balboagr Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2013 Καλησπέρα σας. Σήμερα ξαφνικά αφου σύνδεσα τον φορτιστή στο κινητό μετά απο λίγο μου έβγαλε το ακόλουθο μήνυμα : YΠΗΡΞΕ ΜΗ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ com.android.phone ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, Το μόνο που έχει να κάνω είναι κλείσιμο και μετά αποσυνδέεται η κάρτα sim. Κατα την διάρκεια του μηνύματος που εμφανίζει δεν έχω σήμα και έιναι σαν να μην υπάρχει η sim μέσα. Το κινητό είναι 3ημερών απο ΕBW. Ξέρει κανείς περί τείνος πρόκειται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
balboagr Μάρτιος 12, 2013 Author #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2013 Κανείς δεν γνωρίζει????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Μάρτιος 12, 2013 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2013 Θα έλεγα αύριο να απευθυνθείς στο EBW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
balboagr Μάρτιος 12, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2013 Έστειλα ήδη μήνυμα αλλά το κινητό είναι της γυναίκας μου και ως γνωστόν αρχίσανε τα: καινούργιο κινητό και κάνει τέτοια κλπ κλπ... Όποιος γνωρίζει κάτι ας μου πει επειδή έχω την μικρή υποψία ότι έχει σχέση με το 3G δίκτυο και το app market. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Μάρτιος 12, 2013 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2013 Εμένα μου έκανε το ίδιο πράγμα με τις memory cards. Αποσύνδεση memory card=>προετοιμασία memory card=>αποσύνδεση memory card..loop. Το άλλαξα, το 2ρο είχε πάλι το ίδιο πρόβλημα, το ξανα-άλλαξα. To 3o είχε και αυτό το ίδιο πρόβλημα αλλά με κάρτες >=2GB (και την μαμά). Έβαλα μία 1GB, βαρέθηκα να ασχολούμαι και μετά από καιρό το χάρησα.Καλό σαν κινητό, value/$ αλλά quality control της πλάκας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Μάρτιος 13, 2013 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2013 Από ebw το πήρες, τι περίμενες? :-P Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Μάρτιος 13, 2013 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2013 wipe την συσκευη απλα θα χασεις οτι εχεις περασει εσυ μεσα. ZTE Blade hard reset: Press and hold HOME + VOLUME UP + POWER ON ZTE Blade for hard reset recovery menu. εδω καπου εχει για wipe -reset. Αν θες να το κανεις με δικια σου ευθυνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.