anonymous-root Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2004 Έχω την gigabyte 8i875p ultra (=8knxp) και το θέμα είναι ότι το ανεμιστηράκι στο chipset κάνει υπερβολικό θόρυβο. Υπερβολικό θόρυβο κάνει επίσης και ο ανεμιστήρας του επεξεργαστή (p4 northwood). Έχει κανείς να προτείνει καμμιά λύση μέχρι 20 Eυρώ; Δεν ζητάω πολύ τρελά πράματα. Ευχαριστώ.ΥΓ: λέτε να υπάρξει πρόβλημα αν βγάλω τελείως τον ανεμιστήρα του chipset; Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Σεπτέμβριος 12, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 τα καθάρισες τα ανεμηστηράκια ?> μηπως εχουν μαζέψει σκόνι ?του chipset ποσο θόρυβο μπορει να κάνει ? Αν το βγάλεις δεν θα υπάρξει πρόβλημα αν και θα ανεβεί η θερμοκρασία αλλα και η ψύκτρα που εχει ειναι αρκετή . .. Δεν θα συνηστούσα να τον βγάλεις ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Σεπτέμβριος 12, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Μπορείς επίσης να αφαιρέσεις το αυτοκόλητο πάνω από τον ανεμιστήρα και να ρίξεις μία σταγόνα λάδι μηχανής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Σεπτέμβριος 12, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Έχω ίδια μητρική και όντως το cooleraki του chipset είναι εκνευριστικό. Εγώ το άλλαξα με ένα 4άρι Akasa και βρήκα την ησυχία μου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARK Σεπτέμβριος 12, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Βγάλτο εντελώς.Σε κάθε νέα μητρική που παίρνω αυτό κάνω χωρίς ποτέ κανένα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Σεπτέμβριος 12, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 αντισκουριακό ειχα ρίξει και ηταν ok.. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.