jasone Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2008 Μετα απο αρκετο καιρο και χαρη στην πολυτιμη βοηθεια του fafoyli εβαλλα υδροψυξη.Τα parts ειναι αγορασμενα απο extremshop(thanks unseen ) και ειναι τα εξης: http://xtremeshop.com.gr/catalog/pr...products_id=105 http://xtremeshop.com.gr/catalog/pr...;products_id=45 http://xtremeshop.com.gr/catalog/pr...;products_id=73 http://xtremeshop.com.gr/catalog/pr...products_id=120 Με συγχωρειτε για την ποιοτητα αλλα απο την ψηφιακη δεν μπορω να τις ανεβασω γιατι ειναι μεγαλες Πως σας φαινεται;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Φεβρουάριος 2, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 Ωραίος!!Καλοδούλευτα!Δοκίμασε να συμμαζέψεις - κρύψεις τα καλώδια!Επίσης δώσε και κανένα Screen από Temps σε load βρε αδερφέ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasone Φεβρουάριος 2, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 Ευχαριστω,να σε καλα.Ετσι ειναι μαζεμμενα που να το εβλεπες πριν!Δεν εχω dremmel για τρυπες και δν μπορω να κανω κατι καλυτερα.Να ρωτησω στην εισοδο της αντλιας ψιλοτσακιζει η σωληνα καιεβαλα σφυχτρακι αρκει η να παρω γωνια;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Gonzo Φεβρουάριος 2, 2008 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 Σου περίσεψε καθόλου λάστιχο? Αν ναι, γύρνα την αντλία διαγώνια, κι άλλαξε το λάστιχο στο σημείο αντλία-τανκ. Δοκίμασε θέση για το λάστιχο, μέχρι να καταφέρεις να κάνει πιο ομαλή στροφή προς τα πάνω. Απ' ότι φαίνεται από τις φώτος, χώρος υπάρχει. Προσπάθησε να τον εκμεταλλευτείς καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark22 Φεβρουάριος 2, 2008 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 βρε παλικάρια μια βοήθεια για να μην ανοίγω άλλο θέμα...τι είναι καλύτερο?Δύο διπλά ψυγεία πάχους 3 εκατοστών ή ένα διπλό πάχους 6 εκατοστών??και στις δύο περιπτώσεις σε push-pull με χαμηλόστροφους 12άρηδες...Τριπλό δεν μπορώ να βάλω οπότε μην το προτείνετε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Φεβρουάριος 2, 2008 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 βρε παλικάρια μια βοήθεια για να μην ανοίγω άλλο θέμα...τι είναι καλύτερο?Δύο διπλά ψυγεία πάχους 3 εκατοστών ή ένα διπλό πάχους 6 εκατοστών??και στις δύο περιπτώσεις σε push-pull με χαμηλόστροφους 12άρηδες...Τριπλό δεν μπορώ να βάλω οπότε μην το προτείνετε...Aν η αντλία σου το αντέχει τότε 2 δύο διπλά ψυγεία πάχους 3 εκατοστών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasone Φεβρουάριος 3, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Σου περίσεψε καθόλου λάστιχο? Αν ναι, γύρνα την αντλία διαγώνια, κι άλλαξε το λάστιχο στο σημείο αντλία-τανκ.Δοκίμασε θέση για το λάστιχο, μέχρι να καταφέρεις να κάνει πιο ομαλή στροφή προς τα πάνω. Απ' ότι φαίνεται από τις φώτος, χώρος υπάρχει. Προσπάθησε να τον εκμεταλλευτείς καλύτερα. Να σηκωσω προς τα πανω το σημειο υποδοχης της αντλιας εννοεις;;Θα φυγει το τσακισμα η να παω σε γωνια 90 μοιρων.Και σφυχτρακι που εβαλλα δεν βοηθησε ποκυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark22 Φεβρουάριος 3, 2008 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Αντλία έχω την swiftech 655 οπότε δεν πιστεύω να έχω πρόβλημα...οπότε koumle αυτό που μετράει περισσότερο είναι η επιφάνεια που ψύχεις και όχι ο όγκος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Gonzo Φεβρουάριος 3, 2008 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Δες στην παρακάτω φώτο τί εννοώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Φεβρουάριος 3, 2008 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 οχι γωνιές......σου κόβουν πολυαπλα....λιγο λαστιχο παραπάνω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Φεβρουάριος 3, 2008 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Αντλία έχω την swiftech 655 οπότε δεν πιστεύω να έχω πρόβλημα...οπότε koumle αυτό που μετράει περισσότερο είναι η επιφάνεια που ψύχεις και όχι ο όγκος? Θεωρητικά και στις 2 περιπτώσεις έχεις πάνω κάτω τις ίδιες ενεργές επιφάνειες ψύξης. Δύο ψυγεία θα πρότεινα αν εχεις ήδη το ένα και θα χρειαστεί να αγοράσεις και το άλλο .Σε αυτή την περίπτωση τα ψυγεία θα πρέπει να είναι τις ίδιας αντίστασης και να τοποθετηθούν παράλληλα.Ο λογος για το παράλληλα είναι οτι το ψυγείο αποδίδει καλύτερα οσο μεγαλύτερο είναι το dt του υγρού που εισέρχεται σε αυτό(με την προυπόθεση οτι μπορεί να διαχειριστεί τα θερμικά φορτία) Βάζοντας τα ψυγεία σε σειρά στο πρώτο ψυγείο εισέρχεται υγρό με θερμοκρασία πχ 25C .Στην έξοδο του η θερμοκρασία εχει πέσει πχ στους 22C .Αυτή είναι και η θερμοκρασία εισόδου για το δεύτερο ψυγείο το οποίο δεν θα αποδώσει το μέγιστο λόγο του μικρού dt Στην παράλληλη σύνδεση και στα δύο ψυγεία θα γίνει εισαγωγή υγρού στην ίδια θερμοκρασία πχ 25C οπότε θα εκμεταλευτείς και τα 2 στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους Αν δεν έχεις αγοράσει ηδη τότε παίρνεις ενα στο πάχος των 2 και είσαι οκ Ελπίζω να βοήθησα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
god Φεβρουάριος 3, 2008 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 εγω αν ειχα δυο μπλοκ θα εβαζα εναλαξ μπλοκ,ψυγειο,μπλοκ,ψυγειο(δεν ξερω βεβαια ποσα εχεις) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark22 Φεβρουάριος 3, 2008 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 @ eleven δεν βοήθησες απλά... με έσωσες...έχω ένα πιστωτικό στο πλαίσιο 90 ευρώ...να πάρω το thermochill το διπλό ή το Black Ice GTX??πάντα μιλάμε για διπλό...Παράλληλα μπορώ να τα βάλω αλλά αν βάλω δύο διπλά θα πρέπει το ένα να είναι στη βάση του κουτιού, και το άλλο στην οροφή και δεν ξέρω το κατά πόσο αυτό θα είναι αποδοτικό-λειτουργικό...Εκτός και αν βάλω ένα διπλό και ένα μονό στην πλάτη του κουτιού... έτσι ώστε να πηγαίνει αντλία->ψυγείο διπλό->cpu block->Ψυγείο μονό->Chipset Block->Gpu Block-TankΕίναι από την μία ότι τα καλά μονά ψυγεία είναι σχερικά ακριβά αφού με δέκα ευρώ παραπάνω αγοράζεις διπλό... αλλά από την άλλη θα πρέπει να πετσοκόψω την οροφή για να το βάλω πάνω και επίσης οι σωλήνες θα κάνουν βόλτες σε όλο το case...Έχω και στο μυαλό μου να βάλω και ένα τεκ στον προσέσορα ποιο πολύ για πειραματισμό βέβαια...αλλά και για να αρχίσω να μπαίνω σιγά σιγά στις χαμηλές θερμοκρασίες και να μάθω πως θα κάνω σωστή μόνωση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkySurfer Φεβρουάριος 3, 2008 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Thermochill Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.