jax7480 Αύγουστος 18, 2016 #3141 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2016 7 hours ago, Septic said: Καιρο ειχα να αγορασω κατι για το pc. Με επιασε μανια αναβαθμησης παλι!!! Sent from my SM-G928F using Tapatalk Κατοχος απο τοτε που βγηκε και μπορω να πω πως ειναι το καλυτερο ασυρματο που κυκλοφορει, για τα γουστα μου τουλαχιστον. Καλοδουλευτο. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Αύγουστος 19, 2016 #3142 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2016 Πόσο σας βγάζει η μπαταρία; Το μόνο πρόβλημα με το g700s που γίνεται συνεχώς ενσύρματο για φόρτιση. (Και ο μόνος λόγος για να το αλλάξω) Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Αύγουστος 19, 2016 #3143 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2016 Στo g602 μου με performance mode και 500hz βγαζει πανω απο 120-130 ωρες... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Αύγουστος 19, 2016 #3144 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2016 1000hz το έχω εγώ και ανάλογα την εργασία, τα dpi και βγάζει ~24 ώρες. Και άλλος ένας φίλος που το έχει τα ίδια. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Αύγουστος 19, 2016 #3145 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2016 Λιγες μου φαινονται αλλα δεν ξερω κιολας.. Το g602 που εχω εγω εχει δεχθει πολλη μελετη στο θεμα της μπαταριας. Στο endurance mode με 125hz και με δυο μπαταριες, αντεξε περιπου 250 ωρες οσες δηλαδη του δινει και η logitech με αυτες τις ρυθμισεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση yanni Αύγουστος 20, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #3146 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2016 UNIC UC46 LCD Projector-52.99 and Free Shipping| GearBest.com Τον πήρα στα 48€. Για 48€ είναι μάλλον ΟΚ. Και λέω μάλλον διότι δεν έχω εμπειρία από προτζέκτορες. Βασικά για αυτό τον πήρα. Και μπορεί να είναι σαν να αγοράζεις Intel Celeron για να πάρεις μια ιδέα από το τι είναι μια... GPU, αλλά εντάξει. Σε γενικές γραμμές έχω διαπιστώσει τα παρακάτω: Παίζει MOV αρχεία. Δεν παίζει AC3 ήχο. Όταν παίζεις μια ταινία συνδέοντας το αποθηκευτικό μέσο πάνω στο projector, η ποιότητα πάνω κάτω είναι στα επίπεδα ενός screener κάποιας ταινίας από cinema. Με λίγα λόγια χλωμό να την απολαύσεις. Όταν συνδέσεις κάποιο PC στην HDMI του projector και χρησιμοποιήσεις το PC για την αποκωδικοποίηση της ταινίας, η ποιότητα είναι σαφέστατα ανώτερη. Χαλαρά απολαμβάνεις cinema. Καλή εικόνα και από έναν DVB-T δέκτη. Μια χαρά για παρακολούθηση τηλεόρασης. Επίσης καλή εικόνα για video playback και από το Android κινητό μέσω wifi . Θα μπορούσε να παίξει και αυτό ως λύση. Λίγο άκυρο να βάζεις το Android δίπλα στον δέκτη και να στέλνεις εικόνα ασύρματα, αλλά αποδίδει πολύ καλύτερη εικόνα από το να συνδέσεις ένα USB stick κατευθείαν πάνω στον προβολέα. Η VGA υποδοχή δείχνει να είναι κάτι το ενδιάμεσο. Πολύ σκοτεινή εικόνα η οποία θέλει ανέβασμα σε φωτεινότητα και αντίθεση μέσα από τον media player για να στρώσει, αλλά και πάλι είναι κατώτερη της HDMI, που δεν έχει ανάγκη τέτοια κόλπα. Η υποδοχή επίσης δεν έχει αρκετό περιθώριο γύρω της, οπότε το καλώδιο θέλει σπρώξιμο ή, και μάλλον αυτό θα κάνω, να φαγωθεί το πλαστικό περίβλημά του (του καλωδίου). Η φωτεινότητα είναι αρκετά καλή για θέαση ταινίας, αλλά όχι για να πεις ότι θα προγραμματίσεις την πρώτη προβολή μιας ταινίας με εφέ στον προβολέα. Σε σχέση με την LCD Samsung των 32''(όχι LED), η φωτεινότητα/αντίθεση είναι παρόμοια με αυτή της TV, όταν θέσεις την TV σε θέση χαμηλής προς μέσης εξοικονόμησης ενέργειας. Εξαιτίας αυτού ο προβολέας θέλει σκοτάδι. Σε σκοτάδι η φωτεινότητα του projector είναι αρκετή για να δεις ταινία. Τουλάχιστον σε διάσταση 62'' που δοκίμασα. Απλά δεν έχει την ζωντάνια της υψηλής αντίθεσης μιας καλής TV. Πάντως η Gal στις 62'' δείχνει καλύτερη από ότι στις 32''. Ασχέτως αντίθεσης. Η έξοδος ακουστικών δεν φαίνεται να έχει κάποια ενίσχυση. Αν η ταινία έχει χαμηλό επίπεδο ήχου, στα ακουστικά η ένταση είναι πολύ χαμηλή. Παρατήρησα κάποια artifacts σε πολύ ειδικές περιπτώσεις. Π.χ. σε κάποια ταινία κάποιος στρέφει ένα αυτόματο προς την κάμερα και αρχίζει και πυροβολεί. Οπότε υπάρχουν έντονες και τάχιστες εναλλαγές ανάμεσα σε πολύ φωτεινή εικόνα και σκοτεινή εικόνα. Εκεί παρατηρούνται artifacts, σαν να καλύπτεται η εικόνα από φωτεινά τρίγωνα/παραλληλόγραμμα. Αλλά μιλάμε για πολύ ειδικές περιπτώσεις. SD κάρτα, USB stick, ένας 2,5'' δίσκος των 160GB, όσο και ένας 3,5'' δίσκος των 2TB, αναγνωρίστηκαν σωστά από τον προβολέα. Ο προβολές κάνει θόρυβο. Σε σύγκριση με ένα παλιό Core2Duo laptop, ο προβολέας κάνει τόσο θόρυβο όσο κάνει το Laptop όταν είναι 1-2 σκαλοπάτια από την μέγιστη περιστροφή του ανεμιστήρα του. Τα ακουστικά ή ένα καλό ηχοσύστημα είναι αναγκαία μάλλον. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Αύγουστος 20, 2016 #3147 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2016 @yanni Απαξ και κολλησεις το μικροβιο δεν το ξεκολλας με τιποτα! Αντε και μ εναν jvc dlp σου ευχομαι! 1) Για πες αν θελεις πανω σε τι προβαλλεις... Σε τοιχο; Αν ναι τι χρωματος; Εχεις καποια οθονη προβολης(πανι); Απο τι αποσταση; (προβολεας-επιφανεια προβολης) 2) Οι ταινιες δυστυχως δεν εχουν εντονα ηχητικα εφε σε ολη τη διαρκεια τους επομενως ενας θορυβωδης προβολεας θα ακουγεται ακομα κι αν εχεις ενα καλο ηχοσυστημα. Κι απ αυτο βεβαια σου ευχομαι να φτιαξεις ενα, απλα τον θορυβο παλι θα τον εχεις! Καλοριζικος και καλες προβολες! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 20, 2016 #3148 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2016 26 minutes ago, giorgos2187 said: @yanni Απαξ και κολλησεις το μικροβιο δεν το ξεκολλας με τιποτα! Αντε και μ εναν jvc dlp σου ευχομαι! 1) Για πες αν θελεις πανω σε τι προβαλλεις... Σε τοιχο; Αν ναι τι χρωματος; Εχεις καποια οθονη προβολης(πανι); Απο τι αποσταση; (προβολεας-επιφανεια προβολης) 2) Οι ταινιες δυστυχως δεν εχουν εντονα ηχητικα εφε σε ολη τη διαρκεια τους επομενως ενας θορυβωδης προβολεας θα ακουγεται ακομα κι αν εχεις ενα καλο ηχοσυστημα. Κι απ αυτο βεβαια σου ευχομαι να φτιαξεις ενα, απλα τον θορυβο παλι θα τον εχεις! Καλοριζικος και καλες προβολες! Thanks. Λευκό τοίχο. Είχα κολλήσει για τις δοκιμές με λίγο σελοτέιπ μια λευκή Α4 σε ένα σημείο για να δω αν θα διακρίνω διαφορές. Δεν πρόσεξα κάτι. Η απόσταση θα είναι κάπου στο 1,0-2.0 μέτρα. Στο περίπου 1,5 μέτρο νομίζω μου έδινε κάπου στις 60'' που είναι παραπάνω από μια χαρά. Δεν θα είναι πάντως σταθερά κάπου. Δεν διαθέτω ειδικό χώρο για προβολές. Οπότε για την ώρα θα είναι τα πράγματα ολίγον καροτσάκι, με τον προβολέα να χρησιμοποιείται εδώ και εκεί για κανέναν αγώνα ή για καμιά βραδινή προβολή ταινίας. Απλά από όταν αγόραζα το HiTech πριν 15-17 χρόνια πάντα ήθελα έναν προβολέα και να που γίνανε και αυτοί φτηνιάρικοι. Τότε σε ζάλιζαν περισσότερο οι τιμές τους βέβαια, από ότι τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά. Τώρα αν αργότερα θα σοβαρέψει η κατάσταση όσον αφορά το θέμα "προβολέας" δεν ξέρω. Αλλά μου έφυγε ένα απωθημένο που είχα χρόνια. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Αύγουστος 20, 2016 #3149 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2016 3 hours ago, giorgos2187 said: Απαξ και κολλησεις το μικροβιο δεν το ξεκολλας με τιποτα δεν μπορώ να πω ότι συμφωνώ. Έχω έναν Epson 720p, ωραία φάση, δε λέω, αλλά, επειδή δεν είναι καρφωμένος σε ταβάνι/τοίχο, η όλη ανακατοσούρα για να τον στήσω, με κάνει να βαριέμαι να ασχοληθώ να τον βγάλω από την τσάντα του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 21, 2016 #3150 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2016 (edited) Πάντως εκεί που κοίταγα τα Android media players των $25-$30 και σκεφτόμουν "Ε και τι να το κάνεις αυτό;", με την κουταμάρα που έχουν κάνει οι της Unic(η μέρα με την νύχτα το playback από τον projector, με την αναπαραγωγή εικόνας από HDMI), ίσως να αρχίσω να καλοβλέπω την αγορά μιας τέτοιας συσκευής. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 21, 2016 από yanni Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 21, 2016 #3151 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2016 (edited) 13 hours ago, deninho said: δεν μπορώ να πω ότι συμφωνώ. Έχω έναν Epson 720p, ωραία φάση, δε λέω, αλλά, επειδή δεν είναι καρφωμένος σε ταβάνι/τοίχο, η όλη ανακατοσούρα για να τον στήσω, με κάνει να βαριέμαι να ασχοληθώ να τον βγάλω από την τσάντα του. Ο δικος μου sanyo z4 720p εχει shift lens οποτε τον εχω στο γραφειο μου και προβάλει σε ενα πανι στα 3-4 μετρα 80 ιντσες νομιζω ?( 2,20μ πλατος) Αν δεν ειχε δεν θα τον αγοραζα για τον ιδιο λογο. Παντως ειναι πολυ χαμηλη η αναλυση του δικου σου Γιαννη, δε ξερω πως την παλεύεις :Ρ Εγω καθομαι στα 2 και κατι μετρα και βλεπω jaggy λιγο εικονα αναλογα με το τι βλεπω αλλα ενα καλο τιπ ειναι να τον εχεις ελαχιστα out of focus. Νομιζω ομως οτι αξιζει overall, για 200 + 100 που μου κοστισε Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 21, 2016 από SirDiman Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 21, 2016 #3152 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2016 (edited) 20 minutes ago, SirDiman said: δε ξερω πως την παλεύεις :Ρ Άμα δεν έχεις δοκιμάσει το καλό ή ακόμα και το μέτριο, το κακό σου φαίνεται σούπερ. Ένα πραγματάκι ακόμα που διαπίστωσα σε αυτόν εδώ - τώρα που είπες για out of focus - είναι ότι, θέλει να είναι κάθετα στον απέναντι τοίχο. Το keystone(?) correction που έχει, αν τον βάλεις υπό γωνία για να στέλνει εικόνα ψηλότερα στον απέναντι τοίχο, θα σου διορθώσει μεν το κάδρο, αλλά δεν διορθώνει και το focus. Έτσι μπορεί ας πούμε να διορθώσεις το κάδρο και τα γράμματα στο πάνω μέρος της εικόνας του μενού να είναι εύκολο να τα διαβάσεις, τα γράμματα όμως στο κάτω μέρος της εικόνας θα είναι out of focus και δύσκολα θα διαβάζονται. Φαντάζομαι οι πιο ακριβοί προβολείς θα έχουν επιπλέον ρυθμίσεις και διορθώσεις για αυτό. