gdp77 Μάϊος 24, 2014 #381 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2014 Με άφησε χρόνους ο παλιός 2.5" εξωτερικός μου δίσκος στις 12 το βράδυ, αφήνοντάς με στα κρύα του λουτρού με δουλειά που χάθηκε. Τρελά κλικ και κλοκ ακούγονταν, στο σημείο που φοβήθηκαν ότι θα μου εκτοξευόταν κανένα ελατήριο στο μάτι. Μάταιες όλες οι προσπάθειες πρόσβασης. Τα win δεν τον έβλεπαν καν. Στο linux φαινόταν σαν 2.2ΤΒ μη προσβάσιμα (120 GB WD passport), ενώ και με άλλα tools δεν βρέθηκε άκρη. Αναγκάστηκα να ξενυχτίσω (σερί με πήγε) μέχρι το επόμενο πρωινό που υπήρχε deadline. Για να το γιορτάσω έκανα δώρο στον εαυτό μου χθες τον αντικαταστάτη του. Για την επιλογή δόθηκε προτεραιότητα στη μέγιστη εγγύηση (3 έτη): Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Μάϊος 25, 2014 #382 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 ^^ Αφού τα συμμάζεψες πάλι "καλά"! Αλλά με "ανησυχεί" ο ενικός : "..... χθες τον αντικαταστάτη του." Εδώ, ένας .... πληθυντικός μπορεί να κάνει την διαφορά! Ο "άγιος Βackup" -μεγάλη η χάρη- του, άμα τον "προσέχεις", σε κρατάει μακριά από τον δρόμο της απώλειας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Μάϊος 25, 2014 #383 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 (edited) ^^ Αφού τα συμμάζεψες πάλι "καλά"! Αλλά με "ανησυχεί" ο ενικός : "..... χθες τον αντικαταστάτη του." Εδώ, ένας .... πληθυντικός μπορεί να κάνει την διαφορά! Ο "άγιος Βackup" -μεγάλη η χάρη- του, άμα τον "προσέχεις", σε κρατάει μακριά από τον δρόμο της απώλειας! Από τότε που χρησιμοποιώ pc, το backup για τα σημαντικά δεδομένα είναι εκ των ων ουκ άνευ για μένα... Δυστυχώς ήταν ένας ατυχέστατος συνδυασμός γεγονότων που οδήγησαν στην καταστροφή: μεταφορά δουλειάς στο χώρο εργασίας από το σπίτι για να προλάβω και ακολούθησε φοβερή κούραση, έλλειψη χρόνου, τρίχρονο πιτσιρίκι να έχει φέρει τη σύζυγο στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, υστερίες κ.ο.κ. και τη στιγμή που μπήκε o δίσκος στο pc για αντιγραφή δεδομένων έγινε το μπαμ. Σε σχέση με τον "ενικό" που αναφέρεις, έναν μόνο χρειάζομαι για μεταφερσιμότητα δουλειάς που δεν χωράει σε flash-άκι. H "ασφάλειά" μου είναι το αντίγραφο της δουλειάς σε κάποιον άλλον υπολογιστή πριν τη μεταφορά. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε συγκυριακά στην εν λόγω περίπτωση, αλλά δυστυχώς καταστροφικά... Έγινε επεξεργασία Μάϊος 25, 2014 από gdp77 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Μάϊος 25, 2014 #384 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 Τι να σου πω !!!! Πράγματι μεγάλη γκαντεμιά! Αλλά δες την θετική πλευρά του πράγματος, γιατί έχει και τέτοια!!! Καθάρισες με την γκαντεμιά για καμιά δεκαριά χρόνια τουλάχιστον! Και προπάντων ..... υπομονή ....Μεγαααάααλο προσόν!!! Καλή ξεκούραση !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Μάϊος 25, 2014 #385 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 Nanoxia Deep Silence 4 με 6800k, evo 212 κλπ... Απόλυτα ευχαριστημένος με την επιλογή, ακόμη ανοιχτό για τις τελευταίες λεπτομέρειες αλλα και πάλι είσαι σα να μη δουλεύει!!! :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Μάϊος 29, 2014 #386 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2014 Είχα σκουριάσει λιγάκι στην σκοποβολή και είπα να ανανεωθώ με ένα Dan Wesson Revolver 8. Σκέτη απόλαυση Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 29, 2014 #387 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2014 εγω εψαχνα ενα ksc g19 αλλα εδω οι ελληναρες καταστηματαρχες μας εχουν γραψει (airsoft μεν ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Μάϊος 29, 2014 #388 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2014 Είχα σκουριάσει λιγάκι στην σκοποβολή και είπα να ανανεωθώ με ένα Dan Wesson Revolver 8. Σκέτη απόλαυση wtf? :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Μάϊος 29, 2014 #389 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2014 την επόμενη φορά πάρε ένα barrett Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Μάϊος 29, 2014 #390 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2014 wtf? :blink: Love at first sight? Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Μάϊος 29, 2014 #391 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2014 την επόμενη φορά πάρε ένα barrett Να ναι καλά οι φίλοι μας οι Ρώσοι με την τεχνογνωσία τους και τον άλλο μήνα παίζει να πάω στον σκοπευτικό με ένα Baikal MP-655k <3 ααααααχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Μάϊος 30, 2014 #392 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2014 χτυπησα πρωι πρωι ενα toshiba 2λιτρο ετσι να αλλαξω λιγο γιατι τωρα τελευταια εχουμε πηξει στα games !!!:yes4::yes4: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny6RED Μάϊος 30, 2014 #393 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2014 Είπα να δω από πρώτο χέρι τί είναι όλη αυτή η βαβούρα με τους SSD τόσα χρόνια. Πραγματικά έχανα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Μάϊος 30, 2014 Author #394 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2014 Welcome to the club! Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanakos8 Μάϊος 30, 2014 #395 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2014 Είπα να δω από πρώτο χέρι τί είναι όλη αυτή η βαβούρα με τους SSD τόσα χρόνια. Πραγματικά έχανα! Και εγω ειμαι με τον ιδιο ssd απο χθες μιας που ο ocz agility3 αποφασισε να μην δουλευει ως sata3 αφηνοντας με χωρις υπολογιστη για 1+ μηνα... "Τσιμπησα" και κατι πραγματακια για το ποδηλατο συν τα nike fs lite (που δεν αξιωθηκα να τα βγαλω φωτογραφια, αλλα αχνοφαινεται το κουτι τους)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 30, 2014 #396 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2014 "Τσιμπησα" και κατι πραγματακια για το ποδηλατο συν τα nike fs lite (που δεν αξιωθηκα να τα βγαλω φωτογραφια, αλλα αχνοφαινεται το κουτι τους)...οπ φιλε μου και ψαχνομουν...τα παπουτσια ειναι αυθεντικα ετσι? το μαγαζι το προτινεις για αγορα ? ψαχνω με ιδιο χρωματισμο παπουτσια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Μάϊος 30, 2014 #397 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2014 οπ φιλε μου και ψαχνομουν...τα παπουτσια ειναι αυθεντικα ετσι? το μαγαζι το προτινεις για αγορα ? ψαχνω με ιδιο χρωματισμο παπουτσια! αυθεντικότατα, το μαγαζί είναι ένα από τα μεγαλύτερα sports καταστήματα της αγγλίας. Έχω κάνει αρκετές παραγγελίες από εκεί. Αν θες μπορείς να δεις και εδώ, όπου υπάρχει πολύ υλικό. (μην διαβάσεις όλες τις σελίδες ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanakos8 Μάϊος 30, 2014 #398 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2014 οπ φιλε μου και ψαχνομουν...τα παπουτσια ειναι αυθεντικα ετσι? το μαγαζι το προτινεις για αγορα ? ψαχνω με ιδιο χρωματισμο παπουτσια!Είναι η 3η φορα που αγοράζω αθλητικά από το συγκεκριμένο σαιτ, το οποίο νομίζω είναι μεγάλη αλυσίδα αθλητικών με καταστήματα σε όλη την Ευρώπη, κάτι που το το κάνει αξιόπιστο στα μάτια μου και τα παπούτσια που έχω αγοράσει αυτό μου έχουν δείξει.Στα μείον του τώρα, τα μεταφορικά αυξηθηκαν από 7€ σε 15€ και οι συσκευασίες έρχονται ταλαιπωρημένες από τη μεταφορά.Όσων αφορά τα παπούτσια τώρα, τα συγκεκριμένα τα διάλεξα γιατί ήθελα κάτι ελαφρύ με πολύ άνετη σόλα. Από κοντά μου φάνηκαν ελαχιστα πιο ανοιχτόχρωμα απ' ότι στο σαιτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Μάϊος 31, 2014 #399 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2014 Δεν θα συμφωνήσω μαζί σας. Πολλές φορές βρίσκω διαφορές στα νούμερα και χρώματα. Εκτός και αν πουλάνε απομιμήσεις στο ναικι @δεμωλ. Επίσης αλλαγές γίνονται ύστερα από παρέμβαση του πρωθυπουργού της Αγγλίας () , να λέτε και τα υπόλοιπα αρνητικά. Προσωπικά έχω πάψει να αγοράζω εκτός πρατηρίων της ομώνυμης εταιρίας, γιατί βρωμάει ο τόπος απομιμήσεις από αυτήν την εταιρία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Μάϊος 31, 2014 #400 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2014 Πάντως το Sportsdirect είναι πολύ καλή αλυσίδα, είχα πάει στο κατάστημα στην Κύπρο και είχε φοβερές τιμές σε πολλά προϊόντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts