nikos0101 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2013 θελω να αγορασω ενα πληκτρολογιο. εχω βαλει στο ματι αυτο το razer RAZER LYCOSA MIRROR - US LAYOUT - - E-SHOP.GR τι λετε ειναι καλο?. το εχει κανεις απο εσας?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Μάρτιος 8, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2013 Πόσα διαθέτεις; Sent from my Note II using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos0101 Μάρτιος 8, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2013 κοντα στα 100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Μάρτιος 8, 2013 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2013 Χρειαζεσαι macro keys? Αν ναι, πολλα? Αν οχι, μπορεις να παρεις mechanical με αυτα τα λεφτα!Αν ναι, αλλα οχι πολλα, τοτε παλι μπορεις να παρεις mechanical αλλα περιοριζονται οι επιλογες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάρτιος 8, 2013 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2013 Εχω microsoft x6 @25 ευρω, πολυ καλο.Μην δωσεις τοσα λεφτα για keyboard και ειδικότερα razer:sick:Αντε μονο για μηχανικό να έδινα Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Μάρτιος 8, 2013 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2013 Θα συμφωνήσω για μηχανικό με αυτά τα λεφτά. Η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με τα συμβατικά. Sent from my Note II using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos0101 Μάρτιος 8, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2013 ενταξει δεν καιγομαι για τα macro keys, απλα μαρεσε πολυ το design. οσο για το μηχανικο που λετε εχει τοση μεγαλη διαφορα, με τα συμβατικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Μάρτιος 8, 2013 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2013 ενταξει δεν καιγομαι για τα macro keys, απλα μαρεσε πολυ το design. οσο για το μηχανικο που λετε εχει τοση μεγαλη διαφορα, με τα συμβατικα?Είχα το Lycosa και πήγα σε μηχανικό. Απλά η μέρα με τη νύχτα στην αίσθηση. Sent from my Note II using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Μάρτιος 8, 2013 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2013 ενταξει δεν καιγομαι για τα macro keys, απλα μαρεσε πολυ το design. οσο για το μηχανικο που λετε εχει τοση μεγαλη διαφορα, με τα συμβατικα?Δε θα εχει διαφορα στο ποσο καλα θα παιζεις....ειναι καθαρα για προσωπικη ευχαριστηση η αισθηση των πληκτων, ο ηχος και το feedback σε καθε πατημα!Αποκει και περα σε καμια περιπτωση δεν κρινεται απαραιτητο...οπως προειπαν με 30 ευρω μπορεις να κανεις μια χαρα τη δουλεια σου....αλλα ΑΝ πας στο 100ρικο μη τα δωσεις για κανενα Lycosa, παρε μηχανικο...αυτο λεμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos0101 Μάρτιος 8, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2013 Για το razer blackwidow ultimate 2013 τι λετε?. (Κολλημενος με τα razer) αξιζει τα λεφτα του?. Το εχει κανεις?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Μάρτιος 8, 2013 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2013 Τα μηχανικά κανουν θόρυβο σχετικά; *S2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Μάρτιος 8, 2013 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2013 Για το razer blackwidow ultimate 2013 τι λετε?. (Κολλημενος με τα razer) αξιζει τα λεφτα του?. Το εχει κανεις?.Σε αυτά τα χρήματα παίζουν καλύτερες προτάσεις. Κοιταξε πρώτα με τι switches το θέλεις. Να ξέρεις πως το Ultimate φοράει blue switches τα οποία κάνουν θόρυβο. Sent from my Note II using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos0101 Μάρτιος 8, 2013 Author #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2013 Δεν με ενοχλει ο θορυβος. Απλα θα ηθελα να ειναι και λιγο μουρατο!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Μάρτιος 8, 2013 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2013 σου προτεινω να μην δωσεις πολλα λεφτα εχτος και αν πας σε μεκανικ. σου προτεινω να δεις για MS Sidewinder x4 που ειναι ποιοτικο και πολυ καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Μάρτιος 8, 2013 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2013 Δεν ξέρω αν σε αρέσει αυτό CM Storm » Products: Quick Fire Pro (με MX red το έχει το e-shop) αλλά δεν είναι full backlit σε όλα τα πλήκτρα. γύρω στο 100αρικο βγαίνει και τα πλήκτρα του είναι απαλά και ευχάριστα στο πάτημα τους. Μουράτο δεν θα το χαρακτήριζα αλλά για μηχανικό είναι αρκετά ποζεράδικο Υπάρχει και το Trigger που είναι full backlit αλλά βγαίνει γύρω στα 140 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Μάρτιος 8, 2013 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2013 Για το razer blackwidow ultimate 2013 τι λετε?. (Κολλημενος με τα razer) αξιζει τα λεφτα του?. Το εχει κανεις?. Σε αυτά τα χρήματα παίζουν καλύτερες προτάσεις. Κοιταξε πρώτα με τι switches το θέλεις. Να ξέρεις πως το Ultimate φοράει blue switches τα οποία κάνουν θόρυβο. Sent from my Note II using Tapatalk 2 Έχω την εντύπωση ότι όπως και το BW Ultimate Stealth έχει Cherry MX Brown switches που είναι σαφώς καλύτεροι από τους blue. Από εκεί και πέρα είναι λίγο τσιμπημένο αλλά το χειρότερο για μένα είναι το πράσινο backlit το οποίο δυστυχώς για εμάς είναι το σήμα της razer. Η razer και η Noctua και αρκετές άλλες εταιρείες έχουν ένα μοναδικό τρόπο να υποβαθμίζουν τα προϊόντα τους με το χάλια χρώμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC909 Μάρτιος 8, 2013 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2013 Δες και το Logitech G710+ (MX Brown switches). Link to comment Share on other sites More sharing options...
