Jump to content

πολυ φτηνο tablet

sakinor

Recommended Posts

τωρα τελευταια αναζητω ενα φτηνο tablet μεχρι 160ευρω το πολυ (απο kotsovolos κυριως) ωστε να εχω κατι να κανω στα ταξιδια που κανω αλλα και γενικα

αυτο που θελω ειναι μια ποιοτικη κατασκευη,γνωστη εταιρια,διπυρινος,καλη αναλυση ,8" και ισχυρη μπαταρια.

η χρηση που προριζεται ειναι web με wifi, ταινιες με ελλ.υποτιτλους,και παιχνιδια android.

πιστευω πως με Intenso Tab 814 8" (8GB) | Skroutz.gr αυτο θα μεινω καλλυμενος?

εσυ τι λετε? ευχαριστω:help1:

Από χαρακτηριστικά φένεται καλό, σαν ποιότητα μην περιμένεις και πολλά. ;) Πρώτο πρόβλημα που μπορεί να συναντήσεις ας πούμε, μπορεί να είναι το γρήγορο άδειασμα της μπαταρίας ή το κακό σήμα στο wifi του.

Όταν ήμουν Ελλάδα έτυχε και είδα το συγκεκριμένο tablet στον Κ, είχα και το ainol aurora μαζί μου για σύγκριση. Τo spec είναι τίμιο για τα λεφτά και μου άρεσε το υλικό που έχει υφή σαν λάστιχο που δίνει καλή αίσθηση στο πιάσιμο. Τα αρνητικά του είναι η οθόνη, ακόμα και στο μέγιστο της φωτεινότητας δε το βρήκα ούτε αρκετά φωτεινό, μέτριο σε οξύτητα και τα χρώματα ήταν ξεπλυμμένα σε σχέση με το ips lg panel του aurora.

Δεν είναι άσχημο, αν σκεφτείς οτι με 159 απλά το τσιμπάς από φυσικό κατάστημα και αν υπάρξει πρόβλημα το αφήνεις σε ένα κατάστημα αντι να το στέλνεις Κινα.

Διπήρυνο είναι με 1GB RAM, για τις καθημερινές εφαρμογές, pdf, διαδίκτυο, video, skype κλπ. θα είναι μια χαρά. Παιχνίδια δεν παίζω συχνά στο android αλλά για casual τύπου angry birds και τέτοια μια χαρά θα είναι επίσης. Για πιο απαιτητικά 3D παιχνίδια δε περιμένω να βάζει φωτιά, ίσως κάποιος με παρόμοιο επεξεργαστή γνωρίζει καλύτερα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.