sobi Μάρτιος 19, 2013 #61 Μάρτιος 19, 2013 drivers ου ειχε μεσα η μητρικη δοκιμασμενοι και προβληματικοι,latest drivers απο το σιτε της asrock παλι το ιδιοdrivers απο το site της ιντελ το ιδιο...δεν ετρεχα unigine για να εχουν πεσει τοσο εξω οι drivers, μονο person of interest ηθελα να δω και το εβλεπα με lag ολη την ωρα
Trexx Μάρτιος 19, 2013 #62 Μάρτιος 19, 2013 Έκανες καμιά καγκουριά στο bios πειράζοντας ρολόγια ή ρεύμα των ενσωματωμένωνγραφικών ή του cpu? Δεν λέω ότι δεν μπορεί να συμβεί, αλλά είναι σπάνιο να είναιπροβληματικός ένας επεξεργαστής. Δοκίμασες με άλλο bios της μητρικής?
sobi Μάρτιος 19, 2013 #63 Μάρτιος 19, 2013 τι καγκουρια μωρε να κανω.. να πειραξω ρευματα στην καρτα γραφικων του επεξεργαστη για πιο λογο κουζουλαθηκες τελειως ?απλα να παιζει θελω και να μενει ανοιχτο 365 μερες το χρονο και να καιει οσο το λιγοτερο γινεται... κλασσικα με το που πηρα την μητρικη εβαλα πανω το τελευταιο ΒΙΟS και το εχω πεταξει σε μια γωνια το κουτι απο τοτε και δεν εχει σβησει ποτε... μονο κατι ρυθμησεις του εκανα για τοπικο δικτυο να μοιραζει σε ολα τα συστηματα στο σπιτι τα αρχεια.... μονο για να ξεσκονισω το φιλτρο των ανεμιστηρων το επισκεπτομαι
solarsoul Μάρτιος 19, 2013 Author #64 Μάρτιος 19, 2013 Λοιπόν έγινε η αρχή. Παρηγγειλα τα εξής.FM2 A4-5300 CPUCoolermaster elite 120 caseΤώρα ψάχνω μητρική mini για τον fm2 psu και ram. Δεν ξέρω κατα πόσο θα βοηθήσει την όλη σύνθεση ένας ssd και αν αξίζει τον κόπο, αν δώ διάφορες κτλ.
Trexx Μάρτιος 19, 2013 #65 Μάρτιος 19, 2013 Η φτηνότερη mini ITX FM2 μητρική με hdmi που βρίσκω διαθέσιμη είναι ... αυτή: Asrock FM2A85X-ITX | Skroutz.grΕπίσης πήγες σε κουτί χωρίς τροφοδοτικό. Ξεφεύγεις πολύ...Ακύρωσε το κουτί και δες για FM2 micro ATX μητρική. Θα βρεις και με 50 ευρώ. Όπως τα πας θα δώσεις περισσότερα λεφτά που δεν θα πιάσουν και τόπο.
solarsoul Μάρτιος 19, 2013 Author #66 Μάρτιος 19, 2013 Το κουτι δεν αλλάζει γιατί το αγάπησα. Απλά θα πληρώσω micro και θα πάω σε second hand psu,μνήμες,wireless mouse-keyboard,ssd(αν πάρω) να ισομοιράσω.Τουλάχιστον να το απολαυσω... Λύγισα στο κουτι. Ειναι πολύ ωραίο για σαλόνι.
Trexx Μάρτιος 19, 2013 #67 Μάρτιος 19, 2013 mini θα πάρεις όχι micro. 100 ευρώ μητρική γι αυτό που θες είναι fail, αλλάγούστα είναι αυτά. Απ ότι κατάλαβα δεν θα βάλεις κάρτα γραφικών, σωστά?
solarsoul Μάρτιος 19, 2013 Author #68 Μάρτιος 19, 2013 Mini ναι έκανα λάθος, σορυ. Για την ώρα κάρτα όχι δε βάζω αφού από κάτι τεστ που είδα δε θα έχω πρόβλημα γενικά με την onboard.
Mill Μάρτιος 28, 2013 #69 Μάρτιος 28, 2013 Αν ψάχνεσαι ακόμα για mini με hdmi,bluetooth wi-fi MB MSI 7792-010R FM2 A75IA-E53 (mini-ITX/GBL/R/DDR... - Easy Buy World
nikdev Απρίλιος 1, 2013 #70 Απρίλιος 1, 2013 Mini ναι έκανα λάθος, σορυ. Για την ώρα κάρτα όχι δε βάζω αφού από κάτι τεστ που είδα δε θα έχω πρόβλημα γενικά με την onboard.Μετά από τόσα που σε συμβούλεψαν έκανες του κεφαλιού σου.. :bye:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.