DwS Μάρτιος 8, 2013 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2013 Τα μηχανικά κανουν θόρυβο σχετικά; *S2Ορίστε ένα video με τους 4 πιο γνωστούς διακόπτες της αγοράς για να καταλάβεις τι παίζει από θέμα θορύβου.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=zzX0MnVzEAU]Mechanical Switch Sound Comparison Cherry MX Blue vs Black vs Red vs Brown - YouTube[/ame][MENTION=29535]nikos0101[/MENTION] αν προτίθεσαι να δώσεις 90€ για το lycosa και γενικά έχεις σκοπό να δώσεις έως 100€, νομίζω ότι με κλειστά μάτια πρέπει να πας σε μηχανικό, μιας και έχεις μερικές αρκετά καλές επιλογές σε αυτά τα λεφτά.Τα οφέλη του μηχανικού keyboard είναι πολλά και πέρα από την ανώτερη κατασκευαστική ποιότητα, την αντοχή και τον μεγαλύτερο μέσο όρο "ζωής" του keyboard, πιθανώς να δεις και μία μικρή βελτίωση στο gameplay σου αν παίζεις παιχνίδια τύπου MMO/RPG/MOBA όπου spamάρεις πολλά πλήκτρα μαζί και κάποιες φορές μπορεί να τύχει να μη κάνει κάποιο key register.Ρίξε μια ματιά εδώ σε περίπτωση που δε γνωρίζεις τι είναι το ghosting.Τώρα όσον αφορά την επιλογή διακοπτών, το ποιος είναι καλύτερος και ποιον να επιλέξεις, ρίξε μια ματιά εδώ για να πάρεις κάποιες βασικές πληροφορίες.Πάντως, με βάση τις απόψεις ατόμων τόσο σε αυτό το forum αλλά και σε άλλα, οι brown overall είναι οι "καλύτεροι", αλλά γενικά νομίζω ότι είναι αρκετά υποκειμενικό το θέμα.Με τα λεφτά τα οποία διαθέτεις οι black/red/blue είναι μονόδρομος, διότι στην Ελλάδα το μόνο που υπάρχει με brown είναι το Logitech G710+ και από εκεί και πέρα αν θες κάτι άλλο πρέπει να ψάξεις για αγορά από εξωτερικό όπου με τα μεταφορικά θα σου βγει το λιγότερο 130€+.Τώρα όσον αφορά τις επιλογές σου από μηχανικά πληκτρολόγια που μπορείς να βρεις στην Ελλάδα, είναι οι εξής:1)Steelseries 6gv2, black switches Αυτό το έχω εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος, το μόνο αρνητικό για μένα είναι το μικρό δεξί shift.2) Razer BlackWidow, blue switches Καλύπτει τα γούστα σου, μιας και είναι "μουράτο", απλά πολλοί αναφέρουν ως πρόβλημα ότι έχει glossy επιφάνεια η οποία πιάνει δαχτυλιές.3) COOLER MASTER CM Storm QuickFire TK, brown switch Νομίζω αυτό είναι νέα παραλαβή γιατί μέχρι στιγμής δεν υπήρχε με brown switches, οπότε είσαι πολύ πολύ πολύ τυχερός, στη θέση σου αυτό θα χτυπούσα !4) COOLER MASTER CM Storm Trigger, black switches Ξεπερνά κάπως το όριο των 100€, αλλά είναι μία πολύ καλή επιλογή.5) COOLER MASTER CM Storm QuickFire Pro, red switches6) COOLER MASTER CM Storm QuickFire Rapid, red switches Αυτό είναι tenkeyless, δηλαδή χωρίς numpad.Νομίζω γενικά από Ελλάδα αυτές είναι οι επιλογές σου, συν το Logitech G710+ που ανέφερα προηγουμένως, το οποίο λόγω τιμής το θεωρώ απαγορευτικό.Ελπίζω να κάνεις τη σωστή επιλογή πάντως ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Μάρτιος 9, 2013 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2013 Έχω την εντύπωση ότι όπως και το BW Ultimate Stealth έχει Cherry MX Brown switches που είναι σαφώς καλύτεροι από τους blue. Από εκεί και πέρα είναι λίγο τσιμπημένο αλλά το χειρότερο για μένα είναι το πράσινο backlit το οποίο δυστυχώς για εμάς είναι το σήμα της razer. Η razer και η Noctua και αρκετές άλλες εταιρείες έχουν ένα μοναδικό τρόπο να υποβαθμίζουν τα προϊόντα τους με το χάλια χρώμα Το stealth οντως εχει καφε διακοπτες. Δυστυχως ομως δεν υπαρχει στο Ελλαδισταν. Μιλαγα για το απλο Ultimate Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Μάρτιος 9, 2013 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2013 το απλό ultimate τείνει να εξαφανιστεί. Θα μείνει ultimate 2013 και ίσως και μερικά Ultimate Stealth. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.