Jump to content

google chrome + flash AAAAAAA

lefteriz

Recommended Posts

Τι τραγικό πράγμα αυτό με τον google chrome και το flash.

το ενσωματωμένο του plugin για flash κρασάρει συνέχεια μολις πατησεις σε ενα video flash καποιο σημείο του στη μέση πχ.

Απενεργοποιώ το flash από το chrome://plugins/ , εγκαθηστώ την έκδοση από adobe.com για chrome, παω να ανοιξω flash.... δεν βρίσκει flash plugin ο chrome.

Μου φαίνεται επιστροφή στον καλό firefox.:shout:

Εγκατέστησε το plugin της Adobe πριν απενεργοποιήσεις αυτό του chrome. Τρέξε για λίγο τον browser έτσι και μετά δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το plugin.

Αυτό είναι το κακό της υπόθεσης...το ότι είναι ενσωματομένω. Για χρήστες που δέν ασχολούνται τους φαίνονται όλα ωραία, τρανά και όλα πάνε σφαίρα μέχρι που εμφανίζονται τα προβλήματα. Ανήκω στην μερίδα των χρηστών που θέλω να βλέπω άν βγήκε ενημέρωση και να την περνάω με το χέρι....δίνω ψήφο στην Αλεπού αλλά δοκίμασε πρώτα αυτό που λέει ο CNA.

Και εγώ είχα προβλήματα με το flash κ με το τελευταίο update της Adobe, ακομα μεγαλύτερα. . Έκανα αναβάθμιση κ στον Chrome χτες, αμα δεν αλλάξει κάτι πίσω στην αλεπού. Κ εκει βέβαια παράπονα είχα, ίσως κατασταλάξω στον ΙΕ 10 που ήρθε χτες με τα updates

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.