xylokastro Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2004 έχω μια ιδέα , επειδή σχεδόν το 100% των χρηστών του thelab ασχολείτε με το αθλημα του o/c δεν θα ήταν καλή ιδέα να φτιάχναμε ένα site για το o/c με reviews , how to's και με βάσεις δεδομένων απο άλλα sites? ακούω σχόλια έχω σκεφτεί και ονομασία lol www.overclockersgr.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 11, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 να σε πω ρε παλικαρι....παντα καλοπροαιρετα βεβαια οτι θα σου πω......δεν διαγραφεις καλυτερα το θρεντ σου?πιστευω οτι ο λαμπης μια χαρα site ειναι και μια χαρα βαση δεδομενων αποτελει........οποτε λιγο ακυρη η ιδεα σου....φιλικα παντα,γιωργος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Σεπτέμβριος 11, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 Και μετά τι θα γράφουμε στο TheLab?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Σεπτέμβριος 11, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 εννοώ ξεχωριστά απο το thelab(ή ένα τμήμα του)δεν κατηγορώ το thelab Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Σεπτέμβριος 11, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 Για δες λίγο:http://www.thelab.gr/forumdisplay.php?s=&forumid=50Κάτι τέτοιο έχεις στο μυαλό σου?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Σεπτέμβριος 11, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 όχι , εννοώ ένα ξεχωριστό site Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 11, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 εγω ξαναπροτεινω να κλεισουμε το θεμα εδω....χωρις παρεξηγηση ξυλοκαστρο.....απλα ρε διλε κανενας δεν εχει νιωσει την αναγκη να γινει κατι τετοιο......ειμαστε υπερευχαριστημενοι με τον λαμπη και την ενημερωση του σε θεματα οβερκλοκιν.......ασε που το λινκ που εδωσες μοιαζει υπερβολικα με αλλο σαητ το οποιο ηδη υπαρχει στην ελλαδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Σεπτέμβριος 11, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 Υπάρχει κι αυτό: http://www.thelab.gr/reviews/index.php?s= Πρέπει οπωσδήποτε να φτιάξουμε site?Ας φτιάξουμε ένα με pr0n!!!Έχουμε έτοιμο και τον ένα - τουλάχιστον - admin.... Endu???Που γυρίζεις??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Σεπτέμβριος 11, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 Αρχική απάντηση από xylokastrowww.overclockersgr.gr υπαρχει site www.overclockers.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 12, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Αρχική απάντηση από xylokastro έχω μια ιδέα , επειδή σχεδόν το 100% των χρηστών του thelab ασχολείτε με το αθλημα του o/c δεν θα ήταν καλή ιδέα να φτιάχναμε ένα site για το o/c με reviews , how to's και με βάσεις δεδομένων απο άλλα sites? ακούω σχόλια έχω σκεφτεί και ονομασία lol www.overclockersgr.gr Και σε τι ακριβως θα διαφερει απο το thelab γιατι εγω με το μικρο μου μυαλο δεν μπορω να καταλαβω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Σεπτέμβριος 12, 2004 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Σεπτέμβριος 12, 2004 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 11:26] Και σε τι ακριβως θα διαφερει απο το thelab γιατι εγω με το μικρο μου μυαλο δεν μπορω να καταλαβω :eek: :eek: :confused: και εγω αυτην την απορια εχω ? > . Χμμ ....??:...: :...: :...: :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Σεπτέμβριος 13, 2004 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Εγώ αρκούμε με την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και απ ότι φαίνεται η συντριπτική πλειοψηφία των μελών.Αρα δεν υπάρχει λόγος μιας άλλης εκτενούς εφαρμογής στην οποία θα στηρίζεται το TheLab. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpower Σεπτέμβριος 13, 2004 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 εχεις κατι ιδεες ωρες ωρες....:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Σεπτέμβριος 13, 2004 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Πολυ καλι ιδεα!!!! Μπραβο ξυλοκαστρο!!!Να ανοιξουμε ενα site www.noobclockers.gr να σε κανουμε mod με admin τον terminator και να βαζεται εκει τις τρομερες ιδεες σας και ας καθομαστε εμεις στο λαμπ να πλεκουμε πουλοβερ!!!!Συγχαρητηρια παντως γιατι νομιζα το ο jimk ειχε ανοιξει το πιο ακυρο θρεαντ αλλα το ξεπερασες με μεγαλη ευκολια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 13, 2004 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Παιδιά,το ξαναλέω, χαλαρώστε λίγο με τα σχόλια... οκ, άκυρη η ιδέα, αλλά δεν υπάρχει λόγος να το τραβάμε τόσο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 13, 2004 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από Daidalos Πολυ καλι ιδεα!!!! Μπραβο ξυλοκαστρο!!! Να ανοιξουμε ενα site www.noobclockers.gr να σε κανουμε mod με admin τον terminator και να βαζεται εκει τις τρομερες ιδεες σας και ας καθομαστε εμεις στο λαμπ να πλεκουμε πουλοβερ!!!! Συγχαρητηρια παντως γιατι νομιζα το ο jimk ειχε ανοιξει το πιο ακυρο θρεαντ αλλα το ξεπερασες με μεγαλη ευκολια!! Αρχική απάντηση από ShamanΑς φτιάξουμε ένα με pr0n!!!Έχουμε έτοιμο και τον ένα - τουλάχιστον - admin.... Endu???Που γυρίζεις??? βρε δεν είμαι admin μη λες τέτοια και μας ξηλώσουν μια και καλή για pr0n δε ξέρω είναι δύσκολο το εγχείρημα θα μας φύγουν πολλά φράγκα στο band εκτός και αν είναι prive (πλάκα κάνω... :flower: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.