fonias a.e Φεβρουάριος 1, 2016 #2661 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2016 2 Ερωτήσεις παρακαλώ:1. Αυτό το εξπάνσιο είναι μόνο για Άζους μητρικές;2. Αν κάνει και για άλλες, μπορώ να δώσω στη Ζ77 Γιγαμπάιτ μου συμβατότητα με τον συγκεκριμένο 950 Προ; (Δεν έχω Nvme)Φανταζομαι πως κανει και για αλλες μητρικες. Η δικια μου ειναι η asrock z77 extreme4 και επαιξε ο σκληρος με την μια. Βεβαια εβαλα το beta bios της asrock για υποστηριξη nvme. Ταχυτατος ο σκληρος, λιγο ζεστος 38-40 idle, 66 σε atto bench αλλα εχω βαλει ενα noctua nf-f12 στις 1000rpm να τον φυσαει χυμα μεσα στο κουτι! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Φεβρουάριος 1, 2016 Author #2662 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2016 Ωραίος ευχαριστώ! Πρέπει να ψαχτώ για κανα beta bios. Έχω ήδη ένα beta αλλά όχι για nvme. Θα δω αν έχει υπάρξει πρόοδος αλλά χλωμό το κόβω Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Φεβρουάριος 1, 2016 #2663 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2016 Ωραίος ευχαριστώ! Πρέπει να ψαχτώ για κανα beta bios. Έχω ήδη ένα beta αλλά όχι για nvme. Θα δω αν έχει υπάρξει πρόοδος αλλά χλωμό το κόβω Δες: http://www.overclock.net/t/1571271/tutorial-how-to-add-nvme-support-on-any-ami-uefi-bios-with-an-intel-chipset http://www.win-raid.com/t871f16-Guide-How-to-get-full-NVMe-support-for-Intel-Chipset-systems-from-Series-up.html [off topic mode off] 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Isidorosis Φεβρουάριος 2, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #2664 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2016 (edited) Μετά από 1+ μήνα ήρθε.. ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν υπάρχει αυτό το τροφοδοτικό σε περισσότερα μαγαζιά (ή τα g2) Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 2, 2016 από Isidorosis 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Φεβρουάριος 2, 2016 #2665 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2016 Μάλλον δεν υπάρχει επίσημος αντιπρόσωπος; Δεν έχω ιδέα. Και εγώ όταν έψαχνα τροφοδοτικό δεν υπήρχαν πουθενά τα EVGA. Τελικά κατέληξα σε αυτό της υπογραφής μου που ήταν φθηνότερο τα σωθικά του τα φοράει το EVGA. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι έχει λιγότερα χρόνια εγγύηση σε σχέση με το EVGA. Τώρα πως γίνεται αυτό, ένας Θεός ξέρει. Η EVGA εμπιστεύεται περισσότερο την ίδια την Super Flower παρά την Super Flower Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Φεβρουάριος 3, 2016 #2666 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2016 [ 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Φεβρουάριος 3, 2016 #2667 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2016 (edited) Hi-Tech ταμπόν είναι το παραπάνω? Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 3, 2016 από diam0ndKinG 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Φεβρουάριος 3, 2016 #2668 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2016 Hi-Tech ταμπόν είναι το παραπάνω? AXAXAXAX εκει πηγε και μενα το μυαλο μου.. Xiaomi Mi band 1s ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Φεβρουάριος 3, 2016 #2669 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2016 Θα φάμε φάπες από την Μαρία Link to comment Share on other sites More sharing options...
