Jump to content

Περί αρχαιολογίας C2Duo

solarsoul

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χαιρετώ. Ιντελάκιας, θέλω να φτιάξω ένα απλό και φτήνια συστηματάκι για Ίντερνετ,ταινίες. Μιας κ έχω μπερδευτεί, ποιος είναι ο καλύτερος core2duo ή η καλύτερη σειρά;

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

το s775 ειναι πεθαμενο πλεον.μπορεις να φτιαξεις ενα πολυ καλο και οικονομικο με AMD FM2

Ως προς ποια άποψη είναι πεθαμένο; Που δε θα με ικανοποιήσει; Ταινίες, μουσική, youtube, σερφάρισμα;

Λέω να αποφύγω amd...

κατα την αποψη μου δεν ειναι οτι ειναι κακο αλλα πλεον εχουν βγει νεες τεχνολογιες με πολυ καλυτερους (γρυγοροτερους , δροσεροτερους,πολυπιρηνους) επεξεργαστες που ειναι σαφως καλυτεροι απο μια τεχνολογια 2007

Καλησπέρα. Ότι σου είπε και ο sakinor. Εφόσον είσαι Ιντελάκιας γενικότερα υπάρχουν φθηνές ολοκληρωμένες λύσεις αλλά για να πάρεις απάντηση, δώσε λεπτομέρειες για το MAX budget που σε ενδιαφέρει και άν μέσα σε αυτό περιλαμβάνεται οθονούλα κουτί και περιφερειακά.

Βρε δίκιο έχεις, απλά επειδή είναι για πολύ ελαφρυά χρήση και σαλόνι νομίζω δε θα κολώσει στο να παίξει μια ταινία 1080. Άσε που μπορεί να κουμπώσει Linux πάνω.

Ποιοι είναι οι πιο δυνατοί c2d για s775;

Καταρχήν θα πάω μόνο second hand. Υπολόγιζω κανά 150αρι όλα. Οθόνη θα μπει σε 42αρα Hd tv. Κουτί θέλω να την ψάξω. Σίγουρα κάτι πολύ μικρό.

Καταρχήν θα πάω μόνο second hand. Υπολόγιζω κανά 150αρι όλα. Οθόνη θα μπει σε 42αρα Hd tv. Κουτί θέλω να την ψάξω. Σίγουρα κάτι πολύ μικρό.

Πάρε όποιον βρεις φτηνότερα.

Δεν υπάρχει λόγος να πάρεις ούτε second hand ούτε fm2.

To παρακάτω σετάκι υπερκαλύπτει τις απαιτήσεις σου

και είναι καλύτερο από οποιοδήποτε amd σετ στα ίδια λεφτά:

Intel Celeron G1610 | Skroutz.gr

Asrock B75 Pro3-M | Skroutz.gr

Corsair Value 4GB DDR3-1333 | Skroutz.gr

125 ευρώ. Αν δεν σε ενδιαφέρει το hdmi και τα

usb3 και sata 3, πας εδώ: http://www.skroutz.gr/s/2814442/Asrock-H61M-VG3.html

και γλυτώνεις άλλα 20 ευρώ.

Καταναλώνει ελάχιστα και κάνεις όλες σου τις δουλειές με άνεση.

Παιχνίδια δεν παιζει αλλά αν ενδιαφερθείς γι αυτό στο μέλλον

μπορείς να βάλεις μια κάρτα γραφικών. Μέχρι 7770 θα σηκώσει

χωρίς θέμα.

Δεν υπάρχει λόγος να πάρεις ούτε second hand ούτε fm2.

To παρακάτω σετάκι υπερκαλύπτει τις απαιτήσεις σου

και είναι καλύτερο από οποιοδήποτε amd σετ στα ίδια λεφτά:

Intel Celeron G1610 | Skroutz.gr

Asrock B75 Pro3-M | Skroutz.gr

Corsair Value 4GB DDR3-1333 | Skroutz.gr

125 ευρώ. Αν δεν σε ενδιαφέρει το hdmi και τα

usb3 και sata 3, πας εδώ: Asrock H61M-VG3 | Skroutz.gr

και γλυτώνεις άλλα 20 ευρώ.

Καταναλώνει ελάχιστα και κάνεις όλες σου τις δουλειές με άνεση.

Παιχνίδια δεν παιζει αλλά αν ενδιαφερθείς γι αυτό στο μέλλον

μπορείς να βάλεις μια κάρτα γραφικών. Μέχρι 7770 θα σηκώσει

χωρίς θέμα.

θα πρέπει να προσθέσει και μια gpu το λιγότερο την 610gt με κόστος 40 ευρώ για να παίξει xbmc/wmp/mpc-hc/pot σε default ,htpc BD .ISO/Folders, 1080p23. Εκτός 3d

Πέρα από το xbmc που δεν καταλαβαίνω τι είναι, όλα τα άλλα παίζουν

με την ενσωματωμένη κάρτα του celeron.

Να'στε καλά παιδιά. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Βασικά για s775 βρίσκω ολόκληρα pc με σκληρούς, κάρτες κτλ γύρω στα 130-140 ολόκληρα, βέβαια είμαι πίσω, αλλά από την άλλη σερφάρω κανονικά στο σαλόνι μου.

Όσο για amd δαγκώνει για μένα. Έχω περάσει πολλά κανάλια πιο παλιά με με κάτι τετραπύρηνα phenom(ο Θεός να τα κάνει 4πύρηνα).

Φίλε μου η προσφορά σου με celeron είναι καλή, αλλά αν σου πω ότι σε laptop που είχε celeron παλιότερα με vista δεν πήγαινε μία. Όταν λέμε μία....μία. Τώρα βέβαια δεν ξέρω.

Γι'αυτό επέμεινα μήπως πάω σε Core2Duo που είναι δοκιμασμένα, δουλεύουν και στο φινάλε και φτηνά θα βγει και πιο μετα γίνεται και ένα ωραιότατο κατεβαστήρι. :jump1:

Φίλε μου η προσφορά σου με celeron είναι καλή, αλλά αν σου πω ότι σε laptop που είχε celeron παλιότερα με vista δεν πήγαινε μία. Όταν λέμε μία....μία. Τώρα βέβαια δεν ξέρω.

Γι'αυτό επέμεινα μήπως πάω σε Core2Duo που είναι δοκιμασμένα, δουλεύουν και στο φινάλε και φτηνά θα βγει και πιο μετα γίνεται και ένα ωραιότατο κατεβαστήρι. :jump1:

O celeron ο συγκεκριμένος είναι ivy bridge και δεν έχει καμία σχέση με τους celeron που είχαν τα laptop

την εποχή των vista. Είναι γρηγορότερος από όλους σχεδόν τους core2duo και κοστίζει σκάρτα 40 ευρώ

καινούριος. + ότι καταναλώνει λιγότερο (το κατεβαστήρι που λες) + ότι έχει ενσωματωμένα γραφικά.

Δεν σου προτείνω amd γιατί τη δουλειά που θες την κάνεις φτηνότερα και καλύτερα με celeron.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι αυτά που ισχυρίζεσαι έχουν βάση. Μια χαρά επεξεργαστές είναι οι amd

με ακριβώς ίδια αξιοπιστία με τους intel. To ότι π.χ ένας high end intel ισοπεδώνει έναν αντίστοιχο amd

δεν αφορά ούτε τις ανάγκες σου, ούτε το μπάτζετ σου ώστε να θεωρείται αυτό κριτήριο επιλογής.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.