Jump to content

Ασχετος (καρα-ασχετος) τα φώτα σας

pmakr1416003456

Recommended Posts

Τι ξερω (ξεραδια) :

Μου καηκαν τα m-audio studio pro 3...90 ευρώ σαβουρα και δεν παιζει το αριστερο...Δεν ξαναπαιρνω m-audio μεγαλη απάτη για μενα....φτηνοηλεκτρονικα μεσα. Απο το 2007 τα ειχα και ζητημα να τα ειχα ανοιξει 2 μηνες συνολο...και το ενα πεθανε...

Λοιπον θελω να παρω ηχεια και για να επεξεργαζομαι ηχο στο pc (οχι πολλα πράγματα κοψε ραψε αντε και κανα εφε αλλα θελω να ακουω οσο πιο σωστα γινεται οσο λιγοτερο χρωματισμενα γινεται χωρις να δωσω μια περιουσια)

Βλέπω ταινιες...οποτε αν παρω 2.0 ηχεια να μπορω αργοτερα να αγορασω αλλα 3 απο τα ιδια και ενα woofer να το κανω 5.1 αργοτερα αν κερδισω το λοττο που δεν παιζω...

Τι δεν ξέρω :

Passive vs Active...Τι να προτιμησω; Συμφερει κατι τετοιο και αν ναι τι ενισχυτη χρειαζομαι; Με την προοπτικη αγορας και αποκδικοποιητη dts dd neo gero και τι αλλο εχει δεν ξερω κτλ στο μελλον που δεν ξερω ποσο κανουν.

Ακουσα τα Yamaha HS-50m (active) στον Νακα. Καλα μου ακουστηκαν σε σχεση με κατι ΚΡΚ στα ιδια λεφτα που μου φανηκαν μπουκωμενα στο μπάσο...

Αλλα αυτα ειχε, αυτα ειχε ορεξη να μου δειξει ο ανθρωπος και δεν ηθελα να τον πρηξω αλλο...

Εσεις τι προτεινετε να κανω;

Αυτα τα active ενα 300αρι στο νερο τα εχει ... μεταχειρισμενα δεν εχω βρει δυστυχως...

Συνδεονται με αποκωδικοποιητη;

Αυτα...

Αν δεν θες να χαλασεις λεφτά καλύτερα φτιάξτο.Το ηχείο απο οτι είδα στο google εχει και woofer και twitter οπου είναι απίθανο να έκαψες και τα δυο συνχρόνως.Αν δεν παίζουν και τα δυο το πιο πιθανό είναι να έχει χαλάσει το crossover η ακόμα καλύτερα για εσένα να έχει βγεί κάποιο καλώδιο.Δωσε το σε εναν ηλεκτρονικό να ρίξη μια ματιά πρώτα

τα ηχεια δεν εχουν καει και τα καλωδια ειναι οκ

Μεσα κατι εχει χαλασει απο τα ηλεκτρονικα

ρωτησα και μου ειπαν 30 ευρω περιπου να τα φτιαξω

και που ξερω αν την αλλη βδομαδα δεν χαλασει κατι αλλο, σκασει ενας πυκνωτης κτλ?

5 ευρώ μπορει να κανουν τα υλικα αλλα πληρωνεις και την εργασια γι αυτο παει 30+

Δεν θελω να παρω αλλα. Απλως εχω ηδη δωσει 90 + 30 παει 120. Και αν ξαναχαλασουν 150 κτλ κτλ (δεν μπορει να χαλασει κατι αλλο;)

Ακομα υπο σκεψη ειμαι

Παλληκάρι, για μονιτορ ρίξε ένα ματι & στο παρακάτω φόρουμ.

Παντως τα εν λογω yamaha και τα KRK ειναι απο τις καλυτερες επιλογες εκεί έξω, σε αυτες τις τιμές. Μακριά από Behringer, M-Audio.

Recording & P.A.

Computers

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.