anonymous-root Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2004 Έχω την gigabyte 8i875p ultra (=8knxp) και το θέμα είναι ότι το ανεμιστηράκι στο chipset κάνει υπερβολικό θόρυβο. Υπερβολικό θόρυβο κάνει επίσης και ο ανεμιστήρας του επεξεργαστή (p4 northwood). Έχει κανείς να προτείνει καμμιά λύση μέχρι 20 Eυρώ; Δεν ζητάω πολύ τρελά πράματα. Ευχαριστώ.ΥΓ: λέτε να υπάρξει πρόβλημα αν βγάλω τελείως τον ανεμιστήρα του chipset;
LordOfRings Σεπτέμβριος 12, 2004 #2 Σεπτέμβριος 12, 2004 τα καθάρισες τα ανεμηστηράκια ?> μηπως εχουν μαζέψει σκόνι ?του chipset ποσο θόρυβο μπορει να κάνει ? Αν το βγάλεις δεν θα υπάρξει πρόβλημα αν και θα ανεβεί η θερμοκρασία αλλα και η ψύκτρα που εχει ειναι αρκετή . .. Δεν θα συνηστούσα να τον βγάλεις ...
wrong method Σεπτέμβριος 12, 2004 #3 Σεπτέμβριος 12, 2004 Μπορείς επίσης να αφαιρέσεις το αυτοκόλητο πάνω από τον ανεμιστήρα και να ρίξεις μία σταγόνα λάδι μηχανής.
SirGeorge Σεπτέμβριος 12, 2004 #4 Σεπτέμβριος 12, 2004 Έχω ίδια μητρική και όντως το cooleraki του chipset είναι εκνευριστικό. Εγώ το άλλαξα με ένα 4άρι Akasa και βρήκα την ησυχία μου..
ARK Σεπτέμβριος 12, 2004 #5 Σεπτέμβριος 12, 2004 Βγάλτο εντελώς.Σε κάθε νέα μητρική που παίρνω αυτό κάνω χωρίς ποτέ κανένα πρόβλημα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.