Jump to content



ΜΠΙΧΛΑ!! Τα φώτα σας w/c gurus Please!!


Staba

Recommended Posts

Αφου εχεις το υγρο-νερο ή οτιδηποτε αλλο τελωσπαντων..... συμπληρωνεις τα 5-7ml στο κυκλωμα και κανει εναν απαλο αφρο ( μονο οταν περναει απο την τρομπα ) οπου διαρκει ΜΟΝΟ μεχρι να εξουδετερωσει καθε βακτηριο οπου βρισκεται στο υγρο σου..... επειτα "ηρεμει" - ομογενοποιειται και παραμενει το κυκλωμα σου καθαρο χωρις αλγη κτλ κτλ απο χρονο και βαλε.....:)

Σε γενικες γραμμες δεν αφηνει κανενα καταλοιπο ( στην πρωτη εφαρμογη σαφως θα δεις γιατι θα βγει ΟΛΗ η μπιχλα - μουργα απο το κυκλωμα σου ..... ψυγεια - block κτλ κτλ ) και εξαφανιζει το "φαινομενο" του ενυδρειου ;)

Ετσι ξεχνας "πρασινιλες" στον χαλκο και μαυριλες στο Nickel ;) ( τα εχω και τα δυο στο κυκλωμα μου ) .

Εγω δουλευω με WFI σχεδον 1L και 5-7ml Korsolex χωρις να σκεφτομαι αλλαγη υγρου για πολυ καιρο μα ΠΟΛΥ καιρο...... :D

Μηπως εχεις φωτο απο το wfi που χρησιμοποιεις?

Link to comment
Share on other sites

Βρε αγορινα εχω 9 μηνες απο την μερα που το εβαλα...... που να εχω την συσκευασια του WFI?????? xaxaxaxa ειναι καπου σε καμια χωματερη τωρα.......

Βασικα τοοοοτε ΔΕΝ εδωσα και καποια προτιμηση να σου πω την αληθεια.....

Κοιτα μην βαλει κανενας "ορό" ειναι εντελως ασχετο.....χαχαχαχα εκει εχουμε ποσοστα Νατριου αν θυμαμαι καλα.....

WFI= Water For Injection θελουμε χωρις πυρετογονα κτλ κτλ :D με τα ολιγης "απεσταγμενο νερακι" .

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Επανέρχομαι μετά από καιρο...τον ιανουάριο έλυσα τα μπλοκ τα καθάρισα με οδοντόβουρτσα, έβαλα και στο rad την οδοντόβουρτσα (την έφαγα με το dremel για να χωρά σε είσοδο - έξοδο) και το έτριψα να φύγουν τα άσπρα που είχαν χτιστεί, τρελό ξέπλυμα και κούνημα και το έβαλα να δουλέψει με φίλτρο και άλλη παρτίδα σωλήνες. μετά από 6 μέρες έβγαλα το φίλτρο γιατί περιορίζει πολύ την ροη και περιέργως χθές που έκανα ένα τσεκ ρεζερβουάρ και σωλήνες ήταν τζάμι, το φιλτράκι έκανε δουλειά στα αιωρούμενα σωματίδια...Οι σωλήνες δεν έχουν αλλάξει χρώμα ούτε θολώσει, οπότε δεν πρέπει να αφησαν εκ νέου plastisizer. πρέπει να ήταν μάπα οι προηγούμενοι.....

βέβαια τον ιούνιο που θα τα αλλάξω όλα , θα δώ αν έχει χτιστεί πάλει μπίχλα στις εισόδους του rad....δεν την γλυτώνει πάει για πειράματα ....

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Ρε παιδια να ρωτησω και εγω που εχω φαει το κολλημα με τους σωληνες με αυτους θα εχω παλι θεμα με plastisizer?

Απο τον Φλεβαρη εως τωρα κανεις στο OCN δεν παραπονεθηκε για placticizer στη σειρα ADVANCED. Μονο οτι ειναι πιο δυσκαμπτος εχει αναφερθει. Απο μερα σε μερα περιμενω να ερθει κ το δικο μου advanced LRT απο εδω:

Primochill PrimoFlex Advanced LRT 7/16" ID - 5/8" OD (11-16mm) Tubing : Onyx Black |Specialtech UK Water Cooling Shop

Ενημερωτικα, αν ρωτησεις το eworld, ενδεχομενως να μπορει να σου φερει κ αλλα μεγεθη/χρωματα!

Link to comment
Share on other sites

ElGreco ευχαριστω πολυ φιλε μου για την απαντηση μερικες ωρες που διαβαζω απο εδω και απο εκει και εγω στο ιδιο κατεληξα.

Μιας και πολυ πιο σχετικος μπορεις να δωσεις τα φωτα σου και στο αλλο post μου?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Λοιπόν προχθές που λύθηκε η υδρόψυξη μετα απο 6-7 μήνες, το rad είνει πεντακάθαρο και το res δεν είχε καθόλου ασπρίλες. και αυτά μόνο με ένα καλό τρίψιμο καθάρισμα και αλλαγή σωλήνων με άλλο τύπο. οπότε επιβαιβαιώνω ότι το άσπρο ήταν plastisizer. υγρο είχα χρησιμοποιήσει το ίδιο. Αν δεί κανείς το ίδιο στο συστημα του να ξέρει να αλλάξει σωλήνες. Οι πολύ μαλακοί είναι ύποπτοι για plastisizer , καθάρισμα με μηχανικά μέσα ,όχι ξύδια και μ@@κίες. Τρίψιμο μπλοκ, ψυγεία και στο ρεζερβουάρ βάλτε σαπουνόνερο και φασόλια! ναι φασόλια! κουνήστε καλα΄και θα λάμψει, χωρίς να χαρακτεί....flush με μπόλικο νερό ξέβγαλμα με απιονισμένο και ένα χέρι κόκκινo wfi και είστε τζετ!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.