balboagr Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2013 Καλησπέρα σας. Πως μπορώ να πετάξω κάποιον απο το ρούτερ που έχει συνδεθεί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
biker Μάρτιος 13, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2013 Βάλε ... password! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Μάρτιος 13, 2013 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2013 Προφανώς συνδέθηκε μέσω wifi. Βγάλε το wep που έχεις και τράβα τουλάχιστον σε wpa/wpa2 με μεγάλο κλειδί/password. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Μάρτιος 13, 2013 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2013 Εφόσον στο επιτρέπει το router, μπορείς να κάνεις RELEASE τον πελάτη/client Που είναι συνδεμένος με κάποια LAN-IP (192.168.1.x όπου χ= 1,2,3,4...etc). Θα "πεταχτεί" ο χρήστης αλλά θα ξαναμπεί και δέν θα έχεις καταφέρει τίποτα μιάς και εφόσον έχει τον κωδικό του wifi (άν είναι συνδεμένος ασύρματα) θα ξαναμπεί. Η λύση είναι αυτό που είπε ο Volrath αλλά σε περίπτωση που δέν θές να επηρεάσεις την πρόσβαση των υπολοίπων με την αλλαγή κωδικού/κρυπτογράφισης, τότε η μόνη λύση ακούει στο mac filtering. Έτσι αναξάρτητα από το τί κλείδωμα έχεις ορίσει και ακόμα και με ETHERNET/LAN/ΚΑΛΩΔΙΟ να είναι συνδεμένος κάποιος, δέν πρόκειται να έχει πρόσβασει άν η mac address του ανήκει στην block list του router. Link to comment Share on other sites More sharing options...
balboagr Μάρτιος 13, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2013 Μπορει κάποιος να μου πει τι ρυθμίσεις κάνω για τo mac filter? Το ρουτερακι ειναι της wind. Το ρουτερ μου δίνει μονο του ip και μερικες φορες μου εμφανιζει το ακολουθο μηνυμα: υπαρχει μια διένεξη αλλης διεύθυνσης IP με μία συσκευή στο δίκτυο. Συνδεδεμενα έχω: 1 laptop-netbook-desktop. Απλα θέλω να μου πείτε πως θα ρυθμίσω να μην παίρνουν μόνα τους ip, και να πετάξω αυτόν ο οποίος το παίζει πονηρός? Δεν θέλω ν¨αλλάξω κωδικό όμως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Μάρτιος 13, 2013 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2013 Πές μας το ακριβές μοντέλο του router ακόμα και revision άν αναφέρει η ετικετούλα του από πίσω. Σχετικά με την διένεξη που αναφέρεις: η αυτόματη απόδοση διεύθυνσης IP από το router έχει να κάνει με την λειτουργία του DHCP SERVER. Άν αυτό π.χ δίνει 192.168.1.2,3,4 για τα 3 που αναφέρεις και τελικά υπάρχει χρήστης που έχει ορίσει ώς static ip ένα από αυτά τότε υπάρχει και ι διένεξη. To λογικό είναι να κρατήσεις το dhcp ενεργοποιημένο και να ορίσεις εσύ από μόνος σου στους υπολογιστές static ip για να είσαι καλυμένος πάντα.Όσο για τον πονηρό, βλέπεις lan ip/computer name και σχεδόν σίγουρα και την mac address του μέσω του stαtus των συνδεμένων clients μέσα από το router και αφού την περάσεις στην block list, ας κάνει ότι θέλει μετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
balboagr Μάρτιος 13, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2013 Είμαι σε μάθημα φίλος. Εάν θές να συνδεθείς μέσω teamviewer όταν πάω σπίτι σε καμμιά ώρα περίπου και να με βοηθήσεις :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 13, 2013 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2013 Είμαι σε μάθημα φίλος. Εάν θές να συνδεθείς μέσω teamviewer όταν πάω σπίτι σε καμμιά ώρα περίπου και να με βοηθήσεις :whistlingΑντί να παιδέψεις κάποιον να το κάνει για σένα, να ασχοληθείς λίγο να μάθεις πως γίνεται. Είναι παιχνιδάκι, με μερικά λεπτά ασχολία θα το βρεις.Επίσης, γιατί δεν θέλεις να αλλάξεις κωδικό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimakos666x Μάρτιος 13, 2013 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2013 Επίσης, γιατί δεν θέλεις να αλλάξεις κωδικό; Το κυνήγι του δράκου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
balboagr Μάρτιος 13, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2013 Επειδή είμαι περίεργος πως γίνεται. Φυσικά και θ'ασχοληθώ εγώ ο ίδιος διότι ότι μαθαίνει ο καθένας καλό είναι.Τώρα αυτό με τον κωδικό είναι κάπως επειδή μπορεί να χρειαστεί να πετάξω πχ τον bro μου επειδή λιώνει ασταμάτητα μ'αποτέλεσμα να μην μπορούμε να μπούμε οι υπόλοιποι :turn: Μόλις πριν λίγο μπήκα σπίτι σόρρυ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
balboagr Μάρτιος 14, 2013 Author #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2013 Το μοντέλο είναι: ZTE XV10 H108L. Τώρα τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Μάρτιος 14, 2013 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2013 Δυστυχώς ότι manual έχω βρέι απλώς για να τσεκάρω το interface του router δέν με διαφωτίζει για τις επιλογές που δίνει για τις mac και άν δέν το βλέπω δέν μπορώ να σου πώ. Άν θές πρόσθεσέ με στο skype (predator_crack) και με share screen θα την βρούμε την άκρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
balboagr Μάρτιος 14, 2013 Author #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2013 Σ'έκανα. Επειδή έχω λίγη δουλίτσα τώρα αργότερα προς βράδυ αν είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
balboagr Μάρτιος 16, 2013 Author #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2013 καλησπέρα σας και πάλι. Ο φίλος απο πάνω δεν είναι συνδεδεμένος skype και δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Σήμερα είχα πάρα πολύ lag+spikes κάπου στα 999-6000 όταν έπαιζα lol. Να διευκρινήσω πώς κανείς απο τους χρήστες που χρησιμοποιούν internet δεν κατέβαζε τίποτα. Τις Ip και Mac Address τις βλέπω αλλά δεν ξέρω να κάνω τις ρυθμίσεις. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει μέσω skype η teamviewer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.