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 21, 2016 από yanni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Αύγουστος 21, 2016 #3153 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2016 Κακα τα ψεμματα ο προβολεας ειναι ενα δυστροπο μηχανημα και οσο κι αν φαινεται το αντιθετο, θελει αρκετη μελετη η αγορα του και το στησιμο του. Παντως τα 1800 lumens ενος τοσο οικονομικου προβολεα καθιστουν απαραιτητη την προβολη σε συνθηκες απολυτου σκοτους. Ισως ενα παρα πολυ αδυναμο φως (που να μπλεδιζει) τονωσει καπως την αντιθεση. Και ενα πανι με καλο gain θα βοηθουσε αλλα κοστιζουν αρκετα και μαλλον η αγορα του δεν αξιζει.. Παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι πρεπει να τον εχεις αρκετα κοντα ωστε να παιρνεις οσο περισσοτερα fl (φως) μπορεις 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 21, 2016 #3154 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2016 (edited) Ναι αν τον έχεις με διαγώνιο μέχρι 40'' η φωτεινότητα είναι μια χαρά, θα έλεγα ότι βλέπεις σαν σε TV, αλλά χαμηλής ανάλυσης TV. Αν πας και το ανεβάσεις στις 92'' που δοκίμασα σήμερα, ναι μεν έχεις ένα ωραίο cinema εφέ, αλλά η φωτεινότητα είναι αρκετά χαμηλή. Άλλωστε sites που έχουν μετρήσει τις φωτεινότητες σε Κινέζικους των 1000-2000 lumens, τους έχουν βρει με 80-200 lumens πραγματικά. Και όχι, ο διαφημιζόμενος ότι έχει 2000, στο τέλος δεν είχε τα περισσότερα έναντι των άλλων. 92'' σε λευκό τοίχο Κοντινό εσωτερικός player HDMI (media player classic) artifacts Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 21, 2016 από yanni 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Volrath Αύγουστος 22, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #3155 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2016 (edited) Album με τα settings/results εδώ. Σε idle αθόρυβη τελείως (0RPM) , σε load max είδα 72C και ίσα ίσα ακουγόταν. Όλα στοκ και σε δωμάτιο με 30C ambient. Καλή καρτούλα. Παιχνίδια δεν έχω να μπεντσάρω δυστυχώς, κάνα μικρό άμα θέλετε πείτε μου να το δοκιμάσω. Αλλά να κατεβάσω 30GB...μπα Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 22, 2016 από Volrath 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_ALeX Αύγουστος 22, 2016 #3156 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2016 Μεγειά την κάρτα @Volrath! Αν μπορείς δώσε ένα sreenάκι σε αυτό εδώ το bench (με τα settings που ζητάω όπως φαίνονται στο screen), στο αντίστοιχο thread φυσικά! Καλό λιώσιμο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Αύγουστος 22, 2016 #3157 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2016 πριν 1 λεπτό, το μέλος Dj_ALeX έγραψε: Μεγειά την κάρτα @Volrath! Αν μπορείς δώσε ένα sreenάκι σε αυτό εδώ το bench (με τα settings που ζητάω όπως φαίνονται στο screen), στο αντίστοιχο thread φυσικά! Καλό λιώσιμο! Επίσης times spy αν γίνεται με ASYNC ON Ευχαριστώ Δοκίμασες επίσης να ανεβάσεις όσο περισσότερο μπορείς το φανάκι γιατί οι 1060 αρχίζουν και θροτλάρουν μετά τους 60κάτι βαθμούς ( δυστυχώς δε θυμάμαι ακριβώς νούμερο σε review το διάβασα αλλά μη σε πάρω στο λαιμό μου- ρίξε μια ματιά ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 22, 2016 #3158 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2016 Κατέβασε και μια το WoT και γράψου και στην clan μας μετά 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση euaggelos71 Αύγουστος 24, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #3159 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2016 Καλησπέρα στην παρέα, αλλαγή φρουράς μετά το V10 ήρθε το G5☺☺ 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Αύγουστος 25, 2016 #3160 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2016 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts