Jump to content

Nvidia GT635m θερμοκρασίες

GaMeMaSTeR

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω ένα Lenovo Z580 και έχει την Nvidia GT635m. Όταν παίζω παιχνίδια ανεβάζει θερμοκρασίες μέχρι 74 βαθμούς. Ο ανεμιστήρας όμως δουλέυει σε χαμηλές στροφές. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να αλλάζει τις στροφές του ανεμιστήρα;; Δοκίμασα 2-3 που υποτίθεται πως κάνουν αυτό αλλά δεν έκανα δουλειά.

Το msi afterburner είναι μεσα σε αυτά που δοκίμασες;

Κάνεις ενα profile για θερμοκρασίες και στροφές του ανεμιστήρα και εισαι οκ.Εγώ τουλάχιστον αυτό κανω.

Έβαλα το MSI AfterBurner 3.0.0 Beta6 αλλά η επιλογές του ανεμιστήρα είναι απενεργοποιημένες... Μήπως κάνω κάτι λάθος; Τι πρέπει να κάνω για να φτιάξω ένα προφιλ για θερμοκρασίες και στροφές;

Τωρα πρόσεξα οτι μιλάς για φορητό.Εδώ μαλλον αλλάζουν τα πράγματα γιατι και στον δικό μου φορητό δεν μπορω με το ίδιο προγραμμα να παιράξω το fan.(στα settings δεν έχει κάν την επιλογή)

Ίσως να μην αφήνει η κάρτα και οι drivers να αλλάξεις κάτι.

Δέν πιάνουν όλα τα software στα laptop. Τσέκαρες στο BIOS άν έχει κάποια επιλογή του στύλ low-dynamic όσον αφορά την συμπεριφορά του fan ?

Στο bios δεν έχει καμία επιλογή. Η Lenovo έχει μια εφαρμογή για power managment η οποία έχει μία λειτουργία "εκκαθάρισης σκόνης". Έτσι ανεβαίνουν οι στροφές του ανεμιστήρα και πέφτει 10 βαθμούς η θερμοκρασία. Αλλά δεν είδα πουθενά custom ρυθμίσεις των στροφών του ανεμιστήρα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.