BeetleJuice Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2004 Βρε παιδιά ή εγώ εχω χαζέψει η η creative ταχει΄χάσειΠήρα μεταχειρισμένη μια SB Live! και ψάχνω drivers και δεν ξέρω τι να κατεβάσω .Θέλω και μανουαλ γιατί εχει αρκετές λειτουργίεςΕίναι SB LIVE! ,99 μοντέλο , PCI , CT 4830 , mic in , line out , 2 line in , digital out εξωτερικά και εσωτερικά έχει TAD in , CD in , AUX in , CD_SPDIF OXI (λείπει απο το τυπωμένο)Επίσης στο τυπωμένο έχει 2 connectors 28 pin (aud_ext) &10 pin (j13-2)Πώς θα μάθω το μοντέλο ακριβώς , τόσο δύσκολο είναι , συν το software που πρέπει ναχω , συν το manual .Η creative μου δίνει 30 manual και πόσα utilities και πόσους drivers , που να βγάλω άκρη...Αν κάποιος ξέρει ας μου πεί ή αν έχει την ίδια κάρταΕυχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 12, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 μπορείς να κατεβάσεις drivers ανάλογα με τον κωδικό τηςεπέλεξε αυτό και βάλε CT 4830 στο site.η δικιά μου είναι ct 4760 αν θυμάμαι καλά.πάντως όλοι οι drivers λογικά ταιριάζουν, η δικιά μου είχε κάποτε δουλέψει και με audigy drv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagtsil Σεπτέμβριος 12, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Kάπου στην πλακετα γραφει το serial number. Μπες στο τμημα drivers της creative και βαλτο στην αναζητηση βασει serial οπου λογικα θα σου βρει και το καταλληλο download Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Σεπτέμβριος 12, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 http://us.creative.com/support/Το software auto update που υπάρχει θα σου βρεί το σωστό driver. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doom Σεπτέμβριος 12, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 για δες και αυτο: http://www.driverheaven.net/showthread.php?s=&threadid=45004μπορεις να βαλεις τους drivers της audigy 2 zx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Σεπτέμβριος 12, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 παιδια , αυτα που λετε ταχω κανειη εταιρεια σε βαζει να γραψεις οχι το serial number αλλα το product numberεγω τοκανα και οι απαντησεις που βρικε ηταν πολλεςγια οποιον πιστευει οτι κανω κατι λαθος ας δοκιμασει να γραπσει ct4830 και κοιταξτε ποσες απαντησεις υπαρχουν...(υπαρχουν και κατι platinum , digital , και ενα σωρο αλλα , εγώ ποια εχω ρε γμτ)ευχαριστώ για το ενδιαφερον παιδια , ναστε καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 12, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Ο αδερφος μου εχει μια σαν την δικια σου. Του κατεβασα τους Drivers της Live! 1024 και παιζουν κανονικά. Σίγουρα δεν ειναι 5.1 παντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Σεπτέμβριος 12, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 βαλε τους drivers για την απλη live και θα δουλεψεισυνηθως το platinum και τα συναφη ειναι τα μοντελα με τα εξτρα που δεν εχουν διαφορα στο hwδες και τα πμ σου πλζ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.