Jump to content

Μετακόμιση

Wizard!

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εκτός από το άθλιο clicknmove.eu, ξέρετε κάποιο άλλο site που να μπορείς να πάρεις προσφορές για μετακόμιση;

Μετράνε επίσης και εταιρίες που έχετε προσωπική εμπειρία σαν προτάσεις.

Από clicknmove.eu, έχω εμπειρία από το πρακτορείο που εμφανίζεται μέσω του χρήστη christine, ο οποίος είναι και ο κορυφαίος στις προσφορές.

Κορυφαίοι μεταφορείς, αλλά θέλει λίγο "καλή" κουβέντα στα λεγόμενα και στις λεπτομέρειες που θέλεις να δώσεις γιατί έχουν πολλές δουλειές και κάπου κάτι ξεχνάνε.

Φίλος, επίσης μετακόμισε μαζί τους και έμεινε ικανοποιημένος. Αυτό που μου άρεσε ήταν ότι ήταν απόλυτοι επαγγελματίες, έκαναν παραπάνω από όσα είχαμε συμφωνήσει χωρίς να ζητήσουν έξτρα χρήματα και δεν είχαμε ούτε μία φθορά. Μακράν η πιο ξεκούραστη μέρα της μετακόμισης μας (τριάρι).

Από clicknmove.eu, έχω εμπειρία από το πρακτορείο που εμφανίζεται μέσω του χρήστη christine, ο οποίος είναι και ο κορυφαίος στις προσφορές.

Κορυφαίοι μεταφορείς, αλλά θέλει λίγο "καλή" κουβέντα στα λεγόμενα και στις λεπτομέρειες που θέλεις να δώσεις γιατί έχουν πολλές δουλειές και κάπου κάτι ξεχνάνε.

Φίλος, επίσης μετακόμισε μαζί τους και έμεινε ικανοποιημένος. Αυτό που μου άρεσε ήταν ότι ήταν απόλυτοι επαγγελματίες, έκαναν παραπάνω από όσα είχαμε συμφωνήσει χωρίς να ζητήσουν έξτρα χρήματα και δεν είχαμε ούτε μία φθορά. Μακράν η πιο ξεκούραστη μέρα της μετακόμισης μας (τριάρι).

Για στείλε κάποιο τηλέφωνο Γιάννη, γιατί με το click δε βγάζω άκρη... Τους ξέχεσα εχθές...

Ρώτα αν είναι οι "christine" στο clicknmove, η κα Χριστίνα απαντά τα τηλέφωνα άλλωστε :p

Ρώτα αν είναι οι "christine" στο clicknmove, η κα Χριστίνα απαντά τα τηλέφωνα άλλωστε

Στο ένα τηλέφωνο που πήρα (κινητό) μου βγήκε μήνυμα ότι ο αριθμός δεν υπάρχει.

Στο σταθερό που πήρε, βγήκε ένας κύριος... Πουθενά το Χριστινιώ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.