Jump to content

ιδέα για site

xylokastro

Recommended Posts

έχω μια ιδέα , επειδή σχεδόν το 100% των χρηστών του thelab ασχολείτε με το αθλημα του o/c δεν θα ήταν καλή ιδέα να φτιάχναμε ένα site για το o/c με reviews , how to's και με βάσεις δεδομένων απο άλλα sites? ακούω σχόλια έχω σκεφτεί και ονομασία lol www.overclockersgr.gr

να σε πω ρε παλικαρι....παντα καλοπροαιρετα βεβαια οτι θα σου πω......δεν διαγραφεις καλυτερα το θρεντ σου?πιστευω οτι ο λαμπης μια χαρα site ειναι και μια χαρα βαση δεδομενων αποτελει........οποτε λιγο ακυρη η ιδεα σου....φιλικα παντα,γιωργος

εγω ξαναπροτεινω να κλεισουμε το θεμα εδω....χωρις παρεξηγηση ξυλοκαστρο.....απλα ρε διλε κανενας δεν εχει νιωσει την αναγκη να γινει κατι τετοιο......ειμαστε υπερευχαριστημενοι με τον λαμπη και την ενημερωση του σε θεματα οβερκλοκιν.......ασε που το λινκ που εδωσες μοιαζει υπερβολικα με αλλο σαητ το οποιο ηδη υπαρχει στην ελλαδα.

Υπάρχει κι αυτό:

http://www.thelab.gr/reviews/index.php?s=

Πρέπει οπωσδήποτε να φτιάξουμε site?Ας φτιάξουμε ένα με pr0n!!!Έχουμε έτοιμο και τον ένα - τουλάχιστον - admin....

Endu???Που γυρίζεις??? :shifty:

Αρχική απάντηση από xylokastro

έχω μια ιδέα , επειδή σχεδόν το 100% των χρηστών του thelab ασχολείτε με το αθλημα του o/c δεν θα ήταν καλή ιδέα να φτιάχναμε ένα site για το o/c με reviews , how to's και με βάσεις δεδομένων απο άλλα sites? ακούω σχόλια έχω σκεφτεί και ονομασία lol www.overclockersgr.gr

Και σε τι ακριβως θα διαφερει απο το thelab γιατι εγω με το μικρο μου μυαλο δεν μπορω να καταλαβω:o

Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 11:26]

Και σε τι ακριβως θα διαφερει απο το thelab γιατι εγω με το μικρο μου μυαλο δεν μπορω να καταλαβω:o

:eek: :eek: :eek: :eek: :confused: :confused: και εγω αυτην την απορια εχω ? > . Χμμ ....??:...: :...: :...: :...:

post-523-1416071219,6005_thumb.jpg

Εγώ αρκούμε με την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και απ ότι φαίνεται η συντριπτική πλειοψηφία των μελών.Αρα δεν υπάρχει λόγος μιας άλλης εκτενούς εφαρμογής στην οποία θα στηρίζεται το TheLab.

Πολυ καλι ιδεα!!!! Μπραβο ξυλοκαστρο!!!

Να ανοιξουμε ενα site www.noobclockers.gr να σε κανουμε mod με admin τον terminator και να βαζεται εκει τις τρομερες ιδεες σας και ας καθομαστε εμεις στο λαμπ να πλεκουμε πουλοβερ!!!!

Συγχαρητηρια παντως γιατι νομιζα το ο jimk ειχε ανοιξει το πιο ακυρο θρεαντ αλλα το ξεπερασες με μεγαλη ευκολια!!

Αρχική απάντηση από Daidalos

Πολυ καλι ιδεα!!!! Μπραβο ξυλοκαστρο!!!

Να ανοιξουμε ενα site www.noobclockers.gr να σε κανουμε mod με admin τον terminator και να βαζεται εκει τις τρομερες ιδεες σας και ας καθομαστε εμεις στο λαμπ να πλεκουμε πουλοβερ!!!!

Συγχαρητηρια παντως γιατι νομιζα το ο jimk ειχε ανοιξει το πιο ακυρο θρεαντ αλλα το ξεπερασες με μεγαλη ευκολια!!

:rofl:
Αρχική απάντηση από ShamanΑς φτιάξουμε ένα με pr0n!!!Έχουμε έτοιμο και τον ένα - τουλάχιστον - admin....

Endu???Που γυρίζεις??? :shifty:

βρε δεν είμαι admin μη λες τέτοια και μας ξηλώσουν μια και καλή :hehe:για pr0n δε ξέρω είναι δύσκολο το εγχείρημα θα μας φύγουν πολλά φράγκα στο band εκτός και αν είναι prive (πλάκα κάνω... :flower: )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.