GeorgeVasil Μάρτιος 23, 2013 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2013 microtik παιζει σε αυτο το μαραφετι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ximaira Μάρτιος 23, 2013 Author #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2013 Εχω τις παρακατω ερωτησεις αν μπορει καποιος να βοηθησει. Υπαρχει καποιο προγραμμα απομακρυσμενης διαχειρισης τυπου teamviewer. Υπαρχει τροπος να ακουω ραδιο (ελληνικους σταθμους) μεσω internet ? Δοκίμασες με winamp; Μπορείς να το κάνεις εγκατάσταση μέσω wine. Δες . Η μετά από εδώ δοκίμασε το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 23, 2013 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2013 [MENTION=1392]GeorgeVasil[/MENTION]Pi-Point :: Home Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάρτιος 23, 2013 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2013 [MENTION=1392]GeorgeVasil[/MENTION]Pi-Point :: HomeMerci !Κυριως για εκμαθηση mikrotik ρωτησα αλλα και αυτο καλη φαση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 24, 2013 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2013 microtik παιζει σε αυτο το μαραφετι?Δεν το λυπάσαι το καημένο το βατόμουρο; Τι σου έκανε και θέλεις να το βασανίσεις έτσι;Πέραν της πλάκας, δεν παίζει. Για εκμάθηση μπορείς να στήσεις σε ένα παλιό pc ή νομίζω παίζουν και virtual host images. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ximaira Μάρτιος 25, 2013 Author #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2013 Μόλις του φόρτωσα Kali Linux. Είναι η νέα έκδοση του BackTrack. Το μόνο μειονέκτημα που βλέπω μέχρι στιγμής είναι ότι αργεί να μπουτάρει.Ένα σφάλμα που μου βγάζει όταν ανοίγω τον Browser δεν νομίζω να είναι κάτι θα το διορθώσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 13, 2013 #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2013 Φούρνος μικροκυμμάτων με το raspi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 25, 2013 #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2013 Τσίμπησα κι εγώ και περιμένω... Άντε να δούμε! Μέχρι στιγμής έχω λιώσει στο αρντουίνινγκ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Αύγουστος 1, 2013 #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2013 Ποσο παιζει σε τιμη πλεον το raspberry; Θα με ενδιεφερε αν μπορει να παιξει το ρολο του κατεβαστηρι/media player με εξ. δισκο σε οποιαδηποτε tv Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 1, 2013 #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2013 32 lires amazon uk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ximaira Αύγουστος 2, 2013 Author #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2013 41€ και κάτι στο ebay Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 2, 2013 #32 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2013 Raspberry Pi Hosting | Raspberry Pi colocation - PCextremeΑφού το τσαμπέ collocation στην edis.at έκλεισε πριν καν αρχίσει, αυτοί οι Ολλανδοί προσφέρουν σε εξευτελιστική τιμή (3€/μήνα) το collocation του raspberry ή αν θέλετε μπορείτε να πληρώσετε για ένα νέο και να σας το στήσουν αυτοί. 100Mbps γραμμή και 500GB/μήνα ipv4 και ipv6. Το μόνο μείον είναι ότι ως τώρα λόγω φόρτου εργασίας αργούν αρκετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgentCain Αύγουστος 2, 2013 #33 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2013 Είναι πάντως ακριβό ακόμα (για το τι είναι και πόσο έπρεπε να κοστίζει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 2, 2013 #34 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2013 Το collocation ή το pi; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgentCain Αύγουστος 2, 2013 #35 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2013 το pi Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Αύγουστος 2, 2013 #36 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2013 Ποσο παιζει σε τιμη πλεον το raspberry; Θα με ενδιεφερε αν μπορει να παιξει το ρολο του κατεβαστηρι/media player με εξ. δισκο σε οποιαδηποτε tvΝομίζω έχει ξανα αναφερθεί οτι δε την παλεύει με πολλά connections. 2 με 3 torrents το πολύ να μπορεί να χειριστεί.Βέβαια ας μας το πεί και κάποιος που το έχει γιατί και εμένα με ψύνει για torrent client με τόση κατανάλωση αλλά και για media player στην tv στο υπνοδωμάτιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 3, 2013 #37 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2013 το piΤι άλλο παίζει στην κατηγορία του με 40-50€; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 3, 2013 #38 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2013 Νομίζω έχει ξανα αναφερθεί οτι δε την παλεύει με πολλά connections. 2 με 3 torrents το πολύ να μπορεί να χειριστεί.Βέβαια ας μας το πεί και κάποιος που το έχει γιατί και εμένα με ψύνει για torrent client με τόση κατανάλωση αλλά και για media player στην tv στο υπνοδωμάτιο.Έχει 700MHz cpu που κλοκάρεται και 512MB ram (μείον 16MB που πάνε κατ' ελάχιστον στη GPU). Νομίζω ότι δεν έχει πρόβλημα με τα connections. Αν θα το περιορίσει κάτι είναι ο κοινός δίαυλος usb και ethernet που έχει να κάνει με την ταχύτητα και όχι με τον αριθμό των συνδέσεων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgentCain Αύγουστος 3, 2013 #39 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2013 Τι άλλο παίζει στην κατηγορία του με 40-50€;Υπάρχει το beagleboardΤο θέμα δεν ειναι ποιες είναι οι εναλακτικές. Το θέμα είναι ότι στα $35 το pi είναι πολύ τίμιο, αρκεί να το πάρεις σε αυτή τη τιμή. Με κείνα και με τούτα όμως τα $35 γίνονται €40, εμένα μου χαλάει την εικόνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Αύγουστος 3, 2013 #40 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2013 Αν θα το περιορίσει κάτι είναι ο κοινός δίαυλος usb και ethernet που έχει να κάνει με την ταχύτητα και όχι με τον αριθμό των συνδέσεων.Αυτό είναι το μόνο ουσιαστικό πρόβλημα. Τα άλλα είναι θέματα λογισμικού και λύνονται με τις σωστές επιλογές/ρυθμίσεις ή θα λυθούν στην πορεία.Σαν εναλλακτική πρόταση δείτε το Beaglebone Black.Σε πιο μεγάλα (και ακριβά) boards παίζουν πολλά (π.χ. Wandboard). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts