lgalkis Αύγουστος 19, 2014 #701 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2014 Ενα μικρο upgrade απο c2d e6750...κουμπωσε αμέσως (με τη γνωστή modα) και postαρε αμέσως το PC[emoji14] [emoji14] Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Αύγουστος 19, 2014 #702 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2014 από το i9000 (το πρώτο galaxy τέλος πάντων) στο find 5, δε μου πήρε ούτε 3 μέρες να το συνηθίσω. Πλέον το i9000 μου φαίνεται τραγικά μικρό, ενώ το iphone μου φαίνεται σαν featurephone Εγώ πάντως δεν το έχω συνηθίσει.. Μου είναι πολύ δύσκολο. Ακόμα και στην δουλειά. Δεν είναι για να μπαίνει στην τσέπη.. Σπυρε μεγεια!!! Όλο ωραίες αγορές είσαι!!! για τα παπούτσια μπορείς να δώσεις πληροφορίες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Αύγουστος 19, 2014 #703 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2014 Εγώ πάντως δεν το έχω συνηθίσει.. Μου είναι πολύ δύσκολο. Ακόμα και στην δουλειά. Δεν είναι για να μπαίνει στην τσέπη.. Σπυρε μεγεια!!! Όλο ωραίες αγορές είσαι!!! για τα παπούτσια μπορείς να δώσεις πληροφορίες; Έλα μωρέ τώρα και εσύ χαλάρωσε... το πολύ πολύ να γίνει η στραβή και να λες στον κόσμο ότι έχεις "ειδική έκδοση με κυρτή οθόνη!" :rubik: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Αύγουστος 19, 2014 Author #704 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2014 (edited) Εγώ πάντως δεν το έχω συνηθίσει.. Μου είναι πολύ δύσκολο. Ακόμα και στην δουλειά. Δεν είναι για να μπαίνει στην τσέπη.. Σπυρε μεγεια!!! Όλο ωραίες αγορές είσαι!!! για τα παπούτσια μπορείς να δώσεις πληροφορίες; Όλα θα γίνουν Παναή.. Δεν θα κάνει ό,τι θέλει αυτό! Τα παπούτσια λέγονται: NIKE AIR MAX 97 MILAN QS HOMETURF CITY SERIES MERCURY GREY και είναι ειδική σειρά μοντέλων που βγήκαν πέρσυ σε περιορισμένα τεμάχια. Λόγω των παραπάνω, το συγκεκριμένο μόνο σε στοκατζίδες Αμερκάνους στο ebay τα βρήκα - κ στο νούμερό μου - οπότε θέλει τύχη και κυνήγι (και διάθεση να πληρώσεις μεταφορικά $$), αλλά ήταν έρωτας!!! :inlove: Δες και εδώ όλη τη συλλογή: http://nikeinc.com/news/the-nike-air-max-hometurf-series Ευχαριστώ για τα καλά λόγια Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 19, 2014 από fantomas link Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Αύγουστος 20, 2014 #705 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2014 Τα σημερινά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lgalkis Αύγουστος 21, 2014 #706 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2014 Σε λιγότερες απο 6 ώρες απο την αποστολή της παραγγελίας, είχα το τροφοδοτικό έτοιμο για παραλαβη. Τρομερή ποιότητα κατασκευης ,τα καλώδια με παραξενεψαν που τα μισά είναι πλακέ,και τα αλλά ντυμένα,αλλά κομπλε.αύριο με το καινούργιο πολυμπριζο θα δοκιμαστεί εκτενώς. Τελικα απο ενα χαλασμένο πολυμπριζο που ειχα ,και αφού δεν εκατσα να δω οτι και ο σταθεροποιητής τάσης είχε καψει ασφαλεια.,κατεληξα σε αυτό το θηρίο..σκέφτομαι βέβαια να φτιάξω το παλιό που έσκασε ο πυκνωτής και να το βάλω στο htpc και να βγάλω ενα trust που έχω εκεί αλλά θα δουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo_K Αύγουστος 21, 2014 #707 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoolhs Αύγουστος 21, 2014 #708 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2014 Έρωτας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Αύγουστος 21, 2014 #709 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2014 καλοριζικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjAzDeck Αύγουστος 22, 2014 #710 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2014 Machine mk2 in da house! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Αύγουστος 22, 2014 #711 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2014 Σε λιγότερες απο 6 ώρες απο την αποστολή της παραγγελίας, είχα το τροφοδοτικό έτοιμο για παραλαβη.Τρομερή ποιότητα κατασκευης ,τα καλώδια με παραξενεψαν που τα μισά είναι πλακέ,και τα αλλά ντυμένα,αλλά κομπλε.αύριο με το καινούργιο πολυμπριζο θα δοκιμαστεί εκτενώς. Τελικα απο ενα χαλασμένο πολυμπριζο που ειχα ,και αφού δεν εκατσα να δω οτι και ο σταθεροποιητής τάσης είχε καψει ασφαλεια.,κατεληξα σε αυτό το θηρίο..σκέφτομαι βέβαια να φτιάξω το παλιό που έσκασε ο πυκνωτής και να το βάλω στο htpc και να βγάλω ενα trust που έχω εκεί αλλά θα δουμε. Έχω ακουσει πολύ καλά λόγια για τα Super Flower. Απο που το πηρες και πόσο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 22, 2014 #712 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2014 .....Να ρωτήσω ποια ήταν τα κριτήρια της αγοράς του; Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Αύγουστος 22, 2014 #713 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2014 https://lh5.googleusercontent.com/-WJItbftLZkI/U-jSi3SOxOI/AAAAAAAAAk0/7F084A_EWPs/w1332-h889-no/DSC_2679%5B1%5D.JPGhttps://lh6.googleusercontent.com/-XBNAWV8EHlk/U_ZBlSMtWaI/AAAAAAAAAng/4DkaiMGcoLo/w1332-h889-no/DSC_2715%5B2%5D.JPGΠεριμένουμε και benchmarks εννοείται, εδώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo_K Αύγουστος 22, 2014 #714 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2014 Να ρωτήσω ποια ήταν τα κριτήρια της αγοράς του;1. Χωρητικότητα.2. Αξιοπιστία κατασκευαστή.3. Marvell controller/ nCache Pro technology.4. 10 χρόνια εγγύηση.5. Σχετικά καλή τιμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lgalkis Αύγουστος 22, 2014 #715 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2014 Έχω ακουσει πολύ καλά λόγια για τα Super Flower. Απο που το πηρες και πόσο;Το πηρα απο eshop.gr στα 130 ευρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Αύγουστος 22, 2014 #716 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2014 Το πηρα απο eshop.gr στα 130 ευρω Οχι ρε γαμωτο μου..... Τα ξαναεφερε το e-shop τα Super Flower; Και ειχα παρει τροδοτικο απο το e-shop πριν απο 3 μηνες, σε ψηλότερη τιμή της Thermaltake.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Αύγουστος 22, 2014 #717 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2014 επιτέλους νέα TV :dance3::happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Αύγουστος 22, 2014 Author #718 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2014 Όμορφη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Αύγουστος 25, 2014 #719 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 asus zenfone 5 για να δουμε και την intel τι λεει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Αύγουστος 27, 2014 #720 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2014 Ενα μικρό και ελαφρύ τριποδάκι, μεχρι να πάρω κάτι πιο μεγάλο. Για την φουτζι είναι οτι πρέπει πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts