SirDiman Μάϊος 31, 2016 #2961 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2016 Δε μπορω να δω τις φωτογραφιες του env0y :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση haris013 Ιούνιος 4, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #2962 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2016 New monitor, crap photo Hp 27xw και μέχρι στιγμής μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ικανοποιημενος 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cardesign Ιούνιος 4, 2016 #2963 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2016 (edited) Το δικό μου σύστημα! Κουτί Phanteks enthoo pro ( είναι τεράστιο κουτί και με όλα μέσα και ζυγίζει το πολύ 15-18 κιλά βάρος, βαρύτερο κουτί δεν έχω σηκώσει ποτέ μου ) επεξεργαστής i7 - 5820K 6πυρήνος , motherboard ashrock extreme 4 x99, Ρam corsair vegeance LPX 3000 mhz 16gb, ψήκτρα Noctua 15S, κάρτα γραφικών ASUS STRIX GTX 970 DC20C EDITION 4GB, ssd samsung 850evo pro 500gb , hdd toshiba 2TB ,Τροφοδοτικό 1000watt super flower sli edition SF-1000F14MG 80 plus Gold,DVD-RW liteon. Ευχαριστώ όλους σας που με βοηθήσατε στην σύνθεση υπολογιστή κ μου προσφέρατε συμβουλές. thanks @karmen1983, @GoMaR, @pnick και όλους στο παλιό τότε post Είναι καταπληκτικό μηχάνημα ,δεν κολλάει πουθενά και πετάει σε oλα τα Games, και Rendering της Autodesk δοκίμασα Autodesk alias automotive, maya,3ds max, After effects,photoshop και είναι Super!!!! Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 4, 2016 από Cardesign 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιούνιος 5, 2016 #2964 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2016 πριν 6 ώρες, το μέλος haris013 έγραψε: New monitor, crap photo Hp 27xw και μέχρι στιγμής μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ικανοποιημενος Εμφανισιακα μπομπα , μεταλλικη κατασκευη , ρευμα απο κλασσικο καλωδιο ή με τουβλο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris013 Ιούνιος 5, 2016 #2965 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2016 2 hours ago, kpetros said: Εμφανισιακα μπομπα , μεταλλικη κατασκευη , ρευμα απο κλασσικο καλωδιο ή με τουβλο ? Τουβλάκι η τροφοδοσία, στιβαρή βάση και ωραία χρώματα . Μου έκατσε και καλό κομμάτι σχεδόν καθόλου bleeding Link to comment Share on other sites More sharing options...
tromeross Ιούνιος 5, 2016 #2966 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2016 On 5/30/2016 at 10:39 PM, env0y said: Μετά από 5 χρόνια καρέκλα του ΙΚΕΑ είπα να την δω την φάση πιο σοβαρά Sent from my E6653 using Tapatalk ποια ικεα είχες και πως σου φάνηκε η dxracer ? και πόσο βγήκε ? off λίγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Ιούνιος 5, 2016 #2967 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2016 Δεν θυμάμαι ακριβώς το μοντέλο της καρέκλας του ΙΚΕΑ αλλά την είχα πάρει κάπου στα 150 ευρώ. Αυτήν την τσίμπησα στα 300 ευρώ και έχω να πω τα εξής. - Η καρέκλα είναι αρκετά βαριά, δεν σηκώνεται εύκολα. - Με τα μαξιλάρια σε κρατάει σε πολύ τσιτωμένη φάση, one of a kind για fps παιχνίδια. - Αν αφαιρεθούν τα μαξιλάρια γίνεται πολύ lazy boy φάση και η πλάτη της γυρίζει σε φάση που γίνεται κρεβάτι. - Τα μπράτσα της δεν είναι δερμάτινα αλλά αυτό μου αρέσει διότι δεν ιδρώνω και δεν έχω την αίσθηση ότι συγκαίγομαι. Γενικά τις dx racer δεν τις παίρνεις έτσι απλά. Πρέπει να κοιτάξεις την σελίδα του κατασκευαστή και να δεις ποια σειρά είναι κατάλληλη για σ'ενα με βάση κιλών και ύψους. Εγώ είμαι 1.82cm 80kg. Και ξανθός με μπλε μάτια αν διαβάζει το post η @karmen1983 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 5, 2016 #2968 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2016 (edited) On 30/5/2016 at 10:39 PM, env0y said: Μετά από 5 χρόνια καρέκλα του ΙΚΕΑ είπα να την δω την φάση πιο σοβαρά Sent from my E6653 using Tapatalk Μονο εγω δεν μπορω να τις δω ? μπλαμπλα.jpg γραφει Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 5, 2016 από SirDiman Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 5, 2016 #2969 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2016 Ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Ιούνιος 6, 2016 #2970 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2016 @sirDiman Μάλλον χρησιμοποιείς κάποιο add blocker στον browser και δεν μπορείς να τις δεις. Όλες οι φωτογραφίες μου είναι ανεβασμένες από το thelab.gr και όχι από κάποιο εξωτερικό σύνδεσμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Ιούνιος 9, 2016 #2971 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2016 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Ιούνιος 9, 2016 #2972 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2016 πριν 35 λεπτά, το μέλος suboy έγραψε: Με γεια, γιατί δεν πήγες στον 850evo? είχαν μεγάλη διαφορά στην τιμή με τον 750? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Ιούνιος 9, 2016 #2973 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2016 15 minutes ago, idonthave said: Με γεια, γιατί δεν πήγες στον 850evo? είχαν μεγάλη διαφορά στην τιμή με τον 750? Και μία φωτό παρακαλώ όταν το βγάλεις από το κουτί Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Ιούνιος 9, 2016 #2974 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2016 πριν 7 λεπτά, το μέλος env0y έγραψε: Και μία φωτό παρακαλώ όταν το βγάλεις από το κουτί Τον suboy μάλλον ήθελες να κάνεις παράθεση και like Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Ιούνιος 9, 2016 #2975 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2016 Ναι σωστά, γίνονται λάθη βλέπεις όταν ρίχνω κλεφτές ματιές στον theLab εν ώρα εργασίας 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Ιούνιος 9, 2016 #2976 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2016 @env0y @idonthave Δεν υπήρχε διαθέσιμος από το κατάστημα ο 850. Η χρήση δεν νομίζω ότι θα είχε διαφορά αν αγόραζα τον 850. To nuc είναι με τον 3700 για απλό browsing + outlook. Φωτό soon Link to comment Share on other sites More sharing options...
and64 Ιούνιος 9, 2016 #2977 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2016 Μολις παρελήφθη! Δεν το λες βέβαια ακριβώς αγορά...(το customer care της logi τα σπάει όπως πάντα) Sent from my SM-N9005 using Tapatalk 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak111 Ιούνιος 9, 2016 #2978 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2016 Πρόσφατη αγορά για αντικατάσταση μίας sony trinitron... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Ιούνιος 9, 2016 #2979 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2016 19 minutes ago, and64 said: Μολις παρελήφθη! Δεν το λες βέβαια ακριβώς αγορά...(το customer care της logi τα σπάει όπως πάντα) Sent from my SM-N9005 using Tapatalk Παρότι λίγο άσχετο με το θέμα, ποιά είναι η ιστορία με το customer care? Είχα παλιότερα ένα θέμα με τη ροδέλα ενός performance ΜΧ, αλλά το κατάστημα δεν ήταν πολύ συνεργάσιμο και δεν το κυνήγησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
and64 Ιούνιος 9, 2016 #2980 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2016 2 minutes ago, minast said: Παρότι λίγο άσχετο με το θέμα, ποιά είναι η ιστορία με το customer care? Είχα παλιότερα ένα θέμα με τη ροδέλα ενός performance ΜΧ, αλλά το κατάστημα δεν ήταν πολύ συνεργάσιμο και δεν το κυνήγησα. Οντως είμαστε offtopic αλλά επειδή εχω πάρει πολλά logitech προιοντα κατα καιρούς, με όποια απο αυτά ειχα το παραμικρό θέμα πάντα άνοιγα incident στο support της logi κατευθείαν δεν ασχολήθηκα ποτέ με μαγαζιά! (εχω αλλάξει ενα mx performance γιατι ξεφλούδιζε το λαστιχο στους 2 μήνες, ενα illuminated πληκτρολόγιο για τον ίδιο λόγο, ενα vx revolution γιατι δεν δούλευε το thumb button, και 2 Μ705 που ήταν αντικατάσταση του vx για θέματα με τη ροδέλα τους!!) Ζητανε εννοείται απόδειξη και σε 2 περιπτώσεις μου εδωσαν εναν κωδικό να τυπώσω και να το φωτογραφίσω διπλα στο προιον για να αποκλεισουν οτι δεν σπαμαρω και παω να τους παρω τσαμπα πραγματα Εκτός απο το πρώτο revolution που μου ζητησαν να τους ταχυδρομήσω πισω τον δεκτη, όλα τα άλλα μου εχουν μείνει λειτουργικά και ή τα εχω χαρίσει ή τα εχει πάρει ο αδερφός μου Ολα ερχονται με courier σε 1 βδομαδα max... Πλέον όμως με το που έστειλα mail η πρώτη απάντηση είναι απευθυνθείτε στο κατάστημα αν και τελικά δεν γινόταν αυτό γιατι το ειχα πάρει απο amazon us. Οπότε τους λεω δεν παίζει και μετά απο τη διαδικασία με τεστακια κλπ μου το αντικατέστησε η logi κατευθείαν (ειχε και αυτο θεμα με το thumb button) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts