Jump to content

Μνήμες για intel icore 920 ?

speedman_26

Recommended Posts

ε θα βαλεις 64 για να μην πηγαινει χαμενη.

Με 32 θα βλεπεις μονο 3,25 γιγα μνημης

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply
θα χρειαστείς format για να εκμεταλλευτείς παραπάνω από 3,5GB RAM

Δηλαδη και έξι γιγα να βάλω θέλει 64 bit ;

Ναι. Με 32bit OS θα βλέπει μόνο τα 3,2GB από τα 6.

Κατάλαβα. Το θέμα ειναι τα 64 bit έχουν ασυμβατοτητες και μπορει να μην το υποστηρίζουν κάποιες απο της συσκευές μου

Σπανια πλέον..

Δεν ειναι όπως παλιά

*S2

Ακριβώς όπως το λέει ο φίλος. Τι συσκευές έχεις που πιστεύεις ότι δεν θα παίξουν? Έγώ μόνο κάτι αρχαίες κάρτες tv και ήχου έχω βρεί.

Απλώς τα 64 δεν τσουλανε είχα διαβάσει οτι και ο firefox είχε σταματήσει υποστηρίξει στα 64

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Απλώς τα 64 δεν τσουλανε είχα διαβάσει οτι και ο firefox είχε σταματήσει υποστηρίξει στα 64

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Μαν βάλε στο μυαλό σου ότι στα x64 μπορείς να κάνεις εγκατάσταση 32αμπιτης εφαρμογής. Το ανάποδο δεν μπορείς.

Most programs designed for the 32-bit version of Windows will work on the 64-bit version of Windows. Notable exceptions are many antivirus programs.

Device drivers designed for the 32-bit version of Windows don't work on computers running a 64-bit version of Windows. If you're trying to install a printer or other device that only has 32-bit drivers available, it won't work correctly on a 64-bit version of Windows. To learn how to check for drivers, see Update a driver for hardware that isn't working properly or go to the device manufacturer's website. You can also get information about drivers by going to the Windows 7 Upgrade Advisor webpage.

Διάβασε και αυτό κακό δεν θα σου κάνει.

32-bit and 64-bit Windows: frequently asked questions

• 6 months later...

Πρεπει να υποστηριζει η μητρικη σου να παρνει 4αρα μνημη.Παντως εγω στον δικο μου εχω 12gb (6x2) και ειναι ολα οκ.

offtopic: το τροφοδοτικο σου νομιζω ειναι λιγο overkill για την συνθεση σου φιλικα παντα

:spell:

Πρεπει να υποστηριζει η μητρικη σου να παρνει 4αρα μνημη.Παντως εγω στον δικο μου εχω 12gb (6x2) και ειναι ολα οκ.

offtopic: το τροφοδοτικο σου νομιζω ειναι λιγο overkill για την συνθεση σου φιλικα παντα

:spell:

Τι ενοεις ;

Asus P6T Deluxe V2:

Memory 6 x DIMM, Max. 24 GB, DDR3 2000(O.C.)*/1866(O.C.)*/1800(O.C.)*/1600(O.C.)/1333/1066 Non-ECC,Un-buffered Memory

Triple channel memory architecture

Λογικά δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα με τις 3x4GB Vengeance που διάλεξες.

• 5 months later...

λογο οτι ειχα αλλες υποχρεωσεις ακομα δεν πηρα μνημες και ψαχνω για 16γιγα μιας και τωρα σε τετοια εποχη ειναι must εχετε να προτινεται κατι ?

ο υπολογιστης ειναι ακριβως αυτος που γραφω απο κατω

Για 16gb θέλεις 4x4gb. Με 4 modules στην μητρική σου δεν γίνεται. Θα μπερδευτούν τα πράγματα. Πάρε 3x4gb για να έχεις triple channel κανονικά. Δες αν θες αυτές:

1. Kingston KHX1600C9D3K3/12GX 12GB 1600MHz DDR3 Non-ECC CL9 DIMM (Kit of 3) XMP | Skroutz.gr

2. Corsair Vengeance 12GB DDR3-1600 Kit (3x4GB, PC3-12800, 9-9-9-24) | Skroutz.gr

Για 16gb θέλεις 4x4gb. Με 4 modules στην μητρική σου δεν γίνεται. Θα μπερδευτούν τα πράγματα. Πάρε 3x4gb για να έχεις triple channel κανονικά. Δες αν θες αυτές:

1. Kingston KHX1600C9D3K3/12GX 12GB 1600MHz DDR3 Non-ECC CL9 DIMM (Kit of 3) XMP | Skroutz.gr

2. Corsair Vengeance 12GB DDR3-1600 Kit (3x4GB, PC3-12800, 9-9-9-24) | Skroutz.gr

εχω και αλλες 3x1gb corsair πανω

απορια αν παρω 6 σετ απο αυτες που προτινεις κανω ομως 24 σε triple channel πραμα ππου υποστηριζει η μητρικη μου

Αν θέλεις να κρατήσεις και τις 3x1 τότε υπάρχει ένα ρίσκο συμβατότητας (και πας για 15gb, όχι 16, για αυτό μπερδεύτηκα). Εγώ θα τις έδινα και θα έκανα καθαρή τοποθέτηση 3 καινούργιων ή 6 όπως λές, αν και δεν ξέρω για ποια χρήση χρειάζεσαι 24gb. Εσύ ξέρεις. Σε αυτήν την περίπτωση, πάλι για να μην έχεις θέμα συμβατότητας θα πήγαινες σε σετ των 6 όπως αυτό Corsair Vengeance 24GB DDR3-1600MHz (CMZ24GX3M6A1600C9) | Skroutz.gr. Αν βάλεις 6 τότε δουλεύει το triple channel με 2 dimm-άκια ανά κανάλι.

Αν αποφασίσεις να κρατήσεις τις 3x1 τότε θα πρέπει οι άλλες να είναι ίδιων χαρακτηριστικών, ει δυνατόν και ίδιας εταιρείας και το ίδιο μοντέλο και θα πρέπει να τις τοποθετήσεις ζευγαρωτά με τις 4άρες, δηλαδή: (4+1)-(4+1)-(4+1)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.