SpirosKGR Δεκέμβριος 20, 2015 #2361 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2015 Μεγιά τομ και καλές εγραφές 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Δεκέμβριος 20, 2015 #2362 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2015 prolink 2.1A Double Sided Micro USB Plug Charging Data Cable For CellphoneBlitzWolf® 4.8A 24W Dual USB Travel Wall EU Charger With Power3S Tech For iPhone iPad Samsung 2-3 φορτίσεις τις άντεξε. Στην 4η έριξε τον γενικό με το που τον συνέδεσα στην πρίζα (με μία συσκευή συνδεδεμένη πάνω) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Δεκέμβριος 21, 2015 #2363 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2015 Στην 4η έριξε τον γενικό με το που τον συνέδεσα στην πρίζα (με μία συσκευή συνδεδεμένη πάνω) Τα υπόλοιπα εδώ: Βλάβη σε φορτιστή κινητού-τάμπλετ - Γενική Συζήτηση - TheLab.gr 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση kazaboy Δεκέμβριος 21, 2015 Δημοφιλής Δημοσίευση #2364 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2015 Ένα δωράκι από εμένα για μένα, αν περιμένω να έρθει ο Βασιλάκης...καήκαμε! JUST AWESOME !!! 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 21, 2015 #2365 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2015 2 κατοσταρικα και να μην ηταν awesome , θα παραξενευομουν Καλοριζικα , καλοδουλευτα πανω απ'ολα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazaboy Δεκέμβριος 21, 2015 #2366 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2015 Καν'τα 3 παρά...φχαριστωωωώ! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Δεκέμβριος 21, 2015 #2367 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2015 Στολίδι στο γραφείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Δεκέμβριος 21, 2015 #2368 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2015 Ένα δωράκι από εμένα για μένα, αν περιμένω να έρθει ο Βασιλάκης...καήκαμε! JUST AWESOME !!! Κι εγω μονος μου θα παρω το δώρο μου φέτος. Ο Αγιος Μπιλ ειπε οτι ημουν κακο παιδι, και όχι μονο δε θα μου φέρει φετος δώρα, αλλα θα μου παρει πισω και τα περσυνα.... Καλοδευλευτα φίλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Wizard! Δεκέμβριος 21, 2015 Δημοφιλής Δημοσίευση #2369 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2015 Παρόλο που δίνουμε 1100€ για ενοίκιο, παρόλο που δώσαμε ~6000€ για μετακόμιση, παρόλο που δίνουμε ~700€ το μήνα για παιδικό σταθμό, παρόλο που για 4 μήνες συντηρούσαμε δύο σπίτια, περίσσεψαν για μερικά δωράκια στον εαυτό μας. Αυτά αγοράστηκαν από τον Ιούλιο μέχρι σήμερα, αλλά όλο αμελώ να βγάλω φωτογραφίες, οπότε βάζω ότι βρω. 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Δεκέμβριος 21, 2015 Author #2370 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2015 Real life photos or τα χαίρεται ο παιδικός τα €€ και εσύ μόνο από το internet :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Δεκέμβριος 21, 2015 #2371 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2015 (edited) Παρόλο που δίνουμε 1100€ για ενοίκιο, παρόλο που δώσαμε ~6000€ για μετακόμιση, παρόλο που δίνουμε ~700€ το μήνα για παιδικό σταθμό, παρόλο που για 4 μήνες συντηρούσαμε δύο σπίτια, περίσσεψαν για μερικά δωράκια στον εαυτό μας. Αυτά αγοράστηκαν από τον Ιούλιο μέχρι σήμερα, αλλά όλο αμελώ να βγάλω φωτογραφίες, οπότε βάζω ότι βρω. Οk.... με 920 οικογενειακό εισόδημα ήδη με τρώει η περιέργεια με τι ασχολείσαι, και πώς τέτοιες εποχές ποστάρεις τέτοια έξοδα.... Καλά όλα ρε φίλε, μαγκιά σου... Αλλά 700€ στον παιδικο???????? wtf???? με χρυσά κουτάλια τα ταΐζουν???? ΥΓ Εκτός και αν είσαι πλέον εκτός της κατεχόμενης χώρας μας, οπότε οι τιμές φαντάζουν λογικές. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 21, 2015 από gdp77 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Δεκέμβριος 21, 2015 #2372 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2015 Νομίζω πως δεν είναι Ελλάδα πλέον ο wizard... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 21, 2015 #2373 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2015 (edited) ΥΓ Εκτός και αν είσαι πλέον εκτός της κατεχόμενης χώρας μας, οπότε οι τιμές φαντάζουν λογικές. edit: Ξέχασα αυτή... Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 21, 2015 από Wizard! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Δεκέμβριος 21, 2015 #2374 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2015 edit: Ξέχασα αυτή... logitech.jpg Αυτή την πήρες κοψοχρονιά από το amazon, δε μετράει . Κι εγώ τη ζαχάρωνα, αλλά θα ήταν υπερβολή η δεύτερη... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Δεκέμβριος 22, 2015 #2375 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2015 Όσο και καλές να είναι οι on-board την sound blaster δεν την φτάνουν 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Δεκέμβριος 22, 2015 #2376 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2015 (edited) Indeed κ εγω την Ζ εχω κ ειναι τουμπανο ακομα κ για ακουστικα... Αυτα τα λαμπακια μονο να μην ειχε... Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 22, 2015 από icy20 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 22, 2015 #2377 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2015 Αυτα τα λαμπακια μονο να μην ειχε...Αντιθέτως, εγώ αυτά έχω στο κουτί μου για φωτισμό (κόκκινο μαύρο θέμα).Για λίγο καιρό που έμεινα χωρίς, δε φαινόταν τίποτα μέσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση artyom Δεκέμβριος 22, 2015 Δημοφιλής Δημοσίευση #2378 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2015 Ενα μαγαζάκι με accessories στην αριστοτέλους κλείνει και εχει τα ΠΑΝΤΑ 0,30 λεπτά.Πέρασα μια βολτα χθες. Σχεδόν τπτ δεν ειναι απολύτος χρήσιμο αλλα κυριως για το χαβαλε. Επίσης πριν κανα 2μηνο ειχα κανει μια ανακατασκευη ηλ.κιθαρας.Το αποτελεσμα πιστευω ηταν πολυ καλο.Ηθελα να μοιαζει στην frankestein του EVH. Το μονο καινουργιο πάνω στη κιθαρα ειναι ο μαγνητης.Seymour duncan Dimebucker και τα κλειδιά.Γενικα εμεινα ευχαριστημενος.Οποιος θελει tip μπορώ να κανω ενα mini guide. Kαι η πιο προσφάτη αγορα ηταν ενος κανoνικου quadcopter και καλού.walkera x350.Eμαθα να πετώ με το μικρο quadcopter των 10$ απο κινεζομαγαζο και πλεον χειριζομαστε ταυτοχρονα και την camera μεσω του gimbal το οποιο εχει 3 αυτονομα μοτερακια. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Δεκέμβριος 22, 2015 #2379 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2015 Οk.... με 920 οικογενειακό εισόδημα ήδη με τρώει η περιέργεια με τι ασχολείσαι, και πώς τέτοιες εποχές ποστάρεις τέτοια έξοδα.... Καλά όλα ρε φίλε, μαγκιά σου... Αλλά 700€ στον παιδικο???????? wtf???? με χρυσά κουτάλια τα ταΐζουν???? ΥΓ Εκτός και αν είσαι πλέον εκτός της κατεχόμενης χώρας μας, οπότε οι τιμές φαντάζουν λογικές.Ειναι εκτος Ελλάδος ο Wizzard πλέον, οπότε οι τιμές ειναι φυσιολογικές. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris013 Δεκέμβριος 22, 2015 #2380 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2015 Ενα μαγαζάκι με accessories στην αριστοτέλους κλείνει και εχει τα ΠΑΝΤΑ 0,30 λεπτά.Πέρασα μια βολτα χθες. Σχεδόν τπτ δεν ειναι απολύτος χρήσιμο αλλα κυριως για το χαβαλε. Επίσης πριν κανα 2μηνο ειχα κανει μια ανακατασκευη ηλ.κιθαρας.Το αποτελεσμα πιστευω ηταν πολυ καλο.Ηθελα να μοιαζει στην frankestein του EVH. Το μονο καινουργιο πάνω στη κιθαρα ειναι ο μαγνητης.Seymour duncan Dimebucker και τα κλειδιά.Γενικα εμεινα ευχαριστημενος.Οποιος θελει tip μπορώ να κανω ενα mini guide. Kαι η πιο προσφάτη αγορα ηταν ενος κανoνικου quadcopter και καλού.walkera x350.Eμαθα να πετώ με το μικρο quadcopter των 10$ απο κινεζομαγαζο και πλεον χειριζομαστε ταυτοχρονα και την camera μεσω του gimbal το οποιο εχει 3 αυτονομα μοτερακια. πολύ καλή δουλειά η κιθάρα και το paintjob άψογο, ποιά είναι η "βαση"/μοντέλο της κιθάρας που χρησιμοποίησες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts