aposporis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2013 Καλημέρα.Ψάχνω ένα πολυμηχάνημα, με φαξ, για ένα μικρό δικηγορικό γραφείο. Τυπώνουν περίπου 3.000 σελίδες το μήνα, 90% μαύρο κυρίως. Έχω πολύ καλή εμπειρία με Brother και τα αναλώσιμα τους είναι πάμφθηνα από το ebay.de αλλά θα προτιμούσα μια λύση από Αθήνα πλευρά.Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας OKI c5750 και ένας OKI MB470 αλλά από τη πρώτη στιγμή δε μείνανε ευχαριστημένοι και θέλουν άλλη μάρκα, για ψυχολογικούς λόγους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Μάρτιος 11, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2013 Konica-Minolta leasing και καθαρίσατε από αναλώσιμα και βλάβες για 3 χρόνια.Πληρώνετε μόνο για το μίσθωμα και το χαρτί που θα καταναλώνετε και μετά τα 3 χρόνια, με την ανανέωση του συμβολαίου, σας φέρνουν άλλο μηχάνημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aposporis Μάρτιος 19, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2013 Πήρα τη προσφορά από τη konica αλλά είναι αρκετά πάνω από αυτό που μου έθεσαν ως όριο.Και ο εκπρόσωπος που μίλησα ήταν ευγενικός και συνεργάσιμος.Οπότε συνεχίζω το ψάξιμο. Δεν έχει κανείς καμιά δοκιμασμένη λύση;Βρίσκω διάφορα μηχανήματα αλλά ανησυχώ στη πράξη πώς θα δουλεύουν.Είναι κ μεγάλα τα κόστη για να πεις ότι κάνω μια δοκιμή και βλέπουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nightElf Μάρτιος 19, 2013 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2013 ΚΑΤ αρχήν αν μπορείς να πεις το κόστος για την αγορά του πολύμηχανήματος. Εγώ προσωπικά πήρα το Brother MFC-J6910DW. Σήμερα μου ήρθε και σε λίγες μέρες θα το έχω ετοιμασει. Η γνώμη μου είναι πάρτε ένα καλό, με πολλές δυνατότητες που μπορούν να αξιοποιηθούν και μετέπειτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Μάρτιος 19, 2013 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2013 Πήρα τη προσφορά από τη konica αλλά είναι αρκετά πάνω από αυτό που μου έθεσαν ως όριο.Και ο εκπρόσωπος που μίλησα ήταν ευγενικός και συνεργάσιμος.Οπότε συνεχίζω το ψάξιμο. Δεν έχει κανείς καμιά δοκιμασμένη λύση;Βρίσκω διάφορα μηχανήματα αλλά ανησυχώ στη πράξη πώς θα δουλεύουν.Είναι κ μεγάλα τα κόστη για να πεις ότι κάνω μια δοκιμή και βλέπουμε.τι κόστος σου είπαν για ποιο μηχάνημα και αν μίλησες direct με κόνικακαι τι κόστος έχεις εσυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aposporis Μάρτιος 20, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2013 Καλημέρα. Πήρα στη konica και με πήρε πωλητής τους αργότερα. Το email του πάντως ήταν της konica. Μου έδωσε 2 λύσεις. Είτε να αγοράσω μηχάνημα 800+φπα ευρώ είτε leasing με 65 το μήνα για 2000 σελίδες. Το οποίο είναι καλή λύση αλλά αν λειτουργούσε ο παραπάνω oki θα τύπωνα με λιγότερα. Επειδή το μηχάνημα θα πάει σε δικηγορικό γραφείο και όσο να είναι οι δικηγόροι είναι λίγο περίεργοι ψάχνω μια bulletproof λύση. Ίσως πάω σε ασπρόμαυρο laser για το μεγάλο όγκο ώστε να έχω χαμηλό κόστος και για τα λίγα έγχρωμα σε inkjet με αναγεμισμένα. Ακόμα το ψάχνω. Δε τυπώνουν και πολλά. Γύρω στις 1000 μαύρο και 100 με χρώμα ανά μήνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaio85 Μάρτιος 20, 2013 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2013 Εγω για laser εκτυπωτες μονο samsung προτιμω.Αξιόπιστοι. Όσο για τα αναλώσιμα κυκλοφορούν συμβατά και επαναγεμιζόμενα τονερ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aposporis Μάρτιος 20, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2013 Σήμερα καταλήξαμε ότι θέλει ένα και να τα κάνει όλα... ( δικηγόροι σου λένε ). Μάλιστα είδε το Xerox Workcentre 6015Ν Laser από πλαίσιο. Τα oki δε τα θέλει με καμία δύναμη. Και μετά από τρελό ψάξιμο με συμβατά toner drum fuser belt του έριξα το κόστος κάτω από 1 cent τη σελίδα. Τι να πω ...Δικηγόροι Από samsung δεν έχω καμία εμπειρία και όσο έψαξα μου φάνηκαν ακριβοί. Brother το είχα σκεφτεί από την αρχή γιατί έχω καλή εμπειρία και πάμφθηνα μελάνια από Γερμανία αλλά θέλει laser! Έχει κανείς εμπειρία με Xerox; Καμία άλλη πρόταση μήπως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nightElf Μάρτιος 20, 2013 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2013 Εξήγησε του ότι τώρα πια οι inkjet είναι πια οικονομικοί και δείξει του και αυτό που σε είπα γιατί ως δικηγορος θα χρειαστεί και να σκαναρει είτε α4 είτε α3. Εγώ που το πήρα είμαι παρά πολύ ικανοποιημένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aposporis Μάρτιος 21, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2013 Του είπα ότι στη χειρότερη θα πληρώνει 0,002 τη σελίδα με brother και επιμένει στον laser με 10x τιμή ανά σελίδα. Τι άλλο να πω μετά; Ακόμα και μια προσφορά που πήρα από εταιρία όπου ζήταγα laser, μου έστειλαν για HP inkjet επαγγελματικό. Δικηγόροι ... Αν μετά μου πει ότι ο laser δε κάνει, θα του λέω "τρέχα στο πλαίσιο". Link to comment Share on other sites More sharing options...
aposporis Μάρτιος 29, 2013 Author #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 Έχει κανείς εμπειρία με αυτά τα μηχανήματα ;;Lexmark CX410EWorkCentre 6505 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellhnas Μάρτιος 29, 2013 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 Τον Lexmark X264dn εχω εγω για το μαγαζι. ΔΕΝ ειναι εγχρωμος γιατι τοτε δεν με πειραζε, αλλα, αν τωρα διαλεγα απο την αρχη θα πηγαινα για εγχρωμο γιατι μερικες φορες μου χρειαστηκε.Οσο για το μηχανημα: κανενα προβλημα απολυτως ως τωρα. Στο δικτυο δουλευει αψογα, το τονερ του απο τον Σεπτεμβριο δεν μου εχει τελειωσει ακομη, το fax του δουλευει οπως πρεπει,οπως και ολες οι λειτουργιες του. Ακομη μπορω να βρω και αναγεμισμενο τονερ πολυ πιο οικονομικοκαι για περισσοτερες εκτυπωσεις απο οτι το γνησιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aposporis Απρίλιος 12, 2013 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2013 Μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα καταλήξαμε στον oki mc562dn με 3ετές συμβόλαιο συντήρησης.Η πρώτη μου εντύπωση με το μηχάνημα είναι πολύ καλή αλλά θα φανεί καλύτερα τις επόμενες μέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.