jniki10 Φεβρουάριος 3, 2016 #2670 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2016 [ Απο που και πόσο εάν επιτρέπεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshal Φεβρουάριος 3, 2016 #2671 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2016 Kαι ποιο μοντέλο είναι. Το σκετο ή το s με το heartrate sensor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Φεβρουάριος 4, 2016 #2672 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2016 Απο που και πόσο εάν επιτρέπεται; Kαι ποιο μοντέλο είναι. Το σκετο ή το s με το heartrate sensor?http://www.yeso521.com/xiaomi-mi-band-pulse-1s.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση daospi Φεβρουάριος 4, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #2673 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2016 One remote to rule them all! 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση ultraex2005 Φεβρουάριος 4, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #2674 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2016 εσκασε μυτη και το 2ο σετακι 8 giga για το quad channel !! 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Spirosssss Φεβρουάριος 4, 2016 Author Δημοφιλής Δημοσίευση #2675 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2016 Forza Γερμανικό ebay! Flat bed truck, ξεκινάμε..!! 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση pcfreak111 Φεβρουάριος 7, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #2676 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2016 (edited) μεγάλη διαφορά από τον μηχανικό, ο οποίος όμως είναι στα τελευταία του... τα bit είναι από την προσφορά των lidl που πέτυχα χθες και είναι μαγνητικά... Edit:Για τα bitακια τα εύσημα στο thread http://www.thelab.gr/topic/169859-κάνουν-τα-εργαλεία-το-μάστορα-γενική-συζήτηση-γ Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 8, 2016 από pcfreak111 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση env0y Φεβρουάριος 8, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #2677 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2016 Είχα την CPU της υπογραφής μου με την ίδια ψυκτρα και τα ρολόγια 4.4Ghz με 47 βαθμούς με την Arctic silver 5. Τώρα μόλις έβαλα για πρώτη φορά την παρούσα στην φώτο και είναι σταθερά στους 37 βαθμούς. Ανυπομονώ να δω αποτελέσματα όταν κάτσει καλά. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Wizard! Φεβρουάριος 8, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #2678 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2016 Μόλις παρέλαβα. 53€ με τα μεταφορικά από eBay. Σε σχέση με το Mionix Naos 7000 που είχα, είναι στο ίδιο περίπου μήκος, αλλά σαφώς πιό στενό. Βόλευε το "σκαλάκι" που είχε το Mionix για τον παράμεσο, αλλά θα το συνηθίσω. Βολεύει πολύ το πλήκτρο στον αντίχειρα, ελπίζω να προγραμματίζεται σωστά στα παιχνίδια. Βαρίδια δεν έβαλα, γιατί θεωρώ ότι είναι ήδη βαρύ. Τα κουμπιά του έχουν καλή αίσθηση, εκτός από τη ροδέλα που είναι ή πολύ χαλαρή, ή σκληρή. Την ήθελα λίγο πιό σφικτή στο ελεύθερο και λίγο πιό χαλαρή στο click-click 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isidorosis Φεβρουάριος 8, 2016 #2679 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2016 Βολεύει πολύ το πλήκτρο στον αντίχειρα, ελπίζω να προγραμματίζεται σωστά στα παιχνίδια. Βαρίδια δεν έβαλα, γιατί θεωρώ ότι είναι ήδη βαρύ. Τα κουμπιά του έχουν καλή αίσθηση, εκτός από τη ροδέλα που είναι ή πολύ χαλαρή, ή σκληρή. αν το πλαϊνό το έχεις να είναι το g-shift δεν περνάει σαν κουμπί.. αλλά μπορείς να το κάνεις combo με το forward που πατιούνται παράλληλα πολύ εύκολα για όλα τα άλλα συμφωνώ και γω.. σε free wheel αν το κουνήσεις στον αέρα κάνει scroll ίσως όταν τελειώσει η εγγύηση να δοκιμάσω την ροδέλα από το g500 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Φεβρουάριος 8, 2016 #2680 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2016 Όσο και να λατρεύω τα Logitech για την ποιότητα κατασκευής τους και τους διακόπτες του τόσο στεναχωριέμαι που δεν έχουν μοντέλα στα οποία να ξεκουράζεται και το μικρό δαχτυλάκι απ'το αν σέρνεται στο mouse pad. Αν το Func μου αφήσει χρόνους QPAD 8K HERE I COME!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts