Cyber_Cookie Νοέμβριος 3, 2015 #2141 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2015 LED φαρος 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Spirosssss Νοέμβριος 3, 2015 Author Δημοφιλής Δημοσίευση #2142 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2015 Παρέλαβα κ έστησα! Πλέον όλες οι γενιές μαζί - ξεκινώντας από τα 80s 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Νοέμβριος 4, 2015 #2143 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2015 Καλοτάξιδες 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση suboy Νοέμβριος 4, 2015 Δημοφιλής Δημοσίευση #2144 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2015 Aκόμα και τα 500 ήταν overkill για εκει που τα θέλω. Με το καλό λοιπόν οι RE 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Νοέμβριος 4, 2015 Author #2145 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2015 Καλοτάξιδες [emoji14]Thanks! Είναι πολλά τα άλογα λέμε 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Νοέμβριος 4, 2015 #2146 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2015 Aργησα πολύ αλλα ποτε δεν είναι αργά 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση panos444 Νοέμβριος 4, 2015 Δημοφιλής Δημοσίευση #2147 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2015 Βαρεθηκα το 1+1 και το άλλαξα με την προσφορά τουτου κωτσοβολου..! Παραγγειλα και θήκη/ζελατίνα και κάτι αλλά ψιψιψινια από αμαζον που περιμένω να έρθουν. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Νοέμβριος 4, 2015 #2148 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2015 Πήραμε και με MX Brown, πάω να παραγγείλω ένα με κινέζικους blue να δω τι λένε, παρέα με PBT's. Σε 1.5 μήνα αυτά όμως. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Νοέμβριος 4, 2015 #2149 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2015 Βαρεθηκα το 1+1 και το άλλαξα με την προσφορά τουτου κωτσοβολου..! Παραγγειλα και θήκη/ζελατίνα και κάτι αλλά ψιψιψινια από αμαζον που περιμένω να έρθουν.Μεγειά το tablet! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Νοέμβριος 4, 2015 #2150 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2015 Μεγειά το tablet!Πιστεύεις είναι μεγάλη η διάφορα από το 1+1; Πιο μεγάλη ήταν από το galaxy s3 -> 1+1. Το μέγεθος δεν είναι το θέμα. Θα ήθελα φετινό κινητό αλλά δεν βρήκα κάτι να με συναρπάζει εκτός του meizu 5 pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Νοέμβριος 4, 2015 #2151 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2015 Πιστεύεις είναι μεγάλη η διάφορα από το 1+1; Πιο μεγάλη ήταν από το galaxy s3 -> 1+1. Το μέγεθος δεν είναι το θέμα. Θα ήθελα φετινό κινητό αλλά δεν βρήκα κάτι να με συναρπάζει εκτός του meizu 5 pro. Όχι βρε, το είπα για να σε πειράξω γιατί σαν τηλέφωνο είναι αρκετά μεγάλο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
euaggelos71 Νοέμβριος 4, 2015 #2152 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2015 Καλησπέρα σας μετά από καιρό, crhomecast μία εξαιρετική αγορά που ζωντανεψε μία παλιά lg σε smart tv 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Νοέμβριος 4, 2015 #2153 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2015 άμα έχεις χρόνο κάνε μας μια παρουσίαση το τι μπορείς να κάνεις με το chromecast όντας κάτοικος ελλάδος! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
euaggelos71 Νοέμβριος 4, 2015 #2154 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2015 Πολύ ευχαρίστως παιδιά με την πρώτη ευκαιρία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Νοέμβριος 4, 2015 #2155 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2015 με την προσφορά τουτου κωτσοβολου..! αυτή ήταν η προσφορά;(απλά ρίξε ένα λάικ για επιβεβαίωση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Νοέμβριος 4, 2015 #2156 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2015 αυτή ήταν η προσφορά;(απλά ρίξε ένα λάικ για επιβεβαίωση)Σκέτο το κινητό 350€ (349) 18 ατόλες κιόλας. Γι αυτό δεν περίμενα το meizu. Ή οθόνη είναι αυτή που κλέβει την παράσταση. (Φαν της αμολεντ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Νοέμβριος 4, 2015 Author #2157 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2015 Σκέτο το κινητό 350€ (349) 18 ατόλες κιόλας. Γι αυτό δεν περίμενα το meizu. Ή οθόνη είναι αυτή που κλέβει την παράσταση. (Φαν της αμολεντ) Όντως πολύ καλή προσφορά. Για κάνε κάνα θέμα με πρεζεντάτσιο και σύγκριση με τον κινέζο Πήραμε και με MX Brown, πάω να παραγγείλω ένα με κινέζικους blue να δω τι λένε, παρέα με PBT's. Σε 1.5 μήνα αυτά όμως. Πριν τι είχες; Πώς σου φαίνονται οι καφέ; Εγώ με κόκκινους είμαι αλλά λιμπίζομαι και εγώ καφέ διακόπτες! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Νοέμβριος 4, 2015 #2158 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2015 Πήραμε και με MX Brown, πάω να παραγγείλω ένα με κινέζικους blue να δω τι λένε, παρέα με PBT's. Σε 1.5 μήνα αυτά όμως. ποιο blue κινεζικο παρρειγγειλες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Νοέμβριος 4, 2015 #2159 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2015 (edited) ποιο blue κινεζικο παρρειγγειλες? KKmoon TKL με τον εμετό φωτισμό (τον παρδαλό που αλλάζει ανά row). Το φτηνότερο βασικά, μόνο για να δω τους switches. edit: το παρακάτω: Όντως πολύ καλή προσφορά. Για κάνε κάνα θέμα με πρεζεντάτσιο και σύγκριση με τον κινέζο Πριν τι είχες; Πώς σου φαίνονται οι καφέ; Εγώ με κόκκινους είμαι αλλά λιμπίζομαι και εγώ καφέ διακόπτες! Δεν έχω παίξει με linear να σου πω γνώμη VS reds. Πετάξου σε κάνα Κωτσόβολο, μπορεί να έχει κάνα rapid με browns ανοιχτό. Εγώ εκεί πήγα και τους δοκίμασα και το πήρα απευθείας. Νομίζω και μερικά public έχουν roccat με browns σε display. Επειδή παίζει να έχουν και τα 710+, μη σχηματίσεις γνώμη από αυτά για τους browns. Τα o-rings αλλάζουν τελείως την αίσθηση, προσωπικά δε μου άρεσαν ιδιαίτερα. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 4, 2015 από Volrath 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Νοέμβριος 4, 2015 #2160 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2015 ωραιο απο που και ποσο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts