Jump to content

Περί αρχαιολογίας C2Duo

solarsoul

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Σωστός είσαι Trexx.

Απλά απάντησε μου σε κάτι.Εγώ το θέλω για:

1) Σερφάρισμα

2)Youtube

3)Μουσική

4)Ταινίες

5)Μπορεί να μπει και linux για γρηγοράδα.

Θα αντιμετωπίσω πρόβλημα με έναν Q6600 ή έναν c2dE***;

Στη φάση αυτή δεν υπάρχει future proof, μιλάμε για ιντερνετ μόνο και αποθήκες με μουσική κτλ.

Όσο για την amd ας το αφήσουμε καλύτερα. Πρώτη μέρα με άκουσε όλη η γειτονιά με ανεμιστήρα και αγόρασα 40ευρώ aftermarket ψύχτρα. Μην προχωρήσω παραπέρα. Και στο φινάλε ειναι θέμα αισθητικής και γούστου.

ειτε παρεις εναν celeron -fm2 ειτε καποιον s775 θα σε καλυψει απολυτα σε αυτα που θες να κανεις. τωρα αν φαγωνεσαι να παρεις καποιον παλιο :jump1:

[MENTION=23268]Trexx[/MENTION] πολλοί χρήστες αναγκάστηκαν και αγόρασαν εξτρά gpu λόγω του λάθους της intel στο 23.973Hz

post-3658-1416077125,8681_thumb.png

ειτε παρεις εναν celeron -fm2 ειτε καποιον s775 θα σε καλυψει απολυτα σε αυτα που θες να κανεις. τωρα αν φαγωνεσαι να παρεις καποιον παλιο :jump1:

Τι παλιό και καινούριο, μιλάμε για απλά πράγματα, αρκεί να μη σερνόμαστε σε ένα βίντεο 1080p.

Ωραία. Παίζει και καμιά ιδέα για μητρική s775; Να'ναι καλή. Υπάρχουν με wifi πάνω, όπως επίσης υπάρχουν micro s775 ή με την καμία;

Επίσης σε nvidia καρτούλες που κυμαινόμαστε min(να τρέξουν τα βίντεο) και που max, ώστε να μην έχουμε bottleneck σε s775;

1000 thanks.

σε μεταχειρισμενο 775 θες καρτα γραφικων με dxva για να παιζεις σιγουρα και απροβληματιστα οτι υπαρχει απο 1080.

σε celeron ή fm2 δε χρειαζεσαι τιποτα.

εγω στο σαλονι εχω ενα G1610 με H61 chipset 2gb ram και απλα παιζει τα παντα, αθορυβα, χωρις να καιει ρευμα (κατω απο 50W) και οικονομικα :)

[MENTION=3658]vasi[/MENTION]

Aυτό απ όσο ξέρω διορθώθηκε με τους ivy. Προσωπικά δεν το παρατήρησα με τα δικά

μου μάτια ούτε σε sandy ούτε σε ivy celeron. Έχω δουλέψει τέσσερις sandy celeron

και ένα ivy.

[MENTION=21966]solarsoul[/MENTION]

Ακριβώς επειδή μιλάς για απλά πράγματα, γιατί να δώσεις 60 ευρώ για core2quad +

το κόστος της κάρτας γραφικών ή 40 για core2duo + το κόστος της κάρτας γραφικών

όταν μπορείς με 37 ευρώ να πάρεις καινούριο επεξεργαστή? Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνω.

[MENTION=23268]Trexx[/MENTION] πολλοί χρήστες αναγκάστηκαν και αγόρασαν εξτρά gpu λόγω του λάθους της intel στο 23.973Hz

[ATTACH]55101[/ATTACH]

εχω την αισθηση οτι αυτο αφορα τους sandy, οχι τους ivy κανω λαθος ;

[MENTION=3658]vasi[/MENTION]

Aυτό απ όσο ξέρω διορθώθηκε με τους ivy. Προσωπικά δεν το παρατήρησα με τα δικά

μου μάτια ούτε σε sandy ούτε σε ivy celeron. Έχω δουλέψει τέσσερις sandy celeron

και ένα ivy.

Μάλλον διορθώθηκε με τον i3-3225 με την Intel HD 4000,αλλά παραμένει με HD Graphics 2500

Σε άλλα άτομα ενοχλεί και σε άλλα όχι, αλλά πολλοί την πάτησαν !!!

Ακριβώς επειδή μιλάς για απλά πράγματα, γιατί να δώσεις 60 ευρώ για core2quad +

το κόστος της κάρτας γραφικών ή 40 για core2duo + το κόστος της κάρτας γραφικών

όταν μπορείς με 37 ευρώ να πάρεις καινούριο επεξεργαστή? Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνω.

Το ότι ειναι πιο παλιό κάτι καμία φορά δε σημαίνει ότι ειναι κ πιο γρήγορο. Ο συγκεκριμένος Celeron ειναι πιο γρήγορος από quad core κ c2d;

Επίσης αν παίξεις ένα παλιό strategy πιο θα αποδώσει καλύτερα; Τώρα έβαλα αυτή την παράμετρο, το γνωρίζω, υπό θετικά πάντα.

o 1610 πανω κατω ειναι τοσο γρηγορος οσο ενας Ε8600, φυσικα καποιος q6600 θα ειναι πιο γρηγορος σε multithreaded εφαρμογες αλλα η αποδοση σε καθημερινες εργασιες οπως ιντερνετ και κλπ μαλλον γερνει στο 1610.

+ οτι το 1610 καλλσιτα το κανεις undervoltage τερμα κατω το φουρφουρι και δε καιει, δε ζεστενεται δεν ακουγεται τιποτα.

o 1610 πανω κατω ειναι τοσο γρηγορος οσο ενας Ε8600, φυσικα καποιος q6600 θα ειναι πιο γρηγορος σε multithreaded εφαρμογες αλλα η αποδοση σε καθημερινες εργασιες οπως ιντερνετ και κλπ μαλλον γερνει στο 1610.

+ οτι το 1610 καλλσιτα το κανεις undervoltage τερμα κατω το φουρφουρι και δε καιει, δε ζεστενεται δεν ακουγεται τιποτα.

Πάνος αρχίζω κ τα ξεμπλεκω μέσα μου. Thanks.

GT610/620/520/220 ολες θα σε καλυψουν μια χαρα

εγω θα πηγαινα σε 6450 fanless με 37Ε :p

GT610/620/520/220 ολες θα σε καλυψουν μια χαρα

εγω θα πηγαινα σε 6450 fanless με 37Ε :p

Παίζει κ μια gtx 570 φίλου που μπορεί να με σκατζαρει. Την αντέχει ο c2d ή ο quad core;

Μητρική που παω;

τωρα μιλαμε για εντελως gaming καρτα ετσι που θελει το τροφοδοτικουλι της :p

ξεφευγουμε εντελως απο το σκηνικο -> μικρο απλο συστηματακι

φυσικα και τη αντεχουν γιατι να μην την αντεχουν ;

τωρα μιλαμε για εντελως gaming καρτα ετσι που θελει το τροφοδοτικουλι της :p

ξεφευγουμε εντελως απο το σκηνικο -> μικρο απλο συστηματακι

φυσικα και τη αντεχουν γιατι να μην την αντεχουν ;

Ε αφού μπορεί να μου την δώσει... Χαχα...

Με μητρική τι κάνω δεν ξέρω.

Εντελώς φιλικά, προσωπικά πιστεύω ότι τα έχεις τελείως μπερδεμένα

τα πράγματα μέσα στο κεφάλι σου.

Διαγράφεις μια ολόκληρη εταιρία (amd), προτιμάς μεταχειρισμένα και παλιά έναντι καινούριων και μέσα σε όλα αυτά κοτσάρεις και μια 570.

Ακόμα και τζάμπα να σου την δίνει την 570 ο φίλος, βαλτην στο συτάρι, πούλα την, αλλά μην την βάλεις πάνω στο μηχάνημα εφόσον δεν παίζεις σύγχρονα απαιτητικά

παιχνίδια. Η 570 μόνη της καίει όσο 6 μηχανηματα σαν αυτό που σου έφτιαξα παραπάνω.

Πραγματικά έτσι όπως τοποθετείς το θέμα με τους c2d, μου θυμίζεις κάτι μπαρμπάδες

στο καφενείο που λένε ότι τα καινούρια αυτοκίνητα είναι ψέυτικα ενώ τα παλιά

είχανε γερή λαμαρίνα...

Συνοψίζοντας:

Για τη χρήση που θες, το καταληλλότερο και συνάμα φτηνότερο είναι ένα μηχανηματάκι

βασισμένο σε celeron ivy. Αν μπούνε και παιχνίδια στη μέση, δίνεις λίγα ακόμα και πας σε fm2. Δεν έχω καμιά εμμονή με τα καινούρια αλλά το θέμα είναι ότι με αυτά τα λεφτά

δεν παίρνεις καλύτερα μεταχειρισμένα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.