Jump to content

occt linapack error σε στοκ ταχυτητα

pmakr1416003456

Recommended Posts

δεν θα μου εκανε εντυπωση αν ειναι οι μνημες (mushkin 3 αντικαταστασεις ειχα στο διπλα pc για να δουλέψουμ)

Και σε αυτο ιδιες εχει.

Τα memtest τα περνάνε. Οι μνημες ειναι το πρώτο που σκέφτηκα (και μπορει και να ειναι)

Προς το παρον εβαλα ενα 8αρι kingston να δω αν το κανει με αυτο.

Υποψιαζομαι και μητρικη ή cpu. Αλλα αν ηταν cpu σκεφτομαι οτι θα ειχα απειρα bluescreens. Ενω μητρικη ισως ανεβαζει θερμοκρασια το chipset...

Οποτε

Μνημες ή Μητρικη ; (τωρα τρέχει memtest με kingston)

Δεν θα το πιστεψετε!

Η μητρικη ηταν μεταχειρσμενη μεν αλλα δουλευε (ο θεος να την κανει)

Πηγα να πακεταρω τις μνημες για rma και τι βλεπω....;;;

Θερμαγώγιμη σε μερικα Pins σε 3 dimmakia!!!!

Την καθάρισα...Και ειδα και μεσα στα σλοτ το ιδιο...Μου βγηκε η παναγια και με macgyveries πανι σε τυλιγμενο μαχαιρι που δεν εκοβε για να μη γινει ζημια και χαρτονι βρεγμενο με οινοπνευμα και μετα βορτσάκι για τα σκουπιδακια απο το χαρτονι τα καθαρισα ολα

Πλεον ξανατρεχω memtest...Ελπιζω να εκαναν κακη επαφη οι μνημες -ηταν αρκετα πασαλειμενα τα 2 dimmakia)

Στο σλοτ που εβαλα την κινγκστον δεν ειχε θερμαγώγιμη γι αυτο και δεν ειχε ερρορς

Το αφηνω ολο το βράδι και ενημερωνω το πρωι

Δεν θα το πιστεψετε!

Η μητρικη ηταν μεταχειρσμενη μεν αλλα δουλευε (ο θεος να την κανει)

Πηγα να πακεταρω τις μνημες για rma και τι βλεπω....;;;

Θερμαγώγιμη σε μερικα Pins σε 3 dimmakia!!!!

Την καθάρισα...Και ειδα και μεσα στα σλοτ το ιδιο...Μου βγηκε η παναγια και με macgyveries πανι σε τυλιγμενο μαχαιρι που δεν εκοβε για να μη γινει ζημια και χαρτονι βρεγμενο με οινοπνευμα και μετα βορτσάκι για τα σκουπιδακια απο το χαρτονι τα καθαρισα ολα

Πλεον ξανατρεχω memtest...Ελπιζω να εκαναν κακη επαφη οι μνημες -ηταν αρκετα πασαλειμενα τα 2 dimmakia)

Στο σλοτ που εβαλα την κινγκστον δεν ειχε θερμαγώγιμη γι αυτο και δεν ειχε ερρορς

Το αφηνω ολο το βράδι και ενημερωνω το πρωι

Αν την ειχες πληρωσει για καινουργια κακος την καθαρισες.Επρεπε να την πας πισω να σου δωσουν αλλη.Επισης αν συνεχισει να εχεις προβλημα μπορει για τον ιδιο λογο να την πηγαν πισω,οποτε μαλλον η μητρικη να ειναι αυτο που πρεπει να αλλαξεις πρωτα.

μεταχειρισμενη την πηρα με εγγύηση αλλα απο φιλο εμπιστοσυνης εχω ξαναπαρει απο αυτον αλλα προφανως κι αυτος απο αλλου την πηρε.

Το θεμα ειναι να την κανω να δουλεψει χωρις να τρεχω. Καθαρισμενη δεν φαινεται κατι να ειναι πειραγμενο. αν δουλεψει οκ. Αν οχι θα δοκιμασω τις μνημες και στο διπλα pc κια θα την παω στο καταστημα με την εγγύηση ελπίζοντας να μην εχει ξαναπαει και με βρισουν και με το δικιο τους

τα errors συνεχιζουν και μετα το καθαρισμα εβαλα τις μνημες και σε αλλο pc που με ιδιες muskin τρεχει χωρις errors να δω...

Αν βγαλουν κι εκει εχουν θεμα οι μνημες. Αν οχι θα δοκιμασω kingston και βλεπουμε μηπως ειναι ασυμβατοτητα οποτε φταιει η μητρικη η ο επεξεργαστης στο αλλο

Ηθελα να ηξερα οι τεχνικοι στα μαγαζια τρωνε τοσες ωρες για τα τεστ; Η τα πανε ολα rma και οτι γινει;

Ενημερωση : Ξανα προβλημα και στο διπλα pc .... RMA

Αν ειναι να τρεχω 2 μηνες για να παρω κιτ που δουλεύει κλαφτα Χαραλαμπε.

Τεσταρω παλι τα 2χ8 , 2χ8 να δω προληπτκα αν μεχρι το μεσημερι πεταξουν και αυτα error θα πανε ολα πισω πακετο...ελπιζω οχι.

Θα προτεινω στο μαγαζι να μου δωσει αλλη μαρκα. Εχουν βαρεθει να με βλεπουν τους βλεπω. Το ειπαν και οι ιδιοι τη 2η φορα που γυρισα τις 2χ8...αλλα ειπα ε δεν πιστευω παλι...

Ε τωρα χτυπησαν και οι 4χ8. Οποτε θα το πω απο τωρα εχω ιστορικο, οποτε ελπιζω να δειξουν κατανοηση.

Το προβλημα ειναι οτι οι μνημες εχουν ανεβει ενα κατοσταρικο πανω απο τοτε που τις πηρα και δεν ξερω αν μου ζητησουν να πληρωσω διαφορα αλλα δεν πιστευω γιατι απο το rma και αυτοι περισοτερο θα βγάλουν αν τις ξαναπουλησουν.

Sorry but ο μόνος που μπορεί να αποφασίσει επί αυτού είναι ο καταναλωτής. Δεν έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει μονομερώς από την σύμβαση ο πωλητής ενόσω προσφέρεται εγγύηση για το προϊόν, εκτός της περίπτωσης που δεν υπάρχει αντίστοιχο προϊόν στην αγορά.

υπαρχει το ιδιο κιτ 4χ8gb στην αγορα αλλα δεν το θελω γιατι

το 2χ8 κιτ το πηγα 3 φορες πισω μεχρι να παρω ενα που δουλευει και μου εφαγε ενα μηνα. δεν εχω καμια ορεξη να τρεχω αλλες 50 φορες για το 4χ8. Προφανως η συγκεκριμενη σειρα εχει πολλα bad sticks απ οτι ειδα και στο ιντερνετ και ακομα χειροτερα διαπιστωσα και ο ιδιος.

Οποτε θα ζητησω αλλη μαρκα γιατι βαρεθηκαν και βαρεθηκα να τους βλεπω και αν μου πουν τιποτα που δεν νομιζω θα τους εξηγησω οτι θα βγαλουν και ενα κατοσταρικο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.