Jump to content

Περίεργος ήχος μετασχηματιστη HP

sakis697

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Τώρα σίγουρα δεν ειναι σωστή κατηγορία αλλα δεν βρήκα που άλλου να το γράψω γιατι είμαι απο το κινητό.

Ο μετασχηματιστης μου απο το λάπτοπ όταν τον βάζω στο ρεύμα κάνει ένα ήχο. Ένα τσικ τσικ τσικ συνέχεια κ φυσικα δεν φορτιζει. Ξέρουμε τι μπορει να ειναι;

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Τον κάνει γενικά όταν κουμπώνει στην πρίζα ή όταν πάς να τροφοδοτήσεις το λάπτοπ ?

Λογικά κάποια επαφούλα μέσα κακάρωσε..κάποιο τρανζιστοράκι κάτι τις. Έχεις μετρήσει με πολύμετρο τί δίνει ? (λογικά δέν δίνει...).

Για επισκευή θέλει κάποιον ηλεκτρονικό...αλλά υπάρχει περίπτωση να σε συμφέρει με τα ίδια λεφτά του ηλεκτρονικού και κάτι + να πάς σε ένα συμβατό Universal adapter που θα σου μείνει και για άλλες χρήσεις.

Σχεδον ολα τα τροφοδοτικά ειναι switching power supply και δεν επισκευαζονται.Οποτε το πιο πιθανων πας για ενα καινουργιο

Μόνο όταν το βάζω στο ρεύμα είτε το έχω στον υπολογιστή είτε όχι. Άρα παει για νέο.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.