eleven Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2004 Μια που Ο Χρηστάρας aka Unseen πηρε τα βουνά και τα λαγαδια για να ξεσκάσει αντι να κάθεται σπ'ιτι να κάνει δοκιμές με το phase change και επιτέλους να δόυμε τι στο καλό κανει το evaporator που φτιάξαμε πάνω σε κανα επεξεργαστή και μια που θέλουν και άλλα ατομα να ασχοληθούν με το αντικείμενο ειπα να τον ξεσηκώσω λίγο με μια δυο αλλαγές ΔΙαφορετικό βάθος καναλιών (η σχεδίαση παραμένει ιδια για την ωρα) πιο χοντρός πάτος κεντρική εισαγωγή με σπείρωμα για έυκολη αλλαγή τριχοειδή και δυστυχώς ψιλοαθλιες φωτο Υ.γ μολις λασκάρω λιγο απο δουλειά θα ασχοληθώ με το σχέδιο του μπλε οθόνη Πανο αν εχεις δουλέψει καθόλου τις διαστάσεις θα με βοηθούσε πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Σεπτέμβριος 11, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 μετα του σωλήνος αναρόφησης Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Σεπτέμβριος 11, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 και μαζι Λιγες μου φαίνονται οι σπείρες αλλα τεσπα Ας δούμε τι κάνει αυτο και προχωράμε παρακάτω Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnFish Σεπτέμβριος 11, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2004 Αααα. My baby. Μια προταση. Η εξαγωγη να εχει ενα ρακορ ωστε να βιδωνεται πανω εκει ο σωληνας επιστροφης ωστε να ειναι τελειως αποσπωμενο το block. Ακομα δεν εχω καταλαβει πως θα βιδωθει ο τριχοειδης στο κεντρο. I love it. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Σεπτέμβριος 12, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 m8 ευχαρίστως να σε βοηθήσω σε ότι χρειάζεσαι αλλά μετά τις εξετάσεις γιατί τώρα τρέχω και δεν φτάνω! Μου χτύπησαν και το αμάξι μη γ@μησω τίποτα! Σορρυ αλλά είμαι εκτός εαυτού και μπήκα να ηρεμήσω αλλά δεν το βλέπω. Την πρώτη βδομάδα του Οκτωβρίου μάλλον θα τα πούμε με την αγγουρεξ μιας και λέω να ανέβω κανα τριήμερο.(ξερει κανεις αν μπορώ να βάλω ζημιές από τσακωμό στην ασφάλεια στην κάλυψη τρομοκρατικές ενέργειες? απόψε όμως αφού το πρωί θα ρωτήσω τον ασφαλιστή μου. Πας να ξεχωρίσεις και να σώσεις τους φίλους σου και βγαίνουν σώοι αυτοί και το καπο μου με μια λακούβα...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axilleass Σεπτέμβριος 12, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Μιχαλη παρα πολυ ομορφο ! Καταπληκτικο ! Μια χαρα το βλεπω... Αντε να εχουμε και τα πρωτα αποτελεσματα δοκιμων....Jonh υποθετω οτι ο τριχωειδης θα κοληθει πανω σε ενα βιδωτο ρακορ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Σεπτέμβριος 12, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Ωραία δουλειά Μιχάλη ! Πού είσαι ρε Unseen να τεστάρεις... !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 12, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Έχει πάρει τα βουνά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 12, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 εεε...γυρισα γυρισα... θελω κι εγω.... Ωραιο φαινετε...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 12, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Ακόμα εδώ είσαι; Τρέχα γρήγορα για test! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axilleass Σεπτέμβριος 13, 2004 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από unseen εεε...γυρισα γυρισα... θελω κι εγω.... Ωραιο φαινετε...! χεχεχε σιγα μην δεν ηθελες ! ! Πανεμορφο ειναι ! :) Αντε Μιχαλη ριχτα στην παραγωγη επιγοντως ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnFish Σεπτέμβριος 15, 2004 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Λοιπον. Ποσταρω τις φωτογραφιες που μου ζητησε ο μιχαλης μιας και οι δικες του ειναι απο κινητο και δεν δικαιωνουν το μπλοκ οσο θα πρεπε. Mια προταση ειναι η εξης: H βαση που ακουμπαει το μπλοκ πανω ειναι απο αλουμινιο. Ισως να μην ειναι και απαραιτητη αλλα εγω θα εβαζα μια χαλκινη βαση με κοψιμο στο σημειο που θα παταγε το μπλοκ.Κατι σαν τη βαση του baker. Edit: Η εισαγωγη του τριχοειδη ειναι μεν βιδωτη αλλα και παλι πρεπει να κολληθει εφοσον δεν ειναι αεροστεγης ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Σεπτέμβριος 15, 2004 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Πανέμορφο είναι!!!Ρε παιδια...ρίχτε του μια μόντα με ρακόρ 1/2 για να το βάζουμε για waterblock στα TEC!!!Θα κάνει δουλειά εκει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitewolf Σεπτέμβριος 15, 2004 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 κυριε προεδρε διαμαρτυρομαι(σαν γραμματιο ) που η σαλλονικη εχει μονο το αβανταζ του beta testing. ....δεν κανεις καμια αποστολη προς αθηνα να χαρουμε και εμεις το evaporator? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnFish Σεπτέμβριος 15, 2004 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Aνοιξα και ενα thread σε ξενα forums για να παρουμε κι αλλες αποψεις. Θα ενημερωνω εδω για οτι λενε.http://www.phase-change.com/phpBB2/viewtopic.php?t=1509 http://www.xtremeresources.com/forums/showthread.php?p=417010#post417010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 15, 2004 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Κουκλακι το μπλοκακι!!Με τι εργαλειο γινονται τα καναλια Μιχο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Σεπτέμβριος 15, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Η εισαγωγή οπως ειπες ειναι βιδωτή για ευκολία στην αλλαγή και το μοντάρισμα Φυσικά και θα πρέπει να κολληθεί Αν βιδωσεις μεχρι κατω την χαλκινη (η μπρουτζινη βιδα θα δεις οτι προεξέχει 4-5 μμ Εκει θα πρέπει να κολληθεί Ο τριχοειδής περνάει εφαρμοστα για να αποφύγουμε τυχον μπουκωμα απο κόλληση (πρόβλημα που ειχαμε με το evap toy Unseen) Οσον αφορα την πάνω βάση χρειαζεται γαι ανα κρατησει το μπλοκ στην θεση του αφου μονωθει κτλ Ο κορμος απο το καπάκι περνάει και αυτος εφαρμοστά για καλύτερη συγκράτηση.Η κατω ειναι για να αποτρέψεις τις στρεβλώσεις ης μητρικής απο το πολύ σφίξιμο αλλα και για εχτρα μόνωση Καλη η κινηση με τα ξενα φορα Για να δουμε τι θα βγεί απο κεί darkCount Σαν να εχεις δίκιο Με μερικες μετατροπές πιστευω θα κάνει καλή δουλειά Samael Τι εννοείς το μηχάνημα η το κοπτικό εργαλείο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 16, 2004 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2004 αααααααααααα.....θελω κι εγω....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 16, 2004 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από elevenSamael Τι εννοείς το μηχάνημα η το κοπτικό εργαλείο? To μηχανημα που εκανε τις σπειρες-καναλια μεσα στο χαλκο ωστε να κυκλοφoρει το φρεον λεω.Κοπτικο εργαλειο?Το ιδιο θα λεμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.