν αρκετές παραγγελίες καθώς είχαν και την φθηνότερη τιμή όταν τον αγόρασα. Ξανακοίταξα και ήταν 24 Οκτώβρη τελικά η παραγγελία. Πριν λίγο καιρό είδα και μια ψηλότερη εξωφρενική τιμή έξω, αλλά δεν ασχολήθηκα να συγκρατήσω, καθώς τα 275 χωρίς έξοδα αποστολής είναι by far αρκετά οικονομική για τέτοιο προϊόν (δες εγχώριες τιμές...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 20, 2017 #3479 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2017 Καλα εννοειται. Εδω εγω ειχα πουλησει τον 950 pro 280 πριν λιγο καιρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Ιανουάριος 21, 2017 #3480 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2017 (edited) ας βάλω και εγώ κάτι used lenovo thinkpad t430(i5-3320m , nvs5400m ,6cell battery, 3g modem που δεν έχω δοκιμάσει ακόμη αν δουλεύει) ήδη του έκανα ένα μικρό update (8gb ram απο 4 + ssd) στην λίστα αλλαγών είναι πλέον 1)keyboard (θέλω us layout , το qwertz δεν παλεύεται κυρίως για το μικρό shift στα αριστερά) 2)οθόνη μιας και το panel έχει μαλώσει με το μαύρο και το δείχνει είναι γκρι + απαράδεκτες γωνίες θέασης (αν και το περιμένα ότι θα είναι λίγο για σφαίρα) Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 21, 2017 από shattered 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts