l2phile Νοέμβριος 27, 2016 #3401 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2016 13 hours ago, idonthave said: usb .. Το SanDisk το έχω και εγώ (64GB 14euro από ebay). Πιάνει γκάζια για ... 2-3 σεκ, μετά βράζει με την μία και πέφτει στα πατώματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Νοέμβριος 27, 2016 #3402 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2016 Ένα τέτοιο SanDisk είχα βάλει στην κάμερα του αυτοκινήτου για να γράφει τα βίντεο. Το καλοκαίρι πέθανε από θερμοπληξία. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Νοέμβριος 27, 2016 #3403 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2016 Ε και εσυ... Δε το λενε και sundisk .. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Νοέμβριος 27, 2016 #3404 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2016 (edited) πριν 33 λεπτά, το μέλος icy20 έγραψε: Δεν εχει η μητρικη σου m2? Έχει αλλά όχι x4, z97 chipset είναι, θα χρησιμοποιηθεί μέχρι να γίνει αναβάθμιση, μετά θα μπει σ'άλλο σύστημα. πριν 15 λεπτά, το μέλος l2phile έγραψε: μετά βράζει με την μία και πέφτει στα πατώματα. πριν 8 λεπτά, το μέλος jax7480 έγραψε: Το καλοκαίρι πέθανε από θερμοπληξία. Γι'αυτό και το thermalpad Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 27, 2016 από idonthave 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazaboy Νοέμβριος 27, 2016 #3405 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2016 πριν 1 ώρα, το μέλος jax7480 έγραψε: Γιατί reference design? Θα μπει σε νερό; Ίσως στο κοντινό μέλλον, την πήρα πιο πολύ λόγω χαμηλής τιμής. Μία ώρα πριν, το μέλος panoc έγραψε: οι custom εβγα καιγονται ρε.... Μέχρι στιγμής απ' ότι την έχω περάσει.. τι να πω... min 29c σε Idle max 69c με 45% FanSpeed . Τώρα δεν βλέπω να γίνεται κανένα τρελό πανηγύρι με τις vrm . Οι FE εκδόσεις δεν είχαν θέμα, οι 1080/1070 FTW εκδόσεις το είχαν σε μεγάλο βαθμό. Απ' ότι τσεκάρισα με το s/n είμαι εκτός και του update που βγήκε για την λύσει του προβλήματος. Αρα όλα καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Νοέμβριος 27, 2016 #3406 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2016 Ενταξει τωρα ειναι και χειμωνας ας πουμε.. Το θεμα σε μια υλοποιηση ψυξης δεν ειναι μονο τα min temps. Αυτο ειναι το ευκολο Το δυσκολο ειναι κατα ποσο θα ανταπεξελθει και ποσο ευκολα θα κραταει τη θερμοκρασια under load στις ambient temps του καλοκαιριου Καλοριζικη παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Νοέμβριος 28, 2016 #3407 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2016 On 11/26/2016 at 9:04 PM, idonthave said: Ας βάλω κι εγώ αγορές της βδομάδας που πέρασε και της τελευταίας στιγμής κάτι ψιλά (καμία σχέση με τα του ήχου που έχει βάλει ο l2phile ) kryoM.2 PCIe 3.0 x4 adapter & Passive heat sink for kryoM.2, usb .. To Aqua το αγορασα και εγώ. Κάνει καλή δουλειά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση INFLAMESGOHAN Νοέμβριος 28, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #3408 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2016 (edited) Καλησπερα και απο μενα Βαζω και εγω τις δικες μου προσφατες αλλαγες στο pc μου και κλεινω Ευτηχως στησιμο στο pcaki μου Οθονη μου εμεινε μονο αντε με το καλο και αυτο Αγοραστηκε 1) ASROCK FATAL1TY Z170 GAMING K6 2) MSI 1070 GAMING X 3) PSU EVGA 650 P2 4) PHANTEKS ENTHOO PRO 5) STEELSERIES QCK MOUSE PAD 6) NOCTUA NH D-15 Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 28, 2016 από INFLAMESGOHAN 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Papakitou Νοέμβριος 30, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #3409 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2016 (edited) Εστειλα πριν καναδυο βδομαδες το Naos μου στην Mionix γιατι το πλαΐνο κουμπι "εχανε" μερικα κλικ, και εστειλαν τσαμπέ αντικατάσταση με το Avior που το ζητησα σαν χαρη λογω σχηματος. Respect Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 30, 2016 από Papakitou 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 30, 2016 #3410 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2016 Εν αναμονή των Zen, είπα να πάρω έναν ακόμα GR ( AMD Athlon II X4 640 - ADX640WFK42GR ) να δω αν θα είμαι πιο τυχερός σε σχέση με τον προηγούμενο, ο οποίος πριν λίγη ώρα πήγε σε φίλο. Ο προηγούμενος ξεκλείδωνε έναν πυρήνα, γινόταν πενταπύρηνος και έπαιζε στα 3.9GHz με 1.39-1.4V. Αυτός εδώ ξεκλείδωσε κανονικά σε εξαπύρηνο, αλλά πάει μόλις 3.55GHz με το ίδιο ρεύμα. Και κρύο και ζέστη. 