Snips Σεπτέμβριος 16, 2014 #761 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2014 Θυμάμαι το "δεός" που ένιωθα όταν είχα πάρει τα 602+603 B&W (μαζί με ενισχυτές και DVDιά κτλ) τότε που το Home theater έπερνε τα πάνω του. Μετά από λίγα χρόνια ούτε καν έπενα στον κόπο να τα συνδέσω μετά απο μετακομίσεις. Μια χαρά είναι οι ταινίες και από το ηχείο της τηλεόρασης. Πόσο υπερεκτιμημένα είναι κάποια πράγματα τελικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biker Σεπτέμβριος 16, 2014 #762 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2014 Σε φάγαν οι μετακομίσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Σεπτέμβριος 16, 2014 #763 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2014 Θυμάμαι το "δεός" που ένιωθα όταν είχα πάρει τα 602+603 B&W (μαζί με ενισχυτές και DVDιά κτλ) τότε που το Home theater έπερνε τα πάνω του. Μετά από λίγα χρόνια ούτε καν έπενα στον κόπο να τα συνδέσω μετά απο μετακομίσεις. Μια χαρά είναι οι ταινίες και από το ηχείο της τηλεόρασης. Πόσο υπερεκτιμημένα είναι κάποια πράγματα τελικά.OT: Διαφωνώ. Άλλη ευχαρίστηση είναι με μια μεγάλη οθόνη + ηχεία. Γι' αυτό και 2 χρόνια τώρα δεν είχα δει σχεδόν τίποτα στο φοιτητόσπιτο.. είχα μόνο το μόνιτορ του PC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Σεπτέμβριος 16, 2014 #764 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2014 [MENTION=9888]Papakitou[/MENTION] μεγειες μαν και καλες ακροάσειςκαλωσήρθες στο κλαμπ των μονιτορακιδων! αντε να γινόμαστε περισσότεροι!!περιμένουμε και φοτο με ολο το σεταπ στο αντίστοιχο θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Σεπτέμβριος 16, 2014 #765 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2014 OT: Διαφωνώ. Άλλη ευχαρίστηση είναι με μια μεγάλη οθόνη + ηχεία. Γι' αυτό και 2 χρόνια τώρα δεν είχα δει σχεδόν τίποτα στο φοιτητόσπιτο.. είχα μόνο το μόνιτορ του PC.Ε, καλά δεν είναι για να μην βλέπεις σε τίποτε άλλο, απλά όπως τό πες, είναι μεγαλύτερη ευχαρίστηση τα μεγάλα ηχεία και η μεγάλη οθόνη...αρκεί να είναι και η ταινία κατάλληλη για θέαση full channel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Σεπτέμβριος 19, 2014 Author #766 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2014 Τα ψιψιψωνια Και τα κοκοψοψαρα ετσι να μην παραπονιέται το πισακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Σεπτέμβριος 23, 2014 #767 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2014 New toy Link to comment Share on other sites More sharing options...
narcomenos Σεπτέμβριος 23, 2014 #768 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2014 Θυμάμαι το "δεός" που ένιωθα όταν είχα πάρει τα 602+603 B&W (μαζί με ενισχυτές και DVDιά κτλ) τότε που το Home theater έπερνε τα πάνω του. Μετά από λίγα χρόνια ούτε καν έπενα στον κόπο να τα συνδέσω μετά απο μετακομίσεις. Μια χαρά είναι οι ταινίες και από το ηχείο της τηλεόρασης. Πόσο υπερεκτιμημένα είναι κάποια πράγματα τελικά.Eιδες τι πλυση εγκεφαλου κανουν τα περιοδικα? Αντιλαμβανομαι αυτο που γραφεις και θυμαμαι καλα εκεινη την περιοδο που αναφερεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Σεπτέμβριος 23, 2014 Author #769 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2014 Αλλιώς δεν βιδωνόταν το φανίδι από την πάνω μεριά του midplate στο 800D Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Σεπτέμβριος 26, 2014 #770 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2014 (edited) Ήρθε και ο επετειακός, για το πισί της γυναίκας. Ελπίζω να με βγάλει ασπροπρόσωπο γιατί αλλιώς ποιός με σώζει από την μουρμούρα! :help1: Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 26, 2014 από cyberdyne Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Σεπτέμβριος 27, 2014 #771 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2014 Ήρθαν τα βασικά, κάτι ψηλά ακόμα. και εδώ δίπλα στο prodigy που θα αντικαταστήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanoucos Σεπτέμβριος 27, 2014 #772 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2014 My new SLI.[emoji2] [emoji1] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Σεπτέμβριος 27, 2014 Author #773 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2014 My new SLI.[emoji2] [emoji1]Μια 970 δεν θα πιάσει τα ίδια; anyway, καλοδούλευτες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanoucos Σεπτέμβριος 27, 2014 #774 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2014 (edited) Τις χτυπησα σε καλη τιμη. Μεταχειρισμενες. Θελω να δοκιμασω και το SLI. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 27, 2014 από Thanoucos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Σεπτέμβριος 27, 2014 Author #775 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2014 Το φαντάστηκα! Enjoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaras Σεπτέμβριος 28, 2014 #776 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2014 Ήρθαν τα βασικά, κάτι ψηλά ακόμα. και εδώ δίπλα στο prodigy που θα αντικαταστήσει. Καλορίζικο το κουτάκι! Το έχω εδω και κάτι μήνες και είναι απίστευτο! Με τον AP182 είδες διαφορά??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Σεπτέμβριος 28, 2014 #777 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2014 (edited) Καλορίζικο το κουτάκι! Το έχω εδω και κάτι μήνες και είναι απίστευτο! Με τον AP182 είδες διαφορά??? Δεν τα έχω στήσει καν ακόμα, λείπουν κάτι ψηλά. Αλλά δεν περιμένω κάποια διαφορά, ίσως εκτός λίγο στον θόρυβο λόγο του Ball bearing στον 182 μιας και τις έξτρα στροφές πάνω από τις 1200 δεν νομίζω να τις χρησιμοποιησω. Απλα προτίμησα να πάρω έναν 182 που έχει καλύτερο έλεγχο (500min-2000max) μιας και οι low/high επιλογές του 181 δεν μου κάνουν + η μητρική μπορεί να χειριστεί μόνο 4 pin ανεμιστήρες, οπότε αντί να πάρω fan controller για την 3.5 (έχω για 5.25 αλλά δεν θα μπει στο tj08-e) προτίμησα τον 182! Ο 181 που θα βγει δεν θα πάει χαμένος πάντως. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 28, 2014 από FrOsT Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik69 Σεπτέμβριος 28, 2014 #778 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2014 Razer Hammerhead - 51,99e @ Public Καλλιθεας. Ημουν αναμεσα σε αυτα και στα Razer Adaro. Τα δευτερα σαφως ανωτερα αλλα και αρκετα πιο ακριβα.(80κατι) Και μια φωτο που τραβηξα Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaras Σεπτέμβριος 28, 2014 #779 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2014 Δεν τα έχω στήσει καν ακόμα, λείπουν κάτι ψηλά. Αλλά δεν περιμένω κάποια διαφορά, ίσως εκτός λίγο στον θόρυβο λόγο του Ball bearing στον 182 μιας και τις έξτρα στροφές πάνω από τις 1200 δεν νομίζω να τις χρησιμοποιησω. Απλα προτίμησα να πάρω έναν 182 που έχει καλύτερο έλεγχο (500min-2000max) μιας και οι low/high επιλογές του 181 δεν μου κάνουν + η μητρική μπορεί να χειριστεί μόνο 4 pin ανεμιστήρες, οπότε αντί να πάρω fan controller για την 3.5 (έχω για 5.25 αλλά δεν θα μπει στο tj08-e) προτίμησα τον 182! Ο 181 που θα βγει δεν θα πάει χαμένος πάντως. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Σκεφτόμουν να αντικαταστήσω τον 181. Μόλις με το καλό στήσεις το μηχάνημα, πες μου εντυπώσεις σχετικά με το θόρυβο κλπ κλπ Επίσης λες να φαίνεται άσχημο το άσπρο fan στο μαύρο κουτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Σεπτέμβριος 30, 2014 #780 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2014 (edited) Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Σκεφτόμουν να αντικαταστήσω τον 181. Μόλις με το καλό στήσεις το μηχάνημα, πες μου εντυπώσεις σχετικά με το θόρυβο κλπ κλπΕπίσης λες να φαίνεται άσχημο το άσπρο fan στο μαύρο κουτι?Δεν εχω βάλει το σύστημα μέσα ακόμα αλλά με εξωτερικές δοκιμές και μέσα στο κουτί αλλά χωρίς σύστημα:Εξωτερικά δεν πολύ φαίνεται λόγο του φίλτρου. Από θόρυβο στις χαμηλές στροφές υπάρχει λίγος παραπάνω-διαφορετικός από τον 181 που προέρχεται από το μοτέρ. Αλλά όσο το δυναμώνει καλύπτεται από τον θόρυβο του airflow, ίσως να στρώσει, θα δείξει. Από απόδοση /θόρυβο είναι λίγο καλύτερα από τον 181 μέχρι τις 1200rpm που τερματίζει ο 181.Σε min απόδοση 500rpm είναι ψοφίμι ~κάπου στις 900 με βλέπω να τον αφήνω. Μέγιστη απόδοση, παίζει να είναι ότι πιο δυνατό έχω δει σε pc, πιο δυνατό και από τον 23αρι spectre pro! Γενικά δεν αξίζει αν έχεις ιδι 181 και σε βολεύουν οι 2 επιλογές του ή το έχεις πάνω σε fan controller. Εκτός και αν θες κάτι πολύ δυνατό με τον ανάλογο θόρυβο βέβαια. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 30, 2014 από FrOsT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts