karmen1983 Νοέμβριος 23, 2013 #41 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2013 Καλά και μου θυμίσατε το θέμα lol Πριν καιρό επειδή κόντεψα να χάσω τη μηχανή εν ώρα review (με τα φθηνά τρίποδα συμβαίνει) και επειδή λένε ότι τα μεταξωτά αυτά θέλουν επιδέξιους απαυτούς είπα να κάνω μια σωστή αγορά :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Νοέμβριος 23, 2013 #42 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2013 Μεγειά!!! Αγάπη να ρωτήσω κάτι! Τελικά τώρα που το χρησιμοποίησες, ποιες είναι οι εντυπώσεις σου σε σχέση με το προηγούμενο που είχε λεβιεδάκια (νομίζω ε?) Αυτό είναι πιο βολικό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 25, 2013 #43 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2013 Ευχαριστώ Στέλιο!Να σου πω τη πρώτη ώρα μπερδευόμουν. Ήταν οι μηχανικές κινήσεις. Μετά από καμιά 100αρια φωτογραφίες όμως όλα καλά. Το πιο είναι πιο βολικό δε νομίζω να θέλει απάντηση.Το ball head είναι απίστευτη εμπειρία και νομίζω για όποιον έχει καλή μηχανή και τη χρησιμοποιεί συχνά είναι must have.Όπως στα pc μας που έχουμε ακριβά εξαρτήματα δε βάζουμε τροφοδοτικό της πλάκας, έτσι και στο τρίποδο. Πάνω του κρέμονται χιλιάρικα, οπότε αξίζει κάτι καλό για να μη κλαίει ο κάτοχος.και ναι ισχύει το ότι πληρώνεις παίρνεις. Τα σκας μία φορά, αλλά σε βάθος χρόνου καταλαβαίνεις ότι δεν ήταν έξοδο, αλλά επένδυση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarko1 Νοέμβριος 25, 2013 #44 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2013 Πολύ ωραίο τρίποδο φίλτατη, σου εύχομαι να το χαρείς όσο γίνεται περισσότερο. Ξέρεις πόσο είναι το μέγιστο βάρος που υποστηρίζει, και ποιο είναι το μέγιστο ύψος του σε πλήρη έκταση; (εννοώ, κι όταν έχει ανέβει η βάση στήριξης στο μέγιστο ύψος). Για στείλε και κανένα pm με το πόσο το πήρες, αν κι υποψιάζομαι ότι θα μου έρθει κανένα... μίνι "εγκεφαλικάκι" όταν θα δω τη τιμή!... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alldaynews Νοέμβριος 25, 2013 #45 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2013 Απο τις πιο πετυχημένες αγορές μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Νοέμβριος 25, 2013 Author #46 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2013 Απο τις πιο πετυχημένες αγορές μου Ευχαριστημένος? Εντόπισες τίποτα μικροπροβλήματα σαν και αυτά άλλων χρηστών όπως στο review της Κάρμεν; Edit: λάθος, το 900άρι έχεις Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 25, 2013 #47 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2013 Πολύ ωραίο τρίποδο φίλτατη, σου εύχομαι να το χαρείς όσο γίνεται περισσότερο. Ξέρεις πόσο είναι το μέγιστο βάρος που υποστηρίζει, και ποιο είναι το μέγιστο ύψος του σε πλήρη έκταση; (εννοώ, κι όταν έχει ανέβει η βάση στήριξης στο μέγιστο ύψος). Για στείλε και κανένα pm με το πόσο το πήρες, αν κι υποψιάζομαι ότι θα μου έρθει κανένα... μίνι "εγκεφαλικάκι" όταν θα δω τη τιμή!... Φχαριστώ βρε! Μέγιστο βάρος 8 κιλά αναγράφει αν και νομίζω είναι παραπάνω. Για το μέγιστο ύψος ως τρίποδο είναι στα 159 εκατοστά ενώ σαν μονόποδο στα 165. Τιμούλα Benro Tripod A1340Q1T Silver [MENTION=24771]alldaynews[/MENTION] καλορίζικο και καλογέμιστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
alldaynews Νοέμβριος 25, 2013 #48 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2013 Ευχαριστημένος? Εντόπισες τίποτα μικροπροβλήματα σαν και αυτά άλλων χρηστών όπως στο review της Κάρμεν;Edit: λάθος, το 900άρι έχεις Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Οπως είχε πεί και η Karmen στο review το θέμα είναι μόνο εκεί που βάζεις χέρι να βιδώσεις κάρτες pci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Νοέμβριος 25, 2013 Author #49 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2013 Me happy! ! Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarko1 Νοέμβριος 25, 2013 #50 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2013 Τιμούλα Benro Tripod A1340Q1T Silver Πρόσεχε λιγουλάκι αγαπητή μου, πώς τα βάζεις χύμα τέτοια links, επιδιώκεις να έχεις θύματα;! Είχα πάρει ένα υπογλώσιο πριν πατήσω το link, αλλά και πάλι τα είδα όλα!!! :-O Τριάντα ευρώ αγόρασα το δικό μου από τη Στουρνάρη, πριν 5-6 χρόνια, και πάλι πολύ ακριβό μου φάνηκε! Χαχαχά, με βλέπω να μένω με το παλιό μου τρίποδο ακόμα κι όταν θα βγάζω το μασελάκι και θα το βάζω στο ποτήρι για να κοιμηθώ! Και μια και λέμε για τις αγαπημένες μας αγορές, αυτό είναι το τελευταίο μου απόκτημα: ένας i1 Pro, revision D, απευθείας από την SpectraCal. Στηριγμένος στο παμπάλαιο τρίποδό μου! Το εντελώς άπιαστο όνειρό μου βέβαια, είναι αυτό: :man_in_love: Το περίφημο JETI specbos 1211. Αλλά με τιμή στα 10.000 δολάρια στην Αμερική και 8.000-9.000 ευρώ τιμή στην Ευρώπη, ξέρω πολύ καλά ότι δυστυχώς δεν θα το αποκτήσω ποτέ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 25, 2013 #51 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2013 να σου πω και αυτό που είχα 33 έκανε. Το είχα πάρει όταν άρχισα τα reviews. Αλλά όταν δεις μηχανή να ξεκουμπώνει απο πάνω και να ετοιμάζεται να δοκιμάσει την αντοχή του πατώματος ( ) το ξανασκέφτεσαι. Για τη τελευταία σου φράση δε θέλω απογοήτευση. είπαμε το λαχείο θα το πιάσουμε μαζί :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Νοέμβριος 25, 2013 #52 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2013 (edited) διαβάζοντας το θέμα σκεπτόμουν αν θα είχε νόημα να ανοιχτεί ένα άλλο νήμα που συνοπτικά να αναφέρουμε ότι σκεπτόμαστε να αγοράσουμε τις προσεχείς ημέρες το τάδε ή το δείνα προιόν από εκεί και σε τόσα χρήματα...ίσως και κάποιος άλλος λαμπίτης να το σκέπτεται την ίδια περίοδο να αγοράσει κάτι αντίστοιχο και να ωφεληθούν και οι δύο-τρεις, όσοι μαζευτούν τελικά κάνοντας like από κάτω και οι συνεννοήσεις σε πμ...τι λέτε;; Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 26, 2013 από sstav Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 25, 2013 #53 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2013 γινεται ηδη αυτο με σιτες εξωτερικου +μεταφορικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Νοέμβριος 25, 2013 #54 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2013 ξέρω πολύ καλά ότι δυστυχώς δεν θα το αποκτήσω ποτέ... (Zarko1) Για τη τελευταία σου φράση δε θέλω απογοήτευση. (karmen1983) Έτσι! Είπαμε τις καλύτερες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμα και τα καλύτερα ταξίδια μας μέλλεται να ρθούν! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Νοέμβριος 25, 2013 Author #55 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2013 γινεται ηδη αυτο με σιτες εξωτερικου +μεταφορικα Έξυπνες σιτες?? :hehe: Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Δεκέμβριος 11, 2013 #56 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2013 Αντικαταστάτες των Corsair K60 + M60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alldaynews Δεκέμβριος 14, 2013 #57 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2013 Λόγω προβήματος στον Phenom 965 και λόγω μειωμένου budget σήμερα μπήκε στο σύστημα ο AMD FX 6300 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Δεκέμβριος 19, 2013 Author #58 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2013 Ουίσσσσσσσσσσσσκια (για τους >18:P ) και κάψιμο λέμε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Δεκέμβριος 19, 2013 #59 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2013 haterzz gonna hateee iphone 4s 16gb 435 euro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Δεκέμβριος 19, 2013 Author #60 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2013 Ωρέ τι αψυχολόγητη αγορά ήταν αυτή?? ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts