Jump to content

Αγορά laptop

aleha

Recommended Posts

Γεια σας,

αυτές τις μέρες σκέφτομαι ν αγοράσω καινούριο λαπτοπ και θέλω τη βοήθεια σας. Ως άσχετη με αυτά κοιτάω σε διάφορα site αλλά δεν καταλαβαίνω και πολλά από προδιαγραφές. Γενικά το χρειάζομαι γιατί τρέχω κάποια βαριά στατιστικά προγράμματα για τη σχολή και θέλω να είναι γρήγορο με δεδομένα και να μην κολλάει. Επίσης αν γίνεται μην βγει σε αχρηστία σε κανένα δίχρονο γιατί δεν είναι εποχές να παίρνουμε λαπτοπ κάθε τόσο. Θέλω περίπου στα 500-600 ευρώ. Έχει κανείς καμιά πρόταση?

Ξέχνα τα TurboX και δες αυτό Lenovo G580A (i7-3520M/4GB/500GB) | Skroutz.gr , είναι 50Ε πάνω από το budget σου (650Ε)

Κοντά στο budget σου δες:

Lenovo IdeaPad G580A (i5-3210M/4GB/500GB/GT 610M) | Skroutz.gr

Toshiba Satellite Pro C850-1H8 (i5-320M/4GB/500GB) | Skroutz.gr

Dell Inspiron 3520 (i5-3210M/4GB/500GB) | Skroutz.gr

Επίσης αν γίνεται μην βγει σε αχρηστία σε κανένα δίχρονο γιατί δεν είναι εποχές να παίρνουμε λαπτοπ κάθε τόσο

Δυστυχώς είναι κάτι που δεν μπορείς να το αποφύγεις με την τεχνολογία. Κάθε 6μηνο να μην πώ τρίμηνο αλλάζουν τόσο πολύ τα πράγματα και οι τιμές που δεν μπορείς να πείς οτι παίρνεις Pc/laptop και θα παραμείνει "κορυφή" για 2 χρόνια. Ανάλογα πάντα με το τι κάνεις με αυτό έτσι;

καλά δεν θέλω να είναι στην κορυφή απλά να κάνω τη δουλειά μου και να είναι επαρκές για ένα α χρονικό διάστημα! Ευχαριστώ πάντως παιδιά πολύ για το χρόνο σας θα κοιτάξω κάποιο από αυτά που μου προτείνατε!

Προτείνω ανεπιφύλακτα lenovo, toshiba, dell παντα...

2 lenovo σε φιλους , του ενος του εφαγε τουμπα απο 1 μετρο τραπεζι και δεν επαθε τιποτα

το toshiba μου φτου φτου μια χαρα ειναι (η ideal εχει καλο service λενε)

τα dell οτι και να παθουν εχεις την εταιρια που στα αλλαζει στο τσακ μπαμ

Οτι πωλείται μεσα στην ΕΕ εχει απο 2 χρονια και πανω εγγύηση να ξέρεις. Η toshiba πριν 2-3 χρονια εδινε και εγγυηση κλωπης-ζημιας (νερο καφε κλπ)

Μακρια απο plaisio-turbox (καλα αλλα μετρια μηχανηματα και οχι καλο service πια) , samsung sony ειναι για να τραβιεσαι λενε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.