40€ Microsoft set, ..... ελαφρό πρόβλημα στην ρόδα του ποντικιού μετά από 1+ χρόνο CoolerMaster Devastator Set από διαγωνισμό του TheLab, τα έπαιξε το ροδάκι του ποντικιού. Οπότε τι κάνουμε; Πάμε και δίνουμε 2,5 ευρώ και παίρνουμε αυτή την μαιμουδιά (LSH4051401A) 2.4GHz 6D 1600DPI USB Wireless Mouse Da Gioco Ottico Mice Per Laptop PC fisso | eBay Μια χαρούλα για καθημερινή χρήση. Και διακόπτη για να σβήνει έχει και μόνο του σβήνει και μπαίνει σε αναμονή μετά από λίγη ώρα και κουμπάκι dpi έχει που κάτι δείχνει να κάνει και πλαϊνά κουμπάκια έχει μπρος πίσω (αλλά μάλλον ανάποδα ρυθμισμένα) και άνετο στην χρήση είναι. Απλά είναι κάπως υπερβολικά ελαφρύ, αν και συνηθίζεται, ενώ χρειάστηκε και λίγη ταινία από κάτω στα πλάγια - στο σημείο που φαρδαίνει - μιας και τα ποδαράκια που έχει μπροστά και πίσω δεν αρκούσαν για να το κρατάνε απολύτως σταθερό πάνω στην επιφάνεια του γραφείου. Για απλή χρήση είναι ξεκάθαρα value for money.... μέχρι να χαλάσει. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Νοέμβριος 30, 2016 #3411 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2016 11 hours ago, Papakitou said: αντικατάσταση με το Avior που το ζητησα σαν χαρη λογω σχηματος. respect όντως. πώς σου φαίνεται συγκριτικά με το Naos; Πιο βολικό ή αδιάφορο; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Δεκέμβριος 1, 2016 #3412 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2016 11 hours ago, salde said: respect όντως. πώς σου φαίνεται συγκριτικά με το Naos; Πιο βολικό ή αδιάφορο; ΧΤες το χρησιμοποιησα κανα 2ωρο, θελει λιγο χρονο να το συνηθισω μου φαινεται Κοιτα το θεμα βολικο ειναι και υποκειμενικο , το μεγεθος της παλαμης κοκ.. Επειδη το avior ψιλομοιαζει με το αγαπημενο μου MX518, για αυτο το ηθελα πιο πολυ.. θα δειξει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση xkabamarux Δεκέμβριος 3, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #3413 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2016 (edited) Καλησπερα. Οι φωτογραφιες ειναι απο τη σημερινη αγορα μητρικης και μνημης. Απο Δευτερα μολις παρω επεξεργαστη και ψυκτρα θα ανεβασω και τις νεες φωτο. Για σημερα λοιπον: Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 3, 2016 από xkabamarux 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Δεκέμβριος 3, 2016 #3414 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2016 6 minutes ago, xkabamarux said: Καλησπερα. Οι φωτογραφιες ειναι απο τη σημερινη αγορα μητρικης και μνημης. Απο Δευτερα μολις παρω επεξεργαστη και ψυκτρα θα ανεβασω και τις νεες φωτο. Για σημερα λοιπον: Μεγειες...Δυο ερωτησεις: Γιατι 2χ4 και οχι 1χ8 για πιο ευκολη αναβαθμιση? Και πως και πηρες micro μητρικη. Εχεις μικρο case? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xkabamarux Δεκέμβριος 3, 2016 #3415 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2016 Πηρα 2 των 4γιγα για να δουλεψουν μαζι σε dual. Η μητρικη απο οτι γραφει μεσα στο βιβλιαρακι δεν ειναι micro...ουτε στο μεγεθος ειναι micro αν τη δεις απο κοντα. https://www.asus.com/Motherboards/Z170-P/specifications/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 3, 2016 #3416 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2016 πολυ κακο για το τιποτα ειναι το dual channel, μεγεια παντως 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Δεκέμβριος 3, 2016 #3417 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2016 (edited) Dual channel εκανε μεγαλη διαφορα σε ddr1 εποχες μονο. Μετα δεν ηταν τοσο αναγκαιο. Οσο για τη μητρικη με μπερδεψε που το κουτι ηταν πολυ τετραγωνο. Πραγματι ΑΤΧ ειναι Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 3, 2016 από icy20 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 3, 2016 #3418 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2016 Το dual channel και γενικότερα η ανάγκη για γρήγορες μνήμες/καλή μητρική, σταμάτησαν να είναι σημαντικά με την ενσωμάτωση του memory controller πάνω στην CPU. Πλέον μόνο για τα ενσωματωμένα γραφικά έχει νόημα. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Δεκέμβριος 5, 2016 #3419 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2016 Συνεχίζω κι εγώ το offtopic ,αν μιλάμε για επεξεργασία ήχου ,που το βιώνω ,η διαφορά απο π.χ. 1600 στα 2133 ειναι αισθητή .Και απο το πόσο χρόνο κάνει να κάνει π.χ. μια μετατροπή αρχείου και σαν απόκριση του ιδιου του προγράμματος επεξεργασίας οταν μιλάμε για φορτωμένο project . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thefou Δεκέμβριος 6, 2016 #3420 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2016 Σήμερα ήρθε. Αντικατάσταση καρέκλας των 20€.Πρώτες εντυπώσεις,άριστες.Η μέρα με την νύχτα. Από θέμα αντοχής θα δείξει ο χρόνος.Ελπίζω να με δικαιώση. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts