kalxas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2004 Παρακαλώ να απαντήσουν μόνο όσοι από εσάς έχετε εγκαταστήσει και δουλέψει με το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ευχαριστώ για την κατανόηση Έχω την έκδοση 6.0.2.1039 με την οποία έχω γράψει κανονικά data DVD χωρίς κανένα πρόβλημα, με το dvd shrink είχα δημιουργήσει το φάκελο video_ts το μέγεθος του οποίου ήταν φυσιολογικό, στη προσπάθεια να γράψω DVD μετέφερα το φάκελο video_ts και διαπίστωσα ότι το πρόγραμμα το καταλάβαινε ως 58,7 GB με αποτέλεσμα να μη με αφήνει το το γράψω πάνω στο δισκάκι. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος από εσάς το ίδιο πρόβλημα και πως το έχει αντιμετωπίσει δυστυχώς το κορυφαίο πρόγραμμα nero δεν λειτουργεί με το εξωτερικό recorder NEC 2510A που έχω Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Σεπτέμβριος 12, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Εγώ το είχα αυτό ( τώρα έχω το media creator 7 ) και χρειάζεται το patch αν θυμάμαι καλάhttp://www.roxio.com/en/support/uk/winoncd/software_updates_wocd.jhtml Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalxas Σεπτέμβριος 24, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 ευχαριστώ